Kralj prisjeda Mourinhu na muku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
dobro je jarane, znam ja bgm da tebi nije lako al' et' sta ces...FKKC1932 je napisao/la:Pametan si ti.Sveti je napisao/la:el grande comadante
![]()
najbolji veznjak i najsvestraniji igrač trenutno
ma to je bilo na moj račun. Ovaj padobranac ti je dokoni ljubitelj biskvitaFKKC1932 je napisao/la:Šta je sad tebi?
REALno.FKKrajina je napisao/la:Svrsavam na njega![]()
joj face kad mu je rekao za rezultatFKKC1932 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kralj prisjeda Mourinhu na muku
usljed niza okolnosti.FKKrajina je napisao/la:Svrsavam na njegaPa nije takmicenje ko ce najbrze pretrcati 96 metara
Nego golovi,kante i slicno
A takav je trenutno jedan ispred atleticara
Calma...calma...uzo mu je atleticar kantu u direktnom dvoboju i to na njegovom terenu...a drugu kantu je izgubio kad je profulo 5 zicera i penal!!! Najbolji igrac?!?FKKrajina je napisao/la:Svrsavam na njegaPa nije takmicenje ko ce najbrze pretrcati 96 metara
Nego golovi,kante i slicno
A takav je trenutno jedan ispred atleticara
Nije tacno objektivni ste vi...svi priznate da imate najgoreg golmana a mi najboljeg...Scof1eld je napisao/la:po svetom na jednoj stranici imate "najboljeg veznjaka i najsvestranijeg igrač trenutno" ; "najkompletnijeg igraca" , "najboljeg trenera svih vremena" i onda isti taj dodje na temu barce i zali se ako bi neko napisao da bi volio da iniesta dobije zlatnu loptu ispred messija jer pobogu mi samo barcino uzdizemo
šta ću kad sam realan.Scof1eld je napisao/la:po svetom na jednoj stranici imate "najboljeg veznjaka i najsvestranijeg igrač trenutno" ; "najkompletnijeg igraca" , "najboljeg trenera svih vremena" i onda isti taj dodje na temu barce i zali se ako bi neko napisao da bi volio da iniesta dobije zlatnu loptu ispred messija jer pobogu mi samo barcino uzdizemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.