Ništa neće prelomiti stvari sve dok ona prijašnja generacija ne ode do kluba navijača i razgovara o nekom povratku, ako je bilo nekih zamjerki između ove dvije generacije, da se to riješi , da se pronađe neko zajedničko rješenje. Kad kažem prijašnja generacija, čisto mislim na starije momke koji su bili alfa i omega Red Army-ja jer će uz njih mnogo više ljudi se pojaviti. Imam osjećaj da kada bi mi ugostili Borusiu M da ne bi uspjeli napuniti stadion. Bilo kakve svađe, zamjeranja, doze ljubomore nisu veći razlog od postojanja našeg Veleža i preko toga se mora preći.
A što se tiče utakmice protiv Olimpica (u slučaju pobjede nad Čelikom), obavezno da neko ko je u kontaktu sa nekim iz uprave kluba predloži da se ulaznica za subotu smanji ili da pruže ženama i djeci besplatan ulaz. Naši igrači, stari šminkeri i šaneri

, će svojim potezima, izgledom , privući i to žena da dolaze i dalje, a mali klinci će uživati u atmosferi i sportu .
http://www.youtube.com/watch?v=uiUPRrvrON0
Inače meni je ovaj momak / čovjek, nazovite ga kako hoćete, ima ovdje njegovih vršnjaka, je jedna od najboljih osoba za povratak navijača na stare staze i obavezno ga pridružiti KN , dati mu neku funkciju, da bude neki kao marketing ili nešto tako. Čisto jer je Sarma dosta poznat lik i fanatik kako našeg Veleža tako i Bosne. Čak je i neka figura u BH Fanaticosima ako se ne varam