naravno, govorim u domenu kvaliteta, ljepote igre, taktike....tu mozemo da dominiramo, a to kakav ce rezultat biti ne moze niko garantovati ni uz sve pretpostavljeno... treba mnogo toga da se poklopi, ukljucujuci i sudjenje i odnos i svasta nesta.....nick je napisao/la:dominacija u ovoj ligi je strana rijec,nema to veze sa sastavom ni sa igrom,nego bezobrazlukom i sudijama sad da travnik dobije crveni pola foruma bi doslo i reklo nastimana tekma a sudiju bi ganjali po terenu i to je to,domacin pobjedi mirna Bosna...Željovac je napisao/la:Nije to pesimizam, već je bitno znati koliko ti ekipa može. Da se bezveze ne desi Hapoel i razbije sve iluzije. Bolje znati svoje granice, a mi ih izgleda ne znamo. Ima još dosta do kraja, ali prvo poluvrijeme govori da mi nismo ni blizu neke dominacije u ovoj ligi. A mnogi tako misle.Artur Rembo je napisao/la: pasa moj, to ti neki strucnjak, pa znas sta smo trebali... male su razlike medju klubovima, to da smo kvalitetniji stoji... ali kao sto vidis igra se taktika koja se nikad nije igrala, pokusali, ne ide... sad opet visca i opet ista ekipa koja je lekciju dala i olimpiku i zvijezdi..... a i ako izgubimo, pa sta... gubi i barca, gubili smo i prosle godine...pa opet prvaci.... nemojte biti toliko pesimisticni....malo vedrine!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Umjesto Čolića u igri je Stanić, dok je Višća zamijenio Rovčanina
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Odlepršaj na svoju temuGigant je napisao/la:A sta to Pile, Zeljovac i Seyo rade na forumu??? zar niste na utakmici...a ovamo palamude i pametuju, pa nije travnik daleko...ccc...

- blueman-TM87
- Kontakt:
Nevjerovatan si, skidam kapu!Gigant je napisao/la:A sta to Pile, Zeljovac i Seyo rade na forumu??? zar niste na utakmici...a ovamo palamude i pametuju, pa nije travnik daleko...ccc...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Gigant jel to bogati nemas nista pametnije radit pa si ovdje uzeo dosadivat? Jadnik..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ja nisam pravi navijac i ne volim zelju dovoljno...a sad lagano back to septicka...Gigant je napisao/la:A sta to Pile, Zeljovac i Seyo rade na forumu??? zar niste na utakmici...a ovamo palamude i pametuju, pa nije travnik daleko...ccc...
CRVENI ZA TRAVNIK!
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 14 avg 2010, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
U Travniku je Osim izvršio dvije izmjene. Umjesto Čolića u igri je Stanić, dok je Višća zamijenio Rovčanina.
P.S. nisam vidio Pile me preduhitrio...
P.S. nisam vidio Pile me preduhitrio...

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hvala Allahupile87 je napisao/la:Umjesto Čolića u igri je Stanić, dok je Višća zamijenio Rovčanina

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
K'o da je mene pitao. Gigante, cash flow problemi. Možeš li me razumjeti?pile87 je napisao/la:Umjesto Čolića u igri je Stanić, dok je Višća zamijenio Rovčanina

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
ato ga, amarov recept, dvije izmjene i sad u napad...
Pa vidim da nisi, i zato vas vise ne uvazavam kao kometentne kada je u pitanju vas klub...ali fakat...Seyo_TM je napisao/la:ja nisam pravi navijac i ne volim zelju dovoljno...a sad lagano back to septicka...Gigant je napisao/la:A sta to Pile, Zeljovac i Seyo rade na forumu??? zar niste na utakmici...a ovamo palamude i pametuju, pa nije travnik daleko...ccc...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
eo ga crveni ..... tooooo sudija .....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
iiii travnik dobio crveni to moramo iskoristiti !!!!!!!!!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Hvala Allahupile87 je napisao/la:Umjesto Čolića u igri je Stanić, dok je Višća zamijenio Rovčanina![]()
ajd sad ti pocni laprdati, ne znas dvije recenice kako treba sastaviti...
samo postove nabijas
dobro te vise[/quote]
Kako misliš ne znam? Ne znam da se rečenica počinje velikim slovom, kada se apostrof koristi, da se stavlja tača na kraju izjavne rečenice, da su ti tvoji "vražići" dječija furka?
Treba proučavati "mozgove" ovog foruma. Ima materijala![/quote]
ne bi sad ulazio u vasu raspravu,ali me pravo nerviraju ove kompjuteraske furke ispravljanja i lekotrisanja.nemate pojma o dijalogu,pa se hvatate velikog slova i zareza č i ć.
onda jos kaze kako je neko nepismen.izvini,ali ovdje se ne pise nego kuca,a mozda neko nece da se zamara glupostima.i sta ti se nasao sad da nekog lektorises.Evo ja cu,recimo sad kucati ispravno nadalje.Sta bi sad imao reci ? Bilo bi Vam bolje da imate sta pametno za reci,nego baviti se glupostima,kada Vam ponestane argumenata za raspravu.Tebe sam citirao slucajno,jer me dugo nervira to furanje po forumima.Znaci,nije usmjereno protiv tebe,nego govorim za sve,sto pametuju i prave se lektori.[/quote]
pasa, kad sam ga ja iskulirao, trebao si i ti... nije vrijedan da se nerviram;)
pozz
samo postove nabijas

dobro te vise[/quote]

ne bi sad ulazio u vasu raspravu,ali me pravo nerviraju ove kompjuteraske furke ispravljanja i lekotrisanja.nemate pojma o dijalogu,pa se hvatate velikog slova i zareza č i ć.
onda jos kaze kako je neko nepismen.izvini,ali ovdje se ne pise nego kuca,a mozda neko nece da se zamara glupostima.i sta ti se nasao sad da nekog lektorises.Evo ja cu,recimo sad kucati ispravno nadalje.Sta bi sad imao reci ? Bilo bi Vam bolje da imate sta pametno za reci,nego baviti se glupostima,kada Vam ponestane argumenata za raspravu.Tebe sam citirao slucajno,jer me dugo nervira to furanje po forumima.Znaci,nije usmjereno protiv tebe,nego govorim za sve,sto pametuju i prave se lektori.[/quote]
pasa, kad sam ga ja iskulirao, trebao si i ti... nije vrijedan da se nerviram;)
pozz
Por que ? Por que somos los mejores...
Haha, sad su gotovi, em će uskoro biti mrtvi umorni, em je u igru ušao Višća 

Sad ako ne uzmemo bod do kraja tekme, onda smo nista... imamo jos vise od pola sata da damo makar jedan gol i naravno da ne primimo nijedan...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
molim te uvazavaj, ali molim teGigant je napisao/la:Pa vidim da nisi, i zato vas vise ne uvazavam kao kometentne kada je u pitanju vas klub...ali fakat...Seyo_TM je napisao/la:ja nisam pravi navijac i ne volim zelju dovoljno...a sad lagano back to septicka...Gigant je napisao/la:A sta to Pile, Zeljovac i Seyo rade na forumu??? zar niste na utakmici...a ovamo palamude i pametuju, pa nije travnik daleko...ccc...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- fanatic1991
- Kontakt:
to mozda ovo dovede do kakvog preokreta aBdDove87 je napisao/la:travnik crveni tooo

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?