Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Fakat ste nas sad provalili jbga. Preinteligentni forumasi nema sta..bravo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cekaj sad da se uloguje sa XYZA nicka, da se malo odbraniAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
sanjinlego
- Kontakt:
Meni je drago da mislite da sam ja i Adi, i Hulahopka, i Ivan, i svi ostali .. samo naprijed, jer vi govorite o sebi, o vama ..
Mene ne zanima ko se kako zove, koje ste vjere, nacije, sta vec .. jedino sam imao potrebu prozivat ovog iznad, i ostale lazne insajdere.
Za sve ostalo, nikoga ne vrijeđam, cijelo vrijeme govorim istinu, i samo istinu. Drugo je sto vama to ne odgovara, i sto bi i dalje da se takvi kote oko kluba, da nam Željo i dalje bude bez titula, Europe, i ostalog.
Jos jedanput ponavljam, vas djevojčice ako raduje, ja sam i Adi, i Ivan, i Hulahopka, i Pera i Žika ..
Mene ne zanima ko se kako zove, koje ste vjere, nacije, sta vec .. jedino sam imao potrebu prozivat ovog iznad, i ostale lazne insajdere.
Za sve ostalo, nikoga ne vrijeđam, cijelo vrijeme govorim istinu, i samo istinu. Drugo je sto vama to ne odgovara, i sto bi i dalje da se takvi kote oko kluba, da nam Željo i dalje bude bez titula, Europe, i ostalog.
Jos jedanput ponavljam, vas djevojčice ako raduje, ja sam i Adi, i Ivan, i Hulahopka, i Pera i Žika ..
Nisam ja dzaba rekao da si ti g... ko k...19vendetta87 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:17Cekaj sad da se uloguje sa XYZA nicka, da se malo odbraniAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Gdje onaj rio ferdy da rijesi ovaj fenomen, on je psiholog valjda, ovdje je cak rijec o potrojenoj licnosti, a ne podvojenoj 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
sanjinlego
- Kontakt:
Ja Adi, Ivan, Hulahopka, Željko kažem ..
- Željezničar je trenutno na 6. mjestu.
- Santos i Armin Hodzic idu besplatno, za 0eura.
- Željezničar je ponovno bez Europe.
- Grbavica opada sa posjetom, prosjek će biti 3.000!
- Uprava za godinu dana smanjila dug za 200.000 maraka.
- Iz kluba cure informacije, dokumenti.
- U klubu su trenutno ljudi luzerskog mentaliteta.
- Savjetnik kluba i sportskog direktora Nedo Turković.
- Novi navijači Željezničara ne znaju kako je biti prvak.
- Gubimo utakmice prije nego i počnu.
- Glavni igrači Mekić, Beganović, Šehić.
- Uprava i navijači ne žele sponzore i partnere.
- Trenirala nas prevara, sada došla još veća.
- Nemamo pravog kondicionog, ispušemo za pola sata.
- Nismo pobjedili niti jednu bitnu utakmicu, za Ivicu Osima, za rođendan kluba, Manijaka ..
Da idemo dalje? Ne treba, luzerski mentalitet je tu!
- Željezničar je trenutno na 6. mjestu.
- Santos i Armin Hodzic idu besplatno, za 0eura.
- Željezničar je ponovno bez Europe.
- Grbavica opada sa posjetom, prosjek će biti 3.000!
- Uprava za godinu dana smanjila dug za 200.000 maraka.
- Iz kluba cure informacije, dokumenti.
- U klubu su trenutno ljudi luzerskog mentaliteta.
- Savjetnik kluba i sportskog direktora Nedo Turković.
- Novi navijači Željezničara ne znaju kako je biti prvak.
- Gubimo utakmice prije nego i počnu.
- Glavni igrači Mekić, Beganović, Šehić.
- Uprava i navijači ne žele sponzore i partnere.
- Trenirala nas prevara, sada došla još veća.
- Nemamo pravog kondicionog, ispušemo za pola sata.
- Nismo pobjedili niti jednu bitnu utakmicu, za Ivicu Osima, za rođendan kluba, Manijaka ..
Da idemo dalje? Ne treba, luzerski mentalitet je tu!
- MocMahale444
Evo proziva Nedu sad ide video na yt i pitanje, kako si pustio da te proziva carapica boje lila?
Nedo: to je 26 pitanje pa vidite mod je kriv za sve to a inace sam dobar prijatelj sa carapicom.
Idemo ocitati lekciju o loptanju Husrefu pocetniku rijeci Honaj.
Nedo: to je 26 pitanje pa vidite mod je kriv za sve to a inace sam dobar prijatelj sa carapicom.
Idemo ocitati lekciju o loptanju Husrefu pocetniku rijeci Honaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sanjinlego
- Kontakt:
Evo .. svaka čast, tribina Jug besplatna ..
Ali gledaj koji amaterizam vlada, prije 1 dan izlazi slika na zvaničnim stranicama sa cijenom Jug odrasli 5 maraka.
A gledaj danas, kao počinje prodaja, besplatan ulaz ..
Pa to se trebalo hajcovat odmah poslije utakmice, i događaja sa borcem .. da izbace neke klipove sa Manijacima, navijanje, da pozovu ..
Ali ne, u klubu vlada amaterizam !!!!!

Ali gledaj koji amaterizam vlada, prije 1 dan izlazi slika na zvaničnim stranicama sa cijenom Jug odrasli 5 maraka.
Pa to se trebalo hajcovat odmah poslije utakmice, i događaja sa borcem .. da izbace neke klipove sa Manijacima, navijanje, da pozovu ..

SVI NA JUG!!
Forum nazalost u qrcu
Ne razumijem, šta ako se promijenila cijena, i ako su ljudi objavili to, kakve veze ima to sa amaterizmom?sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:37Evo .. svaka čast, tribina Jug besplatna ..
![]()
Kad imate toliko slobodnog vremena što niste u klubu?
Šteta da vam pamet propadne i istruhne na forumu. Pored svega što ste anonimni. Stvarno velika šteta.
@sanjinlego @opanakhulahopka
Šteta da vam pamet propadne i istruhne na forumu. Pored svega što ste anonimni. Stvarno velika šteta.
@sanjinlego @opanakhulahopka
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma pustimo ih....sprdaju sve i svakome pisu ruzno i lose.... do 3 boda sutra u inat njima ....
Mjenali se šalovi, pa napad na bajramskom turniru od manijaka, pa zatim dva tri puta napad na dva kombija RA itd itd .... Budi objektivan.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:15Jesi realan pa ti ljudi nas najvise mrze poslije pitara i zlocinaca iz bl.
Nekad su se mjenjali salovi (pu pu pu) ali od tada je proslo mnogo godina i oni su postali pitarske kujice.
Ja sam se par puta odjavio sa foruma al sad necu nema tih para.Dakle ako nebudu igrali Krpic i Jasarevic imamo sansi.Sabanami kad moraš napisat da imaš sansi a igraš sa Igmanom.Nego imam li sanse dok sam živ gledat pravog Zelju tj igrace koji imaju kondicije koji znaju i pas odigrat,prediblat igraca pa čak i neku fintu da izvedu.Kad smo zadnji put dali go glavom ili iz slobodnog udarca ili čak van 16 metara.Valja dobacit.Kolko cemo mi obicni navijaci izdrzat i ovo gledat.Dokle će uprava govorit smanjili smo dugove.Ovim tempom cemo smanjivat još 10 godina.Ko neda da uleti investitor.Hiljadu pitanja a niko nista samo neka suplja izvrtanje teza a Zeljo spao na diobu velike cetvorke.Kreneš od golmana do 11 imas samo jednog igraca koji bi osto ostalo igro neigra isti ku….
Ako Haracic bude igrao uzimamo.Alipasino je napisao/la: ↑02 maj 2023, 07:21Ja sam se par puta odjavio sa foruma al sad necu nema tih para.Dakle ako nebudu igrali Krpic i Jasarevic imamo sansi.Sabanami kad moraš napisat da imaš sansi a igraš sa Igmanom.Nego imam li sanse dok sam živ gledat pravog Zelju tj igrace koji imaju kondicije koji znaju i pas odigrat,prediblat igraca pa čak i neku fintu da izvedu.Kad smo zadnji put dali go glavom ili iz slobodnog udarca ili čak van 16 metara.Valja dobacit.Kolko cemo mi obicni navijaci izdrzat i ovo gledat.Dokle će uprava govorit smanjili smo dugove.Ovim tempom cemo smanjivat još 10 godina.Ko neda da uleti investitor.Hiljadu pitanja a niko nista samo neka suplja izvrtanje teza a Zeljo spao na diobu velike cetvorke.Kreneš od golmana do 11 imas samo jednog igraca koji bi osto ostalo igro neigra isti ku….
Investitore koci Misimovic,al neće još dugo..
- jointunija
- Kontakt:
Ja bih mislio na iduću sezonu
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
E vala ako smo prodali i ovu tekmu kao onu u Konjicu, nek se nose u k svi zajedno sa pripremama.
VTŽ!
SVI NA JUG!
VTŽ!
SVI NA JUG!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Realno, danas je za nas "kraj" sezone.
Husref će ih opasno naložiti i bod plafon.
Nadam se da griješim.
Husref će ih opasno naložiti i bod plafon.
Nadam se da griješim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.