Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

DevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la DevilS » 20 okt 2012, 22:38

Hvala kolega na odgovoru ma bitno je da smo mi pobjedili i da ga je zabio moj coja WR. 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 okt 2012, 22:41

DevilS je napisao/la:Hvala kolega na odgovoru ma bitno je da smo mi pobjedili i da ga je zabio moj coja WR. 8-)
I asistirao Welbecku za treći gol. 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 okt 2012, 22:41

Jos i to e vala svaka mu cast samo nek tako nastavi i no problem joj jesam promukao dosao sa Koseva jedva pricam. :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 okt 2012, 22:43

DevilS je napisao/la:Jos i to e vala svaka mu cast samo nek tako nastavi i no problem joj jesam promukao dosao sa Koseva jedva pricam. :D
Vidi se. :mrgreen: :D

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 okt 2012, 22:43

Teška nas utakmica očekuje na Stamfordu ali ja sam uvijek optimist tako da se nadam barem bodu a ako bude više još bolje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 okt 2012, 22:45

Thunderstruck je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Jos i to e vala svaka mu cast samo nek tako nastavi i no problem joj jesam promukao dosao sa Koseva jedva pricam. :D
Vidi se. :mrgreen: :D
Majkemi ali bice to dobro jer sad u Srijedu opet ce biti isto protiv Zrinje.. :P
@SAF ma tesko do tri boda bgm oni su u formi samo takvoj tako da bod ko kuca je dobar. ;) GGMU!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 22:51

Thunderstruck je napisao/la:Moje želje za budućnost što se tiče odbrane su:

- Prodati Vidića što prije nekom ko će dati 20-ak miliona;
- Kupiti Shawcrossa za 10-15 mil. (jer se Hummels vjerovatno ne može kupiti ispod 25);
- Upariti Smallinga i Shawcrossa kao prvi izbor štopera;
- Za rezerve ostaviti Evansa, Ferdinanda (još sezonu - dvije), Woottona, Jones će svakako igrati na više pozicija jer bilo bi ga grijeh koristiti samo na jednom mjestu 8-) ;

Tako, bar zasad, ja razmišljam. Posebno sam se zaželio Smalla, dečko je odličan u skoku a super igra i nogama. :D
Shawcross? Obicni mesar koji moze igrat u ekipama poput Stokea, nije taj za United. Kao prvo tehnika mu je nula i nije u stanju zapocet napad, kao sto se zahtjeva od nasih stopera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 okt 2012, 22:53

Nije ni Vidić bio ništa drugo nego mesar i krkan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 22:56

Ma ne bi volio igrace tog tipa. Zelim stopera Svjetske klase, znaci na nivou Ferdinanda i Vidica iz najboljih dana. Shawcross i njemu slicni to nikad nece bit. Moze bit solidan, ali Unitedu treba nesto vise. Vjerujem da Jones ima taj potencijal, za Evansa i Smallinga nisam bas siguran.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 okt 2012, 22:57

Cartman je napisao/la:Ma ne bi volio igrace tog tipa. Zelim stopera Svjetske klase, znaci na nivou Ferdinanda i Vidica iz najboljih dana. Shawcross i njemu slicni to nikad nece bit. Moze bit solidan, ali Unitedu treba nesto vise. Vjerujem da Jones ima taj potencijal, za Evansa i Smallinga nisam bas siguran.
Moj prvi izbor je Mats Hummels ali cijena... :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 okt 2012, 22:59

Ako Ferguson kupi Schawcrossa, onda da bog da i seb' i njem' noge polomio. :mrgreen:

Iskreno, meni se više svidja Smalling nego Jones. Smalling mi je jedan od dražih štopera u Premiershipu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 okt 2012, 23:03

Ne znam, da ima neka opklada (a da nije u WH-u), gledao bih da uplatim novce na Subotića, a ne na Hummelsa. Hummelsova tehnika je besprijekorna; čovjek pomisli da lik može bez ikakvih poteškoća igrati i zadnjeg veznog, tako da ga taj plus može "otjerati" u Španiju. :mrgreen:

Subotić bi mogao biti zamjena za Vidića. Eh, koliko je moguće nadomjestiti odlazak jednog od najboljih stopera u posljednjih 10-ak godina, to je već drugi problem. Al', kako god da se okrene, meni je Subotić bliži odlasku iz Dortmunda, a s obzirom da vi (forumaši :P ) tražite stopera, tu je matematika jasna. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 okt 2012, 23:04

Monolog je napisao/la:Ne znam, da ima neka opklada (a da nije u WH-u), gledao bih da uplatim novce na Subotića, a ne na Hummelsa. Hummelsova tehnika je besprijekorna; čovjek pomisli da lik može bez ikakvih poteškoća igrati i zadnjeg veznog, tako da ga taj plus može "otjerati" u Španiju. :mrgreen:

Subotić bi mogao biti zamjena za Vidića. Eh, koliko je moguće nadomjestiti odlazak jednog od najboljih stopera u posljednjih 10-ak godina, to je već drugi problem. Al', kako god da se okrene, meni je Subotić bliži odlasku iz Dortmunda, a s obzirom da vi (forumaši :P ) tražite stopera, tu je matematika jasna. :mrgreen:
Nego izgubi WBA važne bodove
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 23:07

Cartman je napisao/la:Ma ne bi volio igrace tog tipa. Zelim stopera Svjetske klase, znaci na nivou Ferdinanda i Vidica iz najboljih dana. Shawcross i njemu slicni to nikad nece bit. Moze bit solidan, ali Unitedu treba nesto vise. Vjerujem da Jones ima taj potencijal, za Evansa i Smallinga nisam bas siguran.
Moj prvi izbor je Mats Hummels ali cijena... :roll:
Slazem se. Cijena bi bila ogromna, ali mozda se nadje neki manje poznat igrac poput Vidica za realnu cijenu. Vjerujem u scouting kluba, dokazali su se bezbroj puta.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 okt 2012, 23:09

Ovoj ekipi Uniteda treba razbijača, igrača koji će nositi sve pred sobom, to je bio onaj stari Vidić. Ali gdje je on sad? Svaka ekipa koja ima jake igrače našoj odbrani pravi nevjerovatne probleme.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 23:14

Thunderstruck je napisao/la:Ovoj ekipi Uniteda treba razbijača, igrača koji će nositi sve pred sobom, to je bio onaj stari Vidić. Ali gdje je on sad? Svaka ekipa koja ima jake igrače našoj odbrani pravi nevjerovatne probleme.
Upravu si, ali Nemanja zna i sa loptom i (bio) je i dosta brz. Mislim da Shawcross nije taj kvalitet jednostavno.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 okt 2012, 23:16

Pa onda jednostavno kupimo jednog veznjaka i ne moramo onda traziti stopera sa dobrim pasom i tehnikom. :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 okt 2012, 23:19

Narin je napisao/la:Pa onda jednostavno kupimo jednog veznjaka i ne moramo onda traziti stopera sa dobrim pasom i tehnikom. :D
Ali mora biti dominantan i u skoku. :D

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 20 okt 2012, 23:20

Eh da ostade Pogba sad bi veznjak bio rijesen :) a sto se stopera tice tu je stvar jasna Humels bi trebao bit prvi pik, ako smo mogli za Ria oborit rekord za odbrambenog igraca onda mozemo i za njega jer je to kupovina za 10 godina a ne za 2-3. Prosta racunica 30-35 miliona Svabo nece odbit a mozda bi se moglo i za manje ako se ne bi upetljali sejkovi
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 okt 2012, 23:22

Narin je napisao/la:Pa onda jednostavno kupimo jednog veznjaka i ne moramo onda traziti stopera sa dobrim pasom i tehnikom. :D
Ali mora biti dominantan i u skoku. :D
A ne mozes i jare i pare.. :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.