FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Statutom zabraniti da igraju iskusni polovnjaci.
Ja necu na utakmicu jer nemam sta vidjeti. Da pusti djeci da igraju, ramicu, traki, buljubasicu i kompaniji dosao bih.
Iskesirati pare za trojicu koji ce biti klasa iznad lige, i to u svakoj liniji po jednog. Ostale pozicije popuniti igracima iz akademije. Garantujem da bi to bilo dovoljno da se izbori evropa, stim da bi svake godine mogao prodati jednog omladinca koji bude najbolji. Dosao bi jedan bar do izražaja. I to je put ka samoodrzivosti.
Logika je vrlo jednostavna, samo treba imati malo hrabrosti.
Ovo trenutno je negledljivo, bez ikakvog smisla, i budućnosti.
Ja necu na utakmicu jer nemam sta vidjeti. Da pusti djeci da igraju, ramicu, traki, buljubasicu i kompaniji dosao bih.
Iskesirati pare za trojicu koji ce biti klasa iznad lige, i to u svakoj liniji po jednog. Ostale pozicije popuniti igracima iz akademije. Garantujem da bi to bilo dovoljno da se izbori evropa, stim da bi svake godine mogao prodati jednog omladinca koji bude najbolji. Dosao bi jedan bar do izražaja. I to je put ka samoodrzivosti.
Logika je vrlo jednostavna, samo treba imati malo hrabrosti.
Ovo trenutno je negledljivo, bez ikakvog smisla, i budućnosti.
Evo branim i Vasoskog iz istog razloga ko i "blitvara". Branit cu i iduceg trenera sve dok ne bude trener glavni krivac za nase stanje. Ova polusezona je pokazala da Sablic i nije tako los trener obzirom da je imao jos gori roster. A ni Vasoski nije los trener u dosta utakmica nije ni srece ni ispravnog sudjenja bilo. Nadam se da ce ostati iducu sezonu i da ce iz ove polusezone uociti sta je glavni problem pred iducu sezonu. A ti idi sjedi u cosak i cekaj novu obavijest da se iskalis na forumu. Siguran sam da ti se nece svidjet. Ako si clan ne znam sta si se toliko upalio. Ispast ce te 2 karte ko i do sad sto bi te ispale. A ko nije clan svakako ce doci samo na derbi i na europsku tekmu tako da bmk sto ce se izvalit koju markicu vise. A o tom privlacenju novih clanova to je sve vise nazor. Ko se htio uclanit, uclanio se. Isfucana tema vise. I ovaj broj clanova je velik obzirom da 30-40% aktivnih clanova bas prati Sarajevo.napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 19:47Idi brani Ajlu ko i Blitvara sto si zivotom braniokeli je napisao/la: ↑05 maj 2022, 19:04Protiv igmana su se karte mogle refundirati. Vjerujem da ce moci i ove. Navio si se ko tetka kakva, ohani malo.napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 18:34Upravo tako, nije toliki problem u samoj cijeni koliko u bezobrazluku i poskupljenju koje dolazi par kola pred kraj sezone. Jos neki kazu, isplati se kad uzimas u paketu. Ono jest kad gledas tu matematiku, al je nelogicno i bezobrazno usred sezone dignut cijenu ulaznice za 100% pa onda ponudit neki "paket" gdje slabiju tekmu gledas za iste pare kao i prije a ova jaca je mnogo skuplja, pa et ispao si dobrica koja je dala popust na paket. Kako da ne. Svrha paketa ulaznica je da dovedes ljude na slabiju tekmu a ne da ih otjeras sa obje.
I ponavljam, postoje navijaci srednjoskolci koji su vec kupili paket za sjever i fakticki dzaba bacili pare jer imaju besplatan ulaz protiv Radnika. Kao sto je bilo raje koja je kupila kartu za Igman. Nikad gore i gluplje ljude u upravi nismo imali. Al dobro, bicemo najbolji klub na Balkanu za dvije godine, valja se strpit.malo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Previše se navijači umislili i žele da se pitaju za sve, to samo ima kod nas na Balkanu. Naše je da navijamo ili ne navijamo i da pustimo upravljanje klubom čovjeku koji je dao svoju lovu.
- Osttribine
- Kontakt:
Pa jeste ono inace mi odstampamo i prodamo 40 hiljada ulaznica pa ima logikefks74 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 20:46Sve poskupljuje pa tako i karte, sve je povezano tako i troškovi štampanja.Osttribine je napisao/la: ↑05 maj 2022, 17:30Sezonama unazad uzimam sezonsku do korone, pa evo i ove sezone ovu polusezonsku, i fkt kad podijelis sa brojem utakmica izadje te bagatela cijena. Tajming za poskupljenje ulaznica je katastrofa, vidjecemo na kraju ali sve su šanse najlosija sezona FKS u istoriji PLBiH. Stvarno vuku poteze za šamara, mogli su sacekati kraj sezone i fino korigovati i cijene sezonskih ulaznica ali i pojedinacnih ulaznica za narednu sezonu.

Bjezi ba, mogli su se strpiti jos par ovih kola kazem ti pa poskupiti naredne sezone i ulaznice kad je vec sve otislo u pm. Ali ko moze neka uzima sezonske ili polusezonske zavisi kako bude, opet ce sigurno biti povoljnije nego pojedinacno kupovati.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo prvi vjerujem potpuno Mirvicu i ne kritikujem nikog, ali imam pravo da se licno ne slazem sa povecanjem cijena gdje je korekcija izvrsena, zapamtite ne zbog povecanja troskova (imamo licni stampac, papir, boja i slicno nije poskupilo i ako jeste racuna se u par postotaka gore). Karte su poskupile zbog odluke administracije pouceni prethodnim derbijem da ce biti 10ak hiljada ljudi i da ce ovo biti mamac da se jos raje učlani kako bi ostvarili pogodnost, to je moje licno misljenje i mislim da im je to fokus zanemarujuci koliko ce to imati kontra efekat.
Karta za istok je poskupila skoro za duplo 100%!! Sa 8 na 15 - jednostavno nedopustivo
Da je poskupilo 8 na 10 rekao bih okej i to bi bilo razumljivo.
Sljedeci korak mora biti štand na Ilidzi (Grand Centar/Sara centar), štand Novi Grad (Dobrinja Merkator/Bingo City Centar/Merkur Otoka) i Centar (Alta ili SCC ili Importane)
To su mjesta sa velikim, ogromnim prometom ljudi, vidjeli smo kako to utiče dok je bila vakcinacija, ljudi usput obavljaju nešto za što ne bi posebno išli u Zetru na vakcinaciju ili u našem slučaju Fan shop u Titovoj.
Siguran sam da bi samo s ovim imali već 10.000 članova uz prigodnu promociju na tim mjestima sa natpisima (Gratis maska, hemijska, sticker, pogodnosti nabrojane i sl, za mališane balon i tako) Puno bolje te pare iskoristiti nego reklame da se kače na klixu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Upravo ali Ajla kaže ne možeJavierBosnia je napisao/la: ↑05 maj 2022, 22:26Evo prvi vjerujem potpuno Mirvicu i ne kritikujem nikog, ali imam pravo da se licno ne slazem sa povecanjem cijena gdje je korekcija izvrsena, zapamtite ne zbog povecanja troskova (imamo licni stampac, papir, boja i slicno nije poskupilo i ako jeste racuna se u par postotaka gore). Karte su poskupile zbog odluke administracije pouceni prethodnim derbijem da ce biti 10ak hiljada ljudi i da ce ovo biti mamac da se jos raje učlani kako bi ostvarili pogodnost, to je moje licno misljenje i mislim da im je to fokus zanemarujuci koliko ce to imati kontra efekat.
Karta za istok je poskupila skoro za duplo 100%!! Sa 8 na 15 - jednostavno nedopustivo
Da je poskupilo 8 na 10 rekao bih okej i to bi bilo razumljivo.
Sljedeci korak mora biti štand na Ilidzi (Grand Centar/Sara centar), štand Novi Grad (Dobrinja Merkator/Bingo City Centar/Merkur Otoka) i Centar (Alta ili SCC ili Importane)
To su mjesta sa velikim, ogromnim prometom ljudi, vidjeli smo kako to utiče dok je bila vakcinacija, ljudi usput obavljaju nešto za što ne bi posebno išli u Zetru na vakcinaciju ili u našem slučaju Fan shop u Titovoj.
Siguran sam da bi samo s ovim imali već 10.000 članova uz prigodnu promociju na tim mjestima sa natpisima (Gratis maska, hemijska, sticker, pogodnosti nabrojane i sl, za mališane balon i tako) Puno bolje te pare iskoristiti nego reklame da se kače na klixu.
- napoleon72
- Kontakt:
@Javier upravo ja to govorim al likovi ne mogu/nece da skontaju. Kaze keli, sta si se upalio ako si clan. Jesam clan, al je procedura ogromna otic sa Ilidze do Titove, parkirat negdje, prohodat do kluba, uzet karte, i onda na stadion. Petkom ta procedura traje 2 sata radi ogromnih guzvi. A kao clan ne mozes nigdje drugo kupit kartu.
I ne kukam ja jer necu doci, jer nemam para, doci cu i platit dvije tekme kao jedan fin derbi Serije A, al ovako debilne poteze cu uvijek pljuvat. Za klub postoji samo opcina Centar i SG, ostale ko yebe.
I ne kukam ja jer necu doci, jer nemam para, doci cu i platit dvije tekme kao jedan fin derbi Serije A, al ovako debilne poteze cu uvijek pljuvat. Za klub postoji samo opcina Centar i SG, ostale ko yebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
E cuj nasi navijaci bi sve a da nista ne placaju
koje sve majstore ?! Yebeno cetvrti mjesto u najlosijoj ligi na dunjaluku ? Reset i restart svako 2 godine ? Skuoinu bezmudnih polovnih pokuigraca ? Upravu koja ne zna "dje goni" ? More uhljebljenih zena koje imaju veze s fudbalom k'o ja s kriketom ?
Ako je to sve, ne bih ja sve onda !!!
Ako je to sve, ne bih ja sve onda !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sutra ce nas biti tacno 1750 na tribinama.
S ovom djecom zajedno.
S ovom djecom zajedno.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
U sezonama kad smo:
- osvojili titulu 2015,
- uzeli duplu krunu 2019,
- upisali čitavu godinu bez poraza i igrali Play-off 2020;
gledale su se utakmice Sarajeva za manje para nego što je slučaj sad.
A govorimo o sezoni kad si 4. na tabeli sa 34 boda zaostatka za Zrinjskim, kad trebaš da napraviš neku dobru atmosferu pred finale kupa i kad igraš utakmice koje nemaju nikakvog rezultatskog značaja. Za manje para gledali smo Duljevića, Stojčeva, Cimirota, Benku, Delača, Jajala, Rahmanovića, Tatara, Ahmetovića i Velkoskog na vrhuncu, nego sada Šećerovića, Palića, Hebiba, Pidru i ostale.
Od 2014. pa sve do sad poskupile su sve osnovne životne namirnice i to enormno, doživjeli smo kao narod i populacija ekonomsku krizu i prošli koronu. I u svom tom periodu cijena printanja jednog papira, kartona ili čega već u svakoj kopirnici ostala je ista, za razliku od ostalih stvari.
Uslovi na stadionu nisu nista bolji, čak obratno; igra i rezultati očajni - dakle ne postoji ni jedan jedini razlog za poskupljenje ulaznice i to još poskupljenje od 100% preko noći. Apsurd!
- osvojili titulu 2015,
A govorimo o sezoni kad si 4. na tabeli sa 34 boda zaostatka za Zrinjskim, kad trebaš da napraviš neku dobru atmosferu pred finale kupa i kad igraš utakmice koje nemaju nikakvog rezultatskog značaja. Za manje para gledali smo Duljevića, Stojčeva, Cimirota, Benku, Delača, Jajala, Rahmanovića, Tatara, Ahmetovića i Velkoskog na vrhuncu, nego sada Šećerovića, Palića, Hebiba, Pidru i ostale.
Od 2014. pa sve do sad poskupile su sve osnovne životne namirnice i to enormno, doživjeli smo kao narod i populacija ekonomsku krizu i prošli koronu. I u svom tom periodu cijena printanja jednog papira, kartona ili čega već u svakoj kopirnici ostala je ista, za razliku od ostalih stvari.
Uslovi na stadionu nisu nista bolji, čak obratno; igra i rezultati očajni - dakle ne postoji ni jedan jedini razlog za poskupljenje ulaznice i to još poskupljenje od 100% preko noći. Apsurd!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bravo... dok se ne popravi igra najrealnije su cijene SJ 3, IS 5, ZA 8. Amaterski potez iz kluba.PapirnaMarka je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:30U sezonama kad smo:
- osvojili titulu 2015,
I ne treba da nas bude više sve dok je Arena na prvom mjestu, a ne navijači na utakmicama. Kakve god akcije pravili, koliko god hajcali raju to sve pada u vodu kada fasuješ ovakav termin. Ja bih bojkotovao utakmice sve dok je tako. Mizerne posjete na stadionima godinama i umjesto da rade na tom polju najviše, oni baš u kontru udare.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Užas šta rade sa ovim terminima.Evo stavili konama termin utakmice sa Radnikom ponedjeljak 16. maj, a u srijedu 18. maja igraju sa Borcem.Ja ruku na srce, nikad od kad pratim fudbal nisam vidio da jedna ekipa igra dvije zvanične utakmice u tako kratkom periodu.Ovakav se cirkus i nama može desiti naredne sezone.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zadnjih 5 utakmica protiv Radnika - 5 pobjeda
sve osim pobjede ce biti ravno katastrofi
sve osim pobjede ce biti ravno katastrofi
Al serete oko karti i nacina da se dodje do njih
Slazem se da treba biti vise standova u cijelom kantonu
Ali uvijek mozete autom doci u ul branilaca sarajeva upaliti 4 zmigavca na 5 minuta u desnoj traci i pozuriti do fan shopa, kad vec radi do 8 sati navecer ne mozete se ni na tu guzvu izvlaciti
Cijene za neclanove su odlicne, kad krenu turisti na ljeto i dijaspora sto bi njima cijena bila ista ko nama, a ko je ovdje a nije clan bas bruka i sramota
Slazem se da treba biti vise standova u cijelom kantonu
Ali uvijek mozete autom doci u ul branilaca sarajeva upaliti 4 zmigavca na 5 minuta u desnoj traci i pozuriti do fan shopa, kad vec radi do 8 sati navecer ne mozete se ni na tu guzvu izvlaciti
Cijene za neclanove su odlicne, kad krenu turisti na ljeto i dijaspora sto bi njima cijena bila ista ko nama, a ko je ovdje a nije clan bas bruka i sramota
Do smrti odani!
...kmee termin, kmee stadion, kmee teren, kmee ulaznice, kmee iftar, kmee džuma, kmee daleko, kmee hladno, kmee vruće, kmee vjetar, kmee posao, kmee vico, kmee parking, kmee ajla, kmee sabra, kmee trener, kmee igrači, kmee liga, kmee husref, kmee marketing, kmee ismir, kmee sudija, kmee posjeta, kmee arena, kmee kone, kmee rezultati, kmee akademija, kmee pojačanja, kmee korona, kmee poskupljenja, kmee paketi, kmee štandovi, kmee dresovi, kmee opština, kmee načelnik, kmee četnici, kmee balije, kmee ustaše, kmee dijaspora, kmee horde, kmee istok...
- napoleon72
- Kontakt:
kmee nadzorne kamere
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
tacno serete previse ,treba ovdje napraviti forum sa licnom kartom,predstavi se da si stariji i cao.
Ja nemam para zato i idem rijetko na utakmice i cao da je karta 5 km mene domaca ispadne 30 najmanje.Ovi sto im smeta vjetar,trola ,tramvaj,sunce ,oblak ,makedonci ,ismir ,skola fakultet neka i ne dolaze i cao.
ici ce onaj ko moze i kraj price,pa nije se jednom skupljlo kad se islo u goste po marku dvije tri ko moze da se pogura ekipa navijaca koji idu,ako ne mozes nemas vremena uvijek mozes pomoci kao da si tu,kupi clansku,kupi dres podrzi klub mani se kukanja
Škoti ispadnu u sedmi rang i za 10 godina igraju finale evropa lige a mi za 30 nismo se pomakli
Ja nemam para zato i idem rijetko na utakmice i cao da je karta 5 km mene domaca ispadne 30 najmanje.Ovi sto im smeta vjetar,trola ,tramvaj,sunce ,oblak ,makedonci ,ismir ,skola fakultet neka i ne dolaze i cao.
ici ce onaj ko moze i kraj price,pa nije se jednom skupljlo kad se islo u goste po marku dvije tri ko moze da se pogura ekipa navijaca koji idu,ako ne mozes nemas vremena uvijek mozes pomoci kao da si tu,kupi clansku,kupi dres podrzi klub mani se kukanja
Škoti ispadnu u sedmi rang i za 10 godina igraju finale evropa lige a mi za 30 nismo se pomakli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kakvu bi mi kaznu za ovo popili sunce ti poljubim

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma popit ce i oni, samo njima nije problem platit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bordobijeli, bvsic, JavierBosnia, N3R3D i 46 gostiju.