FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tiffoso
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la tiffoso » 17 mar 2022, 15:07

Umjesto da ih se drila kao prosle godine, oni laganini rostilj napravili. Zavratili sorceve do muda i glume nekoga i nesto. Takvi igraci su prosle godine obicno grijali klupu i govorili da hoce da idu iz kluba.
Zapamtite Broz je prije Contea mahao rukama, pa sad evo i poslije Contea, a za vrijeme istog je bio miran i igrao igru koju treba da igra- a to ti je odraz ekipe. Nama treba trener sa karakterom i autoritetom.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 17 mar 2022, 16:05

tiffoso je napisao/la:
17 mar 2022, 15:07
Umjesto da ih se drila kao prosle godine, oni laganini rostilj napravili. Zavratili sorceve do muda i glume nekoga i nesto. Takvi igraci su prosle godine obicno grijali klupu i govorili da hoce da idu iz kluba.
Zapamtite Broz je prije Contea mahao rukama, pa sad evo i poslije Contea, a za vrijeme istog je bio miran i igrao igru koju treba da igra- a to ti je odraz ekipe. Nama treba trener sa karakterom i autoritetom.
I prosle godine u ova doba je bio isti rostilj pa poslije rostilja box mec izmedju lautara i kontea gdje su izgladili odnose poslije svadje.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 mar 2022, 16:36

Pa svake godine ti argentinci organizuju rostilj.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 18 mar 2022, 01:02

Ne zna jadan šta će više napisati, pa sam sebi skače u stomak.
1921

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 18 mar 2022, 07:21

GeriOldman je napisao/la:
18 mar 2022, 01:02
Vjerovatno ova Agresija na Ukrajinu utjece na njega, ja drugog objasnjenja nemam :mrgreen:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 mar 2022, 21:51

Napadači su najveći problem, osim činjenice da nemamo dobrog 4-tog vežnjaka. I u prvom dijelu sezone kad smo pobjeđivali 4-0 to je bilo zato što smo stvarali prilika da pobjeđujemo 10-0 ali su napadači pola toga fulali, a sada smo izgubili igru pa stvaramo samo 1-2 prilike na utakmici i oni standardno obe profulaju i zato nema pobjeda. Zamijenit jendog Lukakua 36-godišnjim igračem i nadat se odbrani naslova, budalaština. Džeko je morao biti back-up a ne vođa navale. A zimus su napravili grešku što su posudili Sensija a nisu nikog doveli njegovog kalibra pa sad kad nema Barelle ili Broza imamo igrača manje u vezi. U svakom slučaju je trener najmanje kriv iako je standardno talijanski tvrdoglav.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 19 mar 2022, 22:14

Biscione je napisao/la:
19 mar 2022, 21:51
Napadači su najveći problem, osim činjenice da nemamo dobrog 4-tog vežnjaka. I u prvom dijelu sezone kad smo pobjeđivali 4-0 to je bilo zato što smo stvarali prilika da pobjeđujemo 10-0 ali su napadači pola toga fulali, a sada smo izgubili igru pa stvaramo samo 1-2 prilike na utakmici i oni standardno obe profulaju i zato nema pobjeda. Zamijenit jendog Lukakua 36-godišnjim igračem i nadat se odbrani naslova, budalaština. Džeko je morao biti back-up a ne vođa navale. A zimus su napravili grešku što su posudili Sensija a nisu nikog doveli njegovog kalibra pa sad kad nema Barelle ili Broza imamo igrača manje u vezi. U svakom slučaju je trener najmanje kriv iako je standardno talijanski tvrdoglav.
Sve stoji što si napisao od a do ž ali nije ničija krivica, nego od Inzaghija, što kad nam treba go, nema muda da išta promjeni, nego idu šablonske izmjene... Večeras je morao pokušati sa Alexisom, Coreom i Lautarom (Džekom).

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 19 mar 2022, 22:39

GG3 je napisao/la:
18 mar 2022, 07:21
GeriOldman je napisao/la:
18 mar 2022, 01:02
Vjerovatno ova Agresija na Ukrajinu utjece na njega, ja drugog objasnjenja nemam :mrgreen:
Eto majstori sto neko rece igrali su kao ekipa poslije sijela na kojem je jagnje bilo glavni meni.

Ovo malo izgleda kao sunday league. Umjesto da se posvete ozbiljnom treningu, da pokusaju rijesiti problem oni udarili brigu na veselje.

Meni nije niko kriv, niti agresija na Ukrajinu, ali mozda je to uticalo na Inzaghija i njegove gluposti ?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 19 mar 2022, 23:04

Biscione je napisao/la:
19 mar 2022, 21:51
Odnosno, ako ćemo biti iskreni. Samo 1 napadač je problem. No hajde recimo da su i obadva problem.
Sensi je bio 6-7 izbor u vezi. Njegovo puštanja nije nikakva greška jer su ispred njega bili u redu i Vidal pa Gaglia pa tek Sensi ili Vecino.

Imaš najbolju obranu u ligi. Trojac Škriniar-De Vrij-Bastoni nitko nema jačeg trojca.
Perišić jedan od boljih igrača na svojoj poziciji. Sve ukupno gledano nemaš nikoga da možeš reći da je bolji u ligi.
Dumfries a i Darmian, čisto ok wing-backovi.

U sredini opet najbolji trojac u ligi Barella-Broz-Hakan.

Naprijed po meni je Lautaro najbolji drugi napadač u ligi, iako vidim dosta foruma se ne slaže s tim al ajde.
Ostaje samo problematična pozicija realizatora, odnosno prvog napadača. No da je tu bio iole bolji trener uspio bi to nekako pokriti s ovim trojcem što ima, Correa, Džeko, Alexis.

S ovakom ekipom koja je imala pobjednički mentalitet usađen od Contea i ne osvojiti titulu u ovakoj konkurenciji je za rasparati trenersku licencu i otići u mirovinu.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 19 mar 2022, 23:20

Kolko je kriv Inzagi jos vise je kriva uprava iz mnogo razloga ja se samo bojim da je ovo nama bila instant titula i to je to od nas za naredni 10 godina opet ce se na ljeto skrtarit sa dovodjenjem pojcanja i dovodjenjem vec ispareni igraca kolko smo mi ozbiljni po tom pitanju primjer je situacija sa brozom svake sedmice naslovi potpisuje potpisuje a evo jos malo pa mu istice ugovor a vjerovatno se cigance u neku sicu cigance sa dovodjenjem svakog igraca tako da nesmatram ni ja imzagija nekim znalcem a ne moze se ni pita od gova.a pravit

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 mar 2022, 00:12

ElPrincipe je napisao/la:
19 mar 2022, 23:20
Kolko je kriv Inzagi jos vise je kriva uprava iz mnogo razloga ja se samo bojim da je ovo nama bila instant titula i to je to od nas za naredni 10 godina opet ce se na ljeto skrtarit sa dovodjenjem pojcanja i dovodjenjem vec ispareni igraca kolko smo mi ozbiljni po tom pitanju primjer je situacija sa brozom svake sedmice naslovi potpisuje potpisuje a evo jos malo pa mu istice ugovor a vjerovatno se cigance u neku sicu cigance sa dovodjenjem svakog igraca tako da nesmatram ni ja imzagija nekim znalcem a ne moze se ni pita od gova.a pravit
Koliko Broz traži?
Il Club più titolato al mondo!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 mar 2022, 10:14

muxa je napisao/la:
20 mar 2022, 00:12
Koliko Broz traži?
Ostaje broz 99%, samo se čega zvanična potvrda.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 20 mar 2022, 10:17

Biscione je napisao/la:
20 mar 2022, 10:14
muxa je napisao/la:
Koliko Broz traži?
Ostaje broz 99%, samo se čega zvanična potvrda.
Već peti mjesec...

Muxa:ja iskreno pojma nemam koliko traži, samo znam da je od novembra 20,30 puta produžio ugovor, a zvanične potvrde nigdje..

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 mar 2022, 13:31

muxa je napisao/la:
ElPrincipe je napisao/la:
19 mar 2022, 23:20
Koliko Broz traži?
Novinari pišu da traži 6.5M + 0.5M kroz neke bonuse. Inter navodno nudi 5.5M + 0.5 kroz bonuse. Ali tko će znati koliko tu ima istine, novinari pišu samo da se nešto piše.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 mar 2022, 15:34

To je ništa ako uzmemo u obzir da smo mi recimo Kessiu nudili toliko a ne može se porediti uticaj na ekipu jednog i drugog
Il Club più titolato al mondo!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 mar 2022, 15:43

EVOOO GAAA :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 23 mar 2022, 15:54

Do 2026 produžio Broz, e nek je i ta saga završena.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 23 mar 2022, 19:14

Veoma bitan potpis. Odlično.
1921

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 23 mar 2022, 22:00

Konacno. Povedi nas Brozo do skudeta
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 25 mar 2022, 08:47

I was desperate to renew my contract and the club was aware of that.

"I've never held talks with any other clubs out of respect for Inter and their fans. I'd like to thank the club and I'll say it again, I'm so happy for today.

I never wanted to even talk to another club, out of respect for Inter and its fans. I always told my agents that I didn’t want to speak to any other club, unless Inter said outright they didn’t want to renew my contract."
Eto, potpisao si ga. Nadam se da će se sad vratit formi iz prošle sezone i prvog dijela ove.

Inače, malo previše priča o tome kako je želio ostat i nije ga zanimao niti jedan drugi klub s obzirom na to da je potpisao tek kad je dobio ono što je tražio, ako je vjerovati novinarima, 6.5M + bonusi.

Doduše, s druge strane, vjerojatno je to mogao dobiti i u Barci, a i dosta bi igrača pristalo na manju cifru nego što inicijalno traži samo da zaigra za Barcelonu.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.