Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Strava. Ne znam stvarno do kada, ali ne sumnjam u pobjedu na kraju. Napumpat će nas i Chelsea i Arsenal ako se nešto ne promijeni u kratkom periodu.
Normalno da je sve krenulo od Carrickove greske i izbacivanja lopte u korner. Ko da stavis Messija na gol eto kako on igra stopera. Pa do kad vise sa ovim primanjem golova
Glory Glory Man United!
Jedva cekam da se Smalling i Jones vrate.Nadam se da ce Jones napokon zaigrati na poziciji stopera kada se vrati,jer to nam je trenutno najslabije.
Bio sam na poslu, kad čuh na "M"-u da gubimo. Kakav smo to opet GLUP gol primili?!!!
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Bravo Carrick,stvarno bravo.
Ja vam suplje odbrane braco mila 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- dr.van nostrand
- Kontakt:
E jeb... 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Reci nam nešto što ne znamoemir18 je napisao/la:Ja vam suplje odbrane braco mila

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
EBO GA CARICK I EBAVANJE SASTAVA. PA DOKLE VIŠE SUNCE MU SENILNO!!!
Tačno mi dođe da promijenim klub koji volim, mada je to nemoguće i to me još više nervira!!!
Tačno mi dođe da promijenim klub koji volim, mada je to nemoguće i to me još više nervira!!!
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad je valjda jasno zašto Vranješa traže.
Ovaj drugi gol i nije bio grijeh primit. Prelijep dribling. Prvi nisam vidio.
Fali Unitedu žustrine malo, meni Braga izgleda bolje na sredini terena.
Fali Unitedu žustrine malo, meni Braga izgleda bolje na sredini terena.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- EmirSioux89
- Kontakt:
SAF-ovo zajebavanje sa sastavom ce nas kostati veceras itekako!
Carrick jednostavno ne moze igrati stopera, to mi se nikako nije svidjalo prije pocetka meca kada vidjeh sastave. Fletcher jos nije za Ligu prvaka, jednostavno njega nema na terenu, krila nam ne postoje a centarsutevi su nam jako oruzje.
Carrick jednostavno ne moze igrati stopera, to mi se nikako nije svidjalo prije pocetka meca kada vidjeh sastave. Fletcher jos nije za Ligu prvaka, jednostavno njega nema na terenu, krila nam ne postoje a centarsutevi su nam jako oruzje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zovi Vranjesa! 

Ma pusti odbranu,to sam znao da je kriza,ali napad me nervira,tj sredina,25Minuta mi napada nismo imali.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hernandeeeeez 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- harison_ford
- Kontakt:
Chicha, legendarni napadač sa Old Trafforda pokazuje svoju klasu. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Fala Bogu.
Nego jos nesto,nije mi jasno zasto isprobava Fletchera u ovakvim utakmicama pored kup takmicenja,kad je ocigledno da nije u formi,a Anderson mu sjedi na klupi,koji je mozda i najvise zeljan igre i koji je svaki minut solidno odigrao ove sezone.A ne mogu da vjerujem da branim Andersona.
Nego jos nesto,nije mi jasno zasto isprobava Fletchera u ovakvim utakmicama pored kup takmicenja,kad je ocigledno da nije u formi,a Anderson mu sjedi na klupi,koji je mozda i najvise zeljan igre i koji je svaki minut solidno odigrao ove sezone.A ne mogu da vjerujem da branim Andersona.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bravo Kagawa.
Valjda sad krenu da igraju. Hajd što odbrana izgleda kako izgleda, ali je vezni red i napad zakaz'o dosad, kao što reče @Narin. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.