FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj Delic je cirkus na kvadrat sta je ovo ovako
Bakin dolazak bomba u svim novinama i portalima
Golem si Željezničare
Golem si Željezničare
Rodjeni su pitarske picke!
al bilo bi i komicno da nas i baka tuzi hahahahahah kad svi nas za nesto tuze nek i on vala hahahha 
Nala, povedi nas.
ne daj Bože da se ne dogovore, kakav bi tek tad postali predmet sprdnje
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
I eto, za vikend Baka se vraca na mjesto zlocina sa svojom zrtvom...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa zar nisu neki dan objavili, da su "Informacije objavljene na zvaničnoj stranici jedine vjerodostojne"

Kakvu li će postavu izvesti... sretno Baka
U izjavi za "Avazov" portal Slišković je naglasio kako mu je drago da je izbor pao na njega.
- Drago mi je da su se ljudi odlučili za mene, ali ja ne mogu još reći da je to zvanično. Ja još uvijek nisam dogovorio lične uslove. Istina, rekao sam ljudima u klubu da ćemo se mi lako dogovoriti, ali potrebno je da ispune i neke stvari na uslovima u kojima bih radio. Sjest ćemo i razgovarati o detaljima, kaže Slišković za Avaz.
Na pitanje da li je istina da je jedan od njegovih uslova isplata zaostalih primanja igračima dao je potvrdan odgovor.
- To je nešto što sam jučer zahtijevao od članova uprave, naglasio je popularni Baka.
- Drago mi je da su se ljudi odlučili za mene, ali ja ne mogu još reći da je to zvanično. Ja još uvijek nisam dogovorio lične uslove. Istina, rekao sam ljudima u klubu da ćemo se mi lako dogovoriti, ali potrebno je da ispune i neke stvari na uslovima u kojima bih radio. Sjest ćemo i razgovarati o detaljima, kaže Slišković za Avaz.
Na pitanje da li je istina da je jedan od njegovih uslova isplata zaostalih primanja igračima dao je potvrdan odgovor.
- To je nešto što sam jučer zahtijevao od članova uprave, naglasio je popularni Baka.
-
- Kontakt:
Postali smo sprdacina od kluba. Nista drugacije nisam ni ocekivao kad sam saznao za Cerica zvanog DelBoy. Rekao sam svima prije 3 mjeseca na sta ce ovo liciti. Zamisli objavis da je Baka trener, a covjek te demantuje nakon pola sata “Nisam se jos dogovorio”. Sramota me Allaha mi.
Iskreno Jasko me razocarao samo tako, mislio sam sve najj o njemu, ali nmg da vjerujem da on podrzava Cerica i ovu cirkus upravu
Iskreno Jasko me razocarao samo tako, mislio sam sve najj o njemu, ali nmg da vjerujem da on podrzava Cerica i ovu cirkus upravu
Kako nezvanično saznajemo, ReX sumnja da je Amar objavio ovo na zvaničnoj.
Amar i Baka se culi preko whatsapp i tu je sve puklo, jbg. E moj Amare, sta nam radis.
Svaki dan nova ofiraža, zvanična ti objavi novog trenera i on demantuje da su se bilo šta dogovorili.

Mada ne vjerujem da su toliko glupi da i ovo useru i vjerujem da će na kraju Baka potpisati ali jel' mora svaki put neka glupost biti.
Mada odoh se zaključat u ormar za svaki slučaj jer ako se i ovdje izofiramo da ne izađem jedno mjesec dana u vanjski svijet.

Ma treba pobjeći na vakat, odjaviti se sa svih mreža, svakako ugodno sa korisnim dok ne prođe Ramazan.braco je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:16Svaki dan nova ofiraža, zvanična ti objavi novog trenera i on demantuje da su se bilo šta dogovorili.![]()
Mada ne vjerujem da su toliko glupi da i ovo useru i vjerujem da će na kraju Baka potpisati ali jel' mora svaki put neka glupost biti.
Mada odoh se zaključat u ormar za svaki slučaj jer ako se i ovdje izofiramo da ne izađem jedno mjesec dana u vanjski svijet.![]()

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sad moraju pristat na sve uslove Bake jer ovo bi bila blamage stoljeća 
- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.