ma onaj komentator Sakic il je pitar il nije normalannedaTM87 je napisao/la:on to govori, a u pozadini se cuje ALEEE, FORZZA ZELJO ALE, FORZZA ZELJOO ALEEE, FORZZA ZELJO ALE, ZELJO ALE, ZELJO ALEEEE...Željovac je napisao/la:Kaže ovaj na radiju i da je atmosfeta "zatihnula".
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Tesko ...blueman-TM87 je napisao/la:Bjez ba, moramo bod izvućiMirko Vucinic je napisao/la:Ostaće 2:1plavo nebo je napisao/la:http://listenlive.eu/bosnia.html
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Ooooo hoćemo taj gol ( bod ) 

Sto ti je belaj kad iza svakog problema vidis nekog pitaraforza je napisao/la: ma onaj komentator Sakic il je pitar il nije normalan

men se cini ko da je pjanforza je napisao/la:ma onaj komentator Sakic il je pitar il nije normalannedaTM87 je napisao/la:on to govori, a u pozadini se cuje ALEEE, FORZZA ZELJO ALE, FORZZA ZELJOO ALEEE, FORZZA ZELJO ALE, ZELJO ALE, ZELJO ALEEEE...Željovac je napisao/la:Kaže ovaj na radiju i da je atmosfeta "zatihnula".

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
jesmo jadni, imamo igraca vise citavo poluvrijeme i Travniku ne mozemo gola dati, koji jadnici, a sto je najgore po izvjestajima nema ni trunke zelje da se postigne taj gol...
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 14 avg 2010, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
nije valjda da cemo izgubiti 

Ulazimo u finiš mečeva. Ekipe ne pokazuju želju da promijene rezultat, što je najblaže rečeno čudno budući da Željezničar ima negativan rezultat i igrača više.
a pucaju od snage...
a pucaju od snage...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jedino sto mi je krivo sto ne pokazuju želju za bod(ove)nedaTM87 je napisao/la:jesmo jadni, imamo igraca vise citavo poluvrijeme i Travniku ne mozemo gola dati, koji jadnici, a sto je najgore po izvjestajima nem a ni trunke zelje da se postigne taj gol...

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Radovanović fulio sjajnu priliku. Bruka! Krajnjim naporom Adilović brani Zebi. Sjajna šansa! Korner!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 avg 2010, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- blueman-TM87
- Kontakt:
sjajna prilika za nas a onaj kloc brani.... :/
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Evo ga rudar na celu (1:0) 7 bodova
sad ce go
Dobro je ovo u suštini...šamarčina u startu, da se malo spustimo na zemlju jer su pojedinci ove takve gluposti pisali i podcjenjivali ostale da je to bilo za plakati...sad ih nema vidim tih strucnjaka koji su umislili da smo bosanska Barcelona.
Žao mi samo Manijaka koji su navijali citavu utakmicu.
Žao mi samo Manijaka koji su navijali citavu utakmicu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Bily Piton
- Kontakt:
1:0
2:1 koji rezultati, nije nasa liga ni malo domacinska jock...
mesari... 
2:1 koji rezultati, nije nasa liga ni malo domacinska jock...

BRAVE HEART 1979-2005
NIje mi jasno kako zabijemo u 46. minuti prvog poluvremena i onda sa igračem više uz ekstra podršku i ofanzivnog Stanića na beku NIŠTA! Sve do zadnjih minuta... Čuj nema želje 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!