Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 22:46

haxonja je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ne znam zašto pravite frku, ovo je samo prijateljska... Evo naprimjer gledajte predsezonske utakmice Čelzija pred prošlu sezonu:

17 July 2010 Crystal Palace 0 – 1 Chelsea
23 July 2010 Ajax 3 – 1 Chelsea
1 August 2010 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Chelsea
4 August 2010 Hamburger SV 2 – 1 Chelsea

I uprskos tome su ostvarili pet uzastopnih pobjeda na početku sezone.
Niste vi Chelsea, bgm slabo ove vase prinove i bolje vam igraju ovi bivsi igraci tipa Milana B. :lol:
da si malo pratio vidio bi da prinove nisu ni igrale skoro nikako na pripremama, ne znam zasto al neka napokon niko normalan nema razloga za optimizam pa nas mogu samo pozitivno iznenaditi :mrgreen:
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 23:06

Dalglish press conference:
''Asked about his team selection, Dalglish told reporters: "It's pre-season. We've another game on Monday and we've got to pick another team.

"We'll have people back who weren't eligible for this game. For the young boys who played it will have been a great experience for them, and for the players who played it will be good for fitness.

"We don't want to lose a game, but we've got two games in four days and a long trip home tonight, so we had to take that into consideration when we were picking the team - and we'll also take it into consideration when we pick the team on Monday."

Meanwhile, local journalists asked Dalglish for his thoughts on the performance of Galatasaray star Arda Turan as well as the atmosphere inside the Turk Telekom Arena.

He replied: "It was a good atmosphere, Galatasaray played well, they were sharp at the beginning and quicker than us, but I wouldn't have picked out any of their players because we were only watching our own players."

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 jul 2011, 23:22

Da se razumijemo, danasnju prijateljsku je poceo samo jedan igrac koji konkurise za prvi tim a to je Carroll:

-------------------Doni------------------
Flanagan--Kirgijkos-----Kelly---Insua
----------------Poulsen----------------
Degen---Shelvy----Cole-----Robinson
----------------Carroll-----------------

A sezonu ce poceti tim koji nema djece od 16-17 godina ili invalida od 30 koji se vuku po terenu vec(ili nesto na ovaj fazon):

------------Reina------------
-----Carra-------Agger-----
Glen-----Lucas------Novi LB
-----Gerrard---Adam------
Suarez-------------Downing
----------Carroll-----------

Ugl nije se svijet srusio ako smo sa 3com postavom izgubili i ne gubite vjeru YNWA

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 jul 2011, 23:22

In Kenny we trust!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 jul 2011, 23:31

Nisam dosao da provociram, da se zna na pocetku...
Ni meni nije jasno sta Kenny radi, jer za ove igrace sigurno postoji CC kup, u kojem se oni najbolje mogu pokazati, prvo sto je takmicenje, ali ne tako ozbiljno, i mladi mogu dobiti priliku.. Cinjenica je da je ostalo 2 sedmice do sezone, tesko ce to biti sve srediti, mada to opet ne mora znaciti nista, sigurno covjek zna sta hoce da uradi.. I takodjer mislim da su ove utakmice trebale da posluze da se oblikuje neki stil igre koji ce Liverpool igrati, malo je vremena ostalo da se uigra stil igre, jer ne mozes samo pustiti igrace na teren i da igra kako ko stigne..
Sretno i nadam se da cete zavrsiti drugi, odmah iz Arsenala :) :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 23:33

AllGunsBlazing je napisao/la:Nisam dosao da provociram, da se zna na pocetku...
Ni meni nije jasno sta Kenny radi, jer za ove igrace sigurno postoji CC kup, u kojem se oni najbolje mogu pokazati, prvo sto je takmicenje, ali ne tako ozbiljno, i mladi mogu dobiti priliku.. Cinjenica je da je ostalo 2 sedmice do sezone, tesko ce to biti sve srediti, mada to opet ne mora znaciti nista, sigurno covjek zna sta hoce da uradi.. I takodjer mislim da su ove utakmice trebale da posluze da se oblikuje neki stil igre koji ce Liverpool igrati, malo je vremena ostalo da se uigra stil igre, jer ne mozes samo pustiti igrace na teren i da igra kako ko stigne..
Sretno i nadam se da cete zavrsiti drugi, odmah iz Arsenala :) :lol: :lol:
pa da je sve normalno i ok pred start lige ja bi mislio da sanjam...

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jul 2011, 00:33

Nadam se da ce protiv Valencie zaigrati ekipa koja bi trebala igrati prvo kolo Premiershipa...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2011, 00:38

Baros masina uvijek bio i ostat ce!!! 8-)

Kenny ce ovo posloziti sigurno....Od Kuyta neocekujem nista ove sezone los skroz,Meireles isto tako...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2011, 00:38

ILoveLFC je napisao/la:Nadam se da ce protiv Valencie zaigrati ekipa koja bi trebala igrati prvo kolo Premiershipa...
ima valerenga prije valencije.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jul 2011, 00:39

fera je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Nadam se da ce protiv Valencie zaigrati ekipa koja bi trebala igrati prvo kolo Premiershipa...
ima valerenga prije valencije.
Ma tu ce sigurno igrati ista ekipa kao i danas... :roll:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jul 2011, 00:39

Fera mojne vise bez kisobrana po kisi hodati, ko prekjucer na Skenderiji. :P
Malo je falilo da ti ko pravi humanitarac poklonim svoj kisobran. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jul 2011, 00:44

Primali smo mi i od gorih ekipa po 5 komada i to sa najjacom postavom pa nam je bilo lijepo jer je tada celavac bio trener. Valjda Kenny zna sta radi, ko smije po sta god hoce da Sunderland ako sam zapazio igramo sa njima prvo kolo ispod dva razlike nece proci ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 jul 2011, 00:53

Dirk je napisao/la:Primali smo mi i od gorih ekipa po 5 komada i to sa najjacom postavom pa nam je bilo lijepo jer je tada celavac bio trener. Valjda Kenny zna sta radi, ko smije po sta god hoce da Sunderland ako sam zapazio igramo sa njima prvo kolo ispod dva razlike nece proci ;)
Sunderland cemo da ubijemo ko Sparta Sarajevo! :P :P :lol:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2011, 00:57

Ponos Torina je napisao/la:Baros masina uvijek bio i ostat ce!!! 8-)

Kenny ce ovo posloziti sigurno....Od Kuyta neocekujem nista ove sezone los skroz,Meireles isto tako...
a gdje si ti to vidio da je kuyt los ove sezone a i meireles isto tako ? na osnovu cega izvodis te zekljucke ?

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 jul 2011, 00:59

fera je napisao/la:

a gdje si ti to vidio da je kuyt los ove sezone a i meireles isto tako ? na osnovu cega izvodis te zekljucke ?
Ni meni nije jasno, ako kompletiramo ove prijateljske utakmice ni jedan igrac nije pokazao nesto posebno. Eto kao Adam imao neke odlicne duge lopte ali nista, sve je to za sada tanko.
Ali vjerujem da ce se popraviti! ;) ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2011, 01:23

tanzla je napisao/la:Fera mojne vise bez kisobrana po kisi hodati, ko prekjucer na Skenderiji. :P
Malo je falilo da ti ko pravi humanitarac poklonim svoj kisobran. :D
al jesi vidio kako ja setam po kisi dok i ljudi sa kisobranima zure :D mene cesto mozes vidjeti kako kisnem a nosim sklopljen kisobran :D

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 29 jul 2011, 09:54

U posljednje vrijeme se govori kako pokusavamo da dovedemo Shane Longa za 10tak miliona, mislim kako je on idealan backup za Carrolla ( ili mozda Carroll za njega jer je ovaj nas medo u losoj formi ;) )

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2011, 11:11

Jimmy from the hood je napisao/la:
fera je napisao/la:

Ni meni nije jasno, ako kompletiramo ove prijateljske utakmice ni jedan igrac nije pokazao nesto posebno. Eto kao Adam imao neke odlicne duge lopte ali nista, sve je to za sada tanko.
Ali vjerujem da ce se popraviti! ;) ;)
ne znam jel ovo urađeno namjerno ali mislim da rijetko ko nakon ovih utakmica moze tvrditi kakav je liverpool jer ovi igraci sto igraju pripremne utakmice u ligi nece skupiti ni po 10 nastupa...
king rece da protiv valerenge vodi drugi sastav a ne ovaj sto je igrao protiv galate... ocigledno da je skandinavsko trziste bolje od onog turskog pa ce tamo da vodi jaci sastav.
meni je smijesno kako pojedini forumasi ovdje pricaju da su navijaci liverpoola a nepostuju jednu od najvecih legendi kluba i vec nakon ovih pripremnih utakmica im Dalglish smeta. da volite liverpool volili bi i kinga.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 29 jul 2011, 12:31

Tako je fera u potpunosti se slazem.. King Kenny nebi imao tu titulu da je bezveze covjek.

AC Milan join Fiorentina in race for Liverpool's Alberto Aquilani.

Deadwood bi se trebali poceti prodavati, niposto ne treba dozvoliti da na klupi sjede igraci koji primaju platu 70k sedmicno..

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jul 2011, 14:35

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... rlet-lucas" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.