U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la NoDi80 » 06 avg 2025, 16:58

DamirT je napisao/la:
06 avg 2025, 16:48
NoDi80 je napisao/la:
06 avg 2025, 14:04
bhfanatic14 je napisao/la:
06 avg 2025, 13:56
Ovo je podforum reprezentacije ne zanima nas raspali zeljo i njegova djeca. Imas temu za to, Moderator?? Reaguj.
Zeljo je repka prije repke neznalice
Najveci trag u repkama iz domace lige su ostavili igraci Zelje
U subotu pocinje u15,u17 i u19 liga
Ove godine nasa djeca dominiraju, a ti ces u rupu sa ðasminom i ostalima
Ostavili trag prije nekih 15 godina, kad smo bili koliko toliko jaci u reprezentativnom fudbalu. Danas je cinjenica da nam nije dijaspore, bili bi u rangu reprezentacija koje su 140+ na FIFA rang listi.

Ne postoje 2 igraca iz lige da kazes da ce biti standardni reprezentativci u buducnosti.

Kakvi nasi klubovi, qrci, palci.
Slazem se damire donekle, jer Dzeko je jos najbolji bh igrac
Sto se tice mladih repki od u15 do u19 treba da igraju vecinom domaci igraci i da se najbolji spreme za u21 da se prikljuce dijaspori koja dominira kvalitetom
Bice igraca ne brini, u BiH se uvijek nadje neko
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

KrajinaKing
Kontakt:

Post Postao/la KrajinaKing » 07 avg 2025, 17:39

boatenkk je napisao/la:
04 avg 2025, 15:25
upalili ste se bez veze.. ova ljetna skola fudbala malom moze dobro doci.. pa sta ako je hrvatska u pitanju.. negubi pravo igranja za najdrazi dres.. prvi ste srati i pljuvati..

evo vam roditelji arnesa.. pa onda nastavite..

slika
Ljudino, ja se iskreno nadam da su mu roditelji prava bosanska familija, i nadam se da je Arnes otišao tek onako ali moje nadanje nema veze sa stvarnošću.

Jedne od ekstremnijih jedinica narodne odbrane Zapadna Bosna su u periodu 1993-1994 nosili ljiljane, jedinica iz mjesta kojeg ja dolazim je imala ime jastrebovi cazinske doline, na grbu su imali gradsku džamiju i ljiljane, golubovi su isto imali u tom periodu ljiljane a pjevali su o slamanju petog korpusa, dolasku u Bužim i slično, nije ti ljiljan neko mjerilo ako si sa prostora Kladuše i jedne trećine možda čak i više Cazina. Lp.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 avg 2025, 20:12

KrajinaKing je napisao/la:
07 avg 2025, 17:39
Ljudino, ja se iskreno nadam da su mu roditelji prava bosanska familija, i nadam se da je Arnes otišao tek onako ali moje nadanje nema veze sa stvarnošću.

Jedne od ekstremnijih jedinica narodne odbrane Zapadna Bosna su u periodu 1993-1994 nosili ljiljane, jedinica iz mjesta kojeg ja dolazim je imala ime jastrebovi cazinske doline, na grbu su imali gradsku džamiju i ljiljane, golubovi su isto imali u tom periodu ljiljane a pjevali su o slamanju petog korpusa, dolasku u Bužim i slično, nije ti ljiljan neko mjerilo ako si sa prostora Kladuše i jedne trećine možda čak i više Cazina. Lp.
Zamisli normalnog Krajsnika,zar mislis da bi neko ko je branio ovu drzavu poslo sina da igra za jedne od oni one koji su ga napadali?Nema sanse.Ovo su babini autonomasi.
mosa lošmi stićko tit-ula!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 avg 2025, 20:59

Nakon dva gola prosle sedmice za drugi tim Austria Klagenfurt II
Veceras je Dino Delic (16) zabio i prvijenac za prvi tim u cvajti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa i 14 gostiju.