Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ne bih ni Quagliarellu, a ni Osvalda.
Quagliarella treba napustiti Juve, nema tu puno mudrovanja, raja se malo zaslijepila onim golovima protiv Chelsea, ali....
Quaglia jeste dobar igrač, ali on traži da igra i to mu treba, status prvotimca ne može dobiti i mislim da je idealno za njega, a uskoro mu je 30, da ide, za njega je mjera Udinese, Sampa, Genoa.
Sljedeće sezone će biti rezova u napadu, a jedini sigurni su Giovinco i Vučinić. Ostali moraju odigrati savršeno da bi ostali, tu i Bendtner ima šansu, malu.
S obzirom da će dogodine, Ciro, a možda i Boakye, biti uvršteni u sastav, uz još jednog top napadača te vjerovatno još jednog solidnog/dobrog špica, po meni, Matri, Quaglia i Bendtner igraju svi za samo jedno mjesto u timu.
Quagliarella treba napustiti Juve, nema tu puno mudrovanja, raja se malo zaslijepila onim golovima protiv Chelsea, ali....
Quaglia jeste dobar igrač, ali on traži da igra i to mu treba, status prvotimca ne može dobiti i mislim da je idealno za njega, a uskoro mu je 30, da ide, za njega je mjera Udinese, Sampa, Genoa.
Sljedeće sezone će biti rezova u napadu, a jedini sigurni su Giovinco i Vučinić. Ostali moraju odigrati savršeno da bi ostali, tu i Bendtner ima šansu, malu.
S obzirom da će dogodine, Ciro, a možda i Boakye, biti uvršteni u sastav, uz još jednog top napadača te vjerovatno još jednog solidnog/dobrog špica, po meni, Matri, Quaglia i Bendtner igraju svi za samo jedno mjesto u timu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mene najviše brine ova prilagodba novih igrača na Conteov sistem rada, svaki novi igrač koji je došao je morao proći kroz malo poduži period adaptacije. Ako igrač ne prođe pripreme obično mu treba mjesec dana da zaigra prvi put.
Dobro, ne baš svi, izuzetak je Borriello.
Dobro, ne baš svi, izuzetak je Borriello.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Saučešće Beže.. Čestitke Ramiral :p nisam odavno pisao al pratim ja sta se kod nas tu desava, stalkam 
Nešto smiješno pročitah
Na skupu mlade reprezentacije Italije, malo su se Insigne i Luca prcali
Insigne Marrone-u:"Vaš niz nece trajati zauvjek, kad tad cete izgubiti.", Marrone:"Da, ali sigurno ne u Subotu"
GRANDE LUCA! 
Auguri Didier & David.

Nešto smiješno pročitah
Na skupu mlade reprezentacije Italije, malo su se Insigne i Luca prcali

Insigne Marrone-u:"Vaš niz nece trajati zauvjek, kad tad cete izgubiti.", Marrone:"Da, ali sigurno ne u Subotu"

Auguri Didier & David.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Saucesce i od mene @beze.
Mah kakav Osvaldo, cekamo Immobila naredne sezone
Mah kakav Osvaldo, cekamo Immobila naredne sezone

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa mi igramo u subotu u 18:00, a ne u 20:45, a i CL igramo u utorak, a ne u srijedu. Ja tek vidio. 

Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Bašum Sagosum @beg.
Volio bih ja vidjeti Osvalda u Juventusu, dobar napadač.
Volio bih ja vidjeti Osvalda u Juventusu, dobar napadač.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke najboljem centarforu Juventusa svih vremena, neponovljivom Davidu Trezeguetu.
Ja sam Pippa voliio u svoje vrijeme i uvijek mi je bio drag, ali Trezegol je apsolutna legenda kluba i mnogo nam fali jedan takav igrač.
Deschamps je također ostavio veliki trag, jedan od simbola ratničkog Juventusa.
Pozdrav svima, FORZA JUVE!
@Beže, Basum sagosum.

Ja sam Pippa voliio u svoje vrijeme i uvijek mi je bio drag, ali Trezegol je apsolutna legenda kluba i mnogo nam fali jedan takav igrač.
Deschamps je također ostavio veliki trag, jedan od simbola ratničkog Juventusa.
Pozdrav svima, FORZA JUVE!
@Beže, Basum sagosum.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Željezničar ale!
Bašum sagosum @Husrefe......
Sto se tice Deschampa i Trezegola.... Dvije apsolutno istinske legende Juveta.... Auguri.... Mada je meni Trezegol mnogo drazi jer sam ga cesce i gledao sto je logicno jer i nisam toliko star....
Sto se tice Deschampa i Trezegola.... Dvije apsolutno istinske legende Juveta.... Auguri.... Mada je meni Trezegol mnogo drazi jer sam ga cesce i gledao sto je logicno jer i nisam toliko star....
Basum sagolsum
Olako smo pustili ovakvog centarfora. Trez je imao sve ono sto ovi danasnji nemaju
....Siguran sam da on i danas sa svojih 35 kuka je bolji od svih nasih napadaca zajedno...ima Trez ono sto niko nema. Uvjek je bio tamo gdje treba biti. U njemu je uvjek bilo 20+ golova po sezoni.
A Didier, kakav je to igrac bio, kralj sredine, pravi ratnik. Di livio, on, Alessio, sve ratnik do ratnika...uhhh kako je to nekad bilo fino vidjeti. Krv se zaledi protivniku od prvog sudijskog zvizduka,

Olako smo pustili ovakvog centarfora. Trez je imao sve ono sto ovi danasnji nemaju

A Didier, kakav je to igrac bio, kralj sredine, pravi ratnik. Di livio, on, Alessio, sve ratnik do ratnika...uhhh kako je to nekad bilo fino vidjeti. Krv se zaledi protivniku od prvog sudijskog zvizduka,

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Karte za utakmicu protiv Nordsjaellanda od 30-90 €... protiv Napolia od 40-130 €.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Karte za utakmicu protiv Napolija su več rasprodane, navijači su shvatili da je igračima njihova podrška neophodna.
Buffon večeras neće braniti, ali će biti spreman za Napoli, trebaju mu 2 ili 3 dana odmora.
Forbes procjenjuje vrijednost Juventusa na nekih 457 miliona.
Buffon večeras neće braniti, ali će biti spreman za Napoli, trebaju mu 2 ili 3 dana odmora.
Forbes procjenjuje vrijednost Juventusa na nekih 457 miliona.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
prevod?Bonucci a Cassano: "Più che soldatini...professionisti". Il difensore della Juve gela il fantasista dell'Inter con una risposta lampo su twitter che mette la parola fine alla polemica innescata dal giocatore ex Samp e Milan.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Cassano je jučer izjavio kako u Juventusu traže samo igrače vojnike, a Bonucci mu samo replicirao da prije svega traže prave profesionalce.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Dajte Gabbiadiniju da igra ili...
Bologni je navodno rečeno iz Juventusa da daju veću minutažu Manolu Gabbiadiniju ili će rizikovati njegov povratak u januaru.
Italijanski U-21 reprezentativac je na ljeto potpisao ugovor sa Juventusom u suvlasništvu sa Atalantom.
Napadač je odmah poslat na posudbu na stadion Dall'Ara jer su mislili da će biti u mogućnosti da standardno igra u prvom timu.
Međutim, Gabbiadini nije dobio odgovarajuću priliku da impresionira sa Albertom Gilardinom koji je u sjajnoj formi.
Iako je mladić zabilježio pet od sedam ligaških nastupa do sada u sezoni, svi oni su došli kao zamjena.
To znači da je 20-godišnjak odigrao samo 105 minuta do sada.
Ako se stvari ne promjene, Juventus će razmotriti da ga vrati u Torino na početku nove godine i pošalju ga u neki drugi klub. Moguć je i povratak u Atalantu.
A ja betona... Conte, Zidane, Tachinardi.. nazad Iuliano i Ferrara.. pa Pessotto i BirindelliGaziHusrevbeg je napisao/la:[youtube][/youtube]
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Neće biti nimalo lahko u subotu, Cavani, Hamsik i Pandev su se nadavali golova protiv Juventusa u nekoliko proteklih sezona. Odbrana mora odigrati perfektno.
Dobra je stvar što su se Vidal i Asamoah priključili danas ekipi, možda i ključni igrači u našem timu.
Dobra je stvar što su se Vidal i Asamoah priključili danas ekipi, možda i ključni igrači u našem timu.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Beg# primi saucesce..
Sto se tice tekme s Napoliom, nesikiram se toliko bas. Znam da ce i Conte napaliti ko protiv Rome i samo moze na jedan nacin biti
,,,
Samo da se jos niko ne povredi veceras i to ce biti dobro..
Sto se tice tekme s Napoliom, nesikiram se toliko bas. Znam da ce i Conte napaliti ko protiv Rome i samo moze na jedan nacin biti

Samo da se jos niko ne povredi veceras i to ce biti dobro..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Oni su uvijek napaljeni protiv nas.
Igraju poprilično agresivan i u pojedinim trenucima krkanski fudbal, u Super kupu su naši igrači uvijedli šta ih čeka, istom mjerom im treba odgovoriti.

Igraju poprilično agresivan i u pojedinim trenucima krkanski fudbal, u Super kupu su naši igrači uvijedli šta ih čeka, istom mjerom im treba odgovoriti.
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.