Aha, 1:1 zavrsiloMCMLXVII je napisao/la:Dobri su vam protivnici, ako se dobro sjecam i prosle ste godine igrali protiv Odense?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovi protivnici Zeljeznicara, ko su oni? Koje su ovo lige, ocito zele ove fildjan ekipe u pripremama da bi ostvarili pobjede i digli sebi moral a kod navijaca euforiju 

Kolonizacija Antalije zdravlja mi..
@Lakoste
Niko od nas nije zadovoljan protivnicima, i svjesni smo činjenice da nam ni te pripremne utakmice neće previše toga reći. Helem, trebalo se igrati sa jednom ili dvije dosta poznatije ekipe, koje su inače otkazale pripreme u Turskoj..
Inače, mozda je i bolje to nego da kojim slučajem i više sretno nego spretno dobijemo Partizana ili neku europsku ekipu, pa se vinemo u nebesa..
@Lakoste
Niko od nas nije zadovoljan protivnicima, i svjesni smo činjenice da nam ni te pripremne utakmice neće previše toga reći. Helem, trebalo se igrati sa jednom ili dvije dosta poznatije ekipe, koje su inače otkazale pripreme u Turskoj..
Inače, mozda je i bolje to nego da kojim slučajem i više sretno nego spretno dobijemo Partizana ili neku europsku ekipu, pa se vinemo u nebesa..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Taj sto vam je dogovarao prijateljske utakmice los pregovarac, vidim da i Sloboda i Siroki ima dobre protivnike. Ima li gdje spisak protivnika Mladosti DK?
edit

edit
I kod njih dobri protivnici.Tim Mladosti će u Antaliji boraviti do 20. februara, a odigrat će i četiri kontrolna meča: protiv Rosenheima, poljske Wisle Plock i ukrajinskih timova Chornomorets i Oleksandria u kojima će Rahimić i njegovi pomoćnici uigrati tim pred nastavak prvenstva.

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Realno bolje je odigrati sa kvalitetnijim protivnicima da vidiš gdje si, pa i izgubiti sve...nego kantati neke levate pa da ti stvore laznu sliku. Šta možeš vidjeti kad pobjediš Žepče recimo...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi.
Da na kraju ne poprime odlike Rome?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mersudin Vardhmetović i Zajko ZehrezHigh je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi.Da na kraju ne poprime odlike Rome?

@MosaaRajvosa
Kao što rekoh, i ja sam očekivao utakmice sa boljim protivnicima, međutim, igranje protiv nekih europskih timova uopšte ne mora značiti da ćeš ti vidjeti na čemu si. Zamisli kakva bi euforija zavladala kod vas da ste dobili Maribor, vjerovatno ista ona kakva je zavladala nakon što ste porazili Partizana. Isti slučaj je i sa nama, prvaci smo euforije i pobjeda protiv neke poznatije ekipe bi navela veliki broj navijača na kojekakve najave plavog proljeća, kojih inače i u ovoj situaciji ne manjka, za šta ne vidim razlog, iskreno govoreći. Niko nije ni rekao da su relevantne utakmice protiv Zepča i Brotnja, štaviše, mogao si primijetiti da je svaki komentar, nakon utakmice, započeo sa konstatacijom da Zepče ili Brotnjo nisu mjerilo, kao što nisu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kakvo Žepče desni bek ko da u pekari radi, ima veći stomak od mene. Štoper ima guzove ko Kim Kardashian a ramena žiroka 80cm građen ko flaša Orangine... Ekipa mekteba iz moje mahale bi ih uzela dva razlike.MosaaRajvosa je napisao/la:Realno bolje je odigrati sa kvalitetnijim protivnicima da vidiš gdje si, pa i izgubiti sve...nego kantati neke levate pa da ti stvore laznu sliku. Šta možeš vidjeti kad pobjediš Žepče recimo...
DRUG NEBI TI PUNCA
Nc Roma nije bila prva na polusezoni...High je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi.Da na kraju ne poprime odlike Rome?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
A i nekad su nešto znali i osvojiti. Dakle, niste ni kao oni.TzXHc je napisao/la:Nc Roma nije bila prva na polusezoni...High je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi.Da na kraju ne poprime odlike Rome?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nista prva dva kola cim prodju gledat cete nam u ledja s vece udaljenosti. dzaba antalijaEvolve je napisao/la:Šta mislite da mi ovo prvenstvo riješimo dole u Antaliji. Ko nam fali dole, Zrinja?![]()

Vjerovatno su ovi protivnici sa nekim ciljem i planom. Kad su mogli svi nasi klubovi naci neke jace protivnike mogao je vala i Zeljo.
Mada i ovo nisu toliko slabi protivnici kako se ovdje prikazuje.
Mada i ovo nisu toliko slabi protivnici kako se ovdje prikazuje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Uopšte nisu slabi protivnici, protivnici po mjeri.
Jeste da je moglo bolje, ali u neku ruku je i ovo taktički da se ne bismo kojim slučajem zanijeli da pobijedimo nekog zahebanog protivnika.
Jeste da je moglo bolje, ali u neku ruku je i ovo taktički da se ne bismo kojim slučajem zanijeli da pobijedimo nekog zahebanog protivnika.
Pa da baš kao Leicester.High je napisao/la:A i nekad su nešto znali i osvojiti. Dakle, niste ni kao oni.TzXHc je napisao/la:Nc Roma nije bila prva na polusezoni...High je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi.Da na kraju ne poprime odlike Rome?
Azmirami na ljeto kad saznamo kome smeta europska Sloboda, ima da Joge sve pocera. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pocerat će mulalić svije lipicanere niko im nije ravan, idemo plavo proljeće hija hija!!Elegant je napisao/la:Azmirami na ljeto kad saznamo kome smeta europska Sloboda, ima da Joge sve pocera.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Komentari su bili ok, to je i više trening utakmica, samo kazem, ukoliko izuzmemo euforiju kad se savlada jači protivnik, da se može više stvari vidjeti od strane strucnog staba..kako koji igrac reaguje na nekoj poziciji kad s druge strane ima klasu od igraca..Recimo Ješić je jucer mogao vidjeti par stvari na kojima treba poraditi, što recimo možda ne bi vidio protiv nekog treceligaša..Ajzea je napisao/la:Mersudin Vardhmetović i Zajko ZehrezHigh je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi.Da na kraju ne poprime odlike Rome?
![]()
@MosaaRajvosa
Kao što rekoh, i ja sam očekivao utakmice sa boljim protivnicima, međutim, igranje protiv nekih europskih timova uopšte ne mora značiti da ćeš ti vidjeti na čemu si. Zamisli kakva bi euforija zavladala kod vas da ste dobili Maribor, vjerovatno ista ona kakva je zavladala nakon što ste porazili Partizana. Isti slučaj je i sa nama, prvaci smo euforije i pobjeda protiv neke poznatije ekipe bi navela veliki broj navijača na kojekakve najave plavog proljeća, kojih inače i u ovoj situaciji ne manjka, za šta ne vidim razlog, iskreno govoreći. Niko nije ni rekao da su relevantne utakmice protiv Zepča i Brotnja, štaviše, mogao si primijetiti da je svaki komentar, nakon utakmice, započeo sa konstatacijom da Zepče ili Brotnjo nisu mjerilo, kao što nisu..
Po meni je idealno na ovom završnom dijelu imati 2 utakmice sa osrednjim protivnikom gdje možeš neke igrace isprobati na nekim drugim pozicijama ako su polivalentni, probati razlicite taktike itd. i 2 utakmice sa jačim od sebe da vidis kako bi to trebalo da izgleda kad počne prvenstvo.. al hajd nebitno, imaju naši stručnjaci da brinu o tome

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sloboda je vise bayer 02 vizekusen ili schalke 02... nikako da osvoje prvenstvo a vicetitula imaju ko neki najuspjesniji klubovi titula... naravno ova dva kluba su osvojili pokoji trofej, ali koliko su mogli realno, nije ni 10% 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Na pripremama Borca...i oni da izbore opstanak.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.