NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Samo trcat sad, ne mogu zaustavit trcanje
Ybg da je do Mahomesa nije... Valjda će se poglavice probuditi inače će ovo do poluvremena biti gotovo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Andy mora da je bio hitler u prošlom životu, ne znam kako objasniti ovo.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
de Aleme ne seri, igrate dobro, ali ovi zaboravili osnove fudbala kad su izasli na teren

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@alemsa
Valjda ces se sjetit ljudi koji su ti blatili Watsona i Houston. (greskom, kao i obicno) Bio bi red.
Ne znam jel Watson do sada ima incompletion jednu.
Valjda ces se sjetit ljudi koji su ti blatili Watsona i Houston. (greskom, kao i obicno) Bio bi red.
Ne znam jel Watson do sada ima incompletion jednu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odo ja spavat i sanjat lamar vs mahomes finale afca yebo ovo
Što se tiče psihe mnogo... Biti na nuli na poluvremenu i imati koji poen nije isto realno... Uostalom primili su 21 poen za četvrtinu, što ne bi bilo kriminalno da imaju jedan TD realno...tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:55Sta im vrijedi ako se ofanzivno probude kada je poznato da su par godina vec jedna od gorih odbrana.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 12 jan 2020, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma uzmi FG jebte, sto je sigurno, sigurno je
sala na stranu. Polako... ovo im se isto desilo protiv Patriota proslu god.
A vratili su se u drugom poluvremenu nakon 10min.
Kad skontas da je Chicago fulio i jednog i drugog QBa za Trubu. Taman da dozivotno suspenduju lika koji je to odlucio.
A vratili su se u drugom poluvremenu nakon 10min.
Kad skontas da je Chicago fulio i jednog i drugog QBa za Trubu. Taman da dozivotno suspenduju lika koji je to odlucio.
Ma nije do Mahomesa. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet u odbrani ne mogu nista da odbrane jer Houston ima X faktor Fullera. Kada ostave Fullera prvi down, kada cuvaju Fullera onda Stills i Hopkins slobodni. Pa run Houston isto moze uspostaviti protiv njih. Ovdje samo Watson sam sebe sada moze dobiti jer u napadu mu je sve otvoreno.*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:58Što se tiče psihe mnogo... Biti na nuli na poluvremenu i imati koji poen nije isto realno... Uostalom primili su 21 poen za četvrtinu, što ne bi bilo kriminalno da imaju jedan TD realno...tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:55Sta im vrijedi ako se ofanzivno probude kada je poznato da su par godina vec jedna od gorih odbrana.
Ja ne kažem da nisi upravu, ali kao što sam kažeš kako Watson sebe može dobiti tako i Mahomes mora da se probudi skupa sa hvatačima inače je do poluvremena gotovo... Samo kažem da imaju šanse...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Red je bio da naprave drive, samo se prebrzo desilo
Kako me iritira ovo "Mikoli" sa SK.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
mahomes je top, ako se ostali dozovu može ovde biti još svašta, mada bez chris jonesa run stop ne fercera i to bi im mogla biti ahilova peta.
ali ovo je sada do hjustona a ne više do KC-ja
ali ovo je sada do hjustona a ne više do KC-ja
A kretena
Oj ovaj Coach je zesca budala.Uopste nema potrebe za ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.