Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Od kad sam otisao u Crnu Goru prije 8 dana niste 10 stranica napisali
Ev konektovao sam se iz nekog gotivnog kafica u Sutomoru, pijem Nescafe gledam more i plazu i odlucih da vidim sta mi rade kolege na forumu kad ono brinu jer smo izgubili prijateljsku od Hula, jbg.. Ove pripremne tekme je da se nametnu za klupe ovi rezervni igraci i da debituju nova pojacanja.. Kad tu budu Suarez, Lucas, Glen, Reina, Gerrard sve ce to iygledati mnogo bolje.. pozdrav

-
- Kontakt:
Procitas prije mjesec da smo na pragu potpisivanja Mate, prosle da ce Pereira doci a sada oba na putu za London gdje ce potpisati za Arsenal.
Kako odmice ovaj prelazni rok, ja sve nezadovoljniji. Pretrpali smo taj vezni red, a nigdje odbrane gdje smo najtanji.
Kako odmice ovaj prelazni rok, ja sve nezadovoljniji. Pretrpali smo taj vezni red, a nigdje odbrane gdje smo najtanji.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
I ja bih potpisao 4. mjesto ali ne vidim razlog za zabrinutost jer u City/Arsenal dolaze ovi igrači(pitanje je da li će i doći,pogotovo MataStivi_Dzi je napisao/la:Aguero u Cityu, a evo pise se i Mata u Arsenalu, to četvrto mjesto bi sad potpiso, bez razmisljanja. Realno i objektivno imamo najlošiju ekipu od timova koji se bore za TOP 4, izuzev Tottenhama

Teško da Aguero može nešto unaprijediti igru Citya,a što se tiče Mate i Arsenala,teško je povjerovati da će Wenger nekoga platiti 20 miliona.
Što se tiče Pjanića,siguran da je to izmišljotina(@Rizo objasnio

FK Pjetlovi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Cujem propade Jovanovicev transfer u Anderleht(zbog njegovih primanja) znao sam ja da ce to da se desi, pa nije niko glup da ga toliko placa a ovaj veze nema, zabije glavu u zemlju i trci ko muva bez glave, to treba nekom platiti da ga uzme 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;Sasha L.F.C. je napisao/la:Cujem propade Jovanovicev transfer u Anderleht(zbog njegovih primanja) znao sam ja da ce to da se desi, pa nije niko glup da ga toliko placa a ovaj veze nema, zabije glavu u zemlju i trci ko muva bez glave, to treba nekom platiti da ga uzme
Transfer skoro pa gotov...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jedna budala manjeCarlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;Sasha L.F.C. je napisao/la:Cujem propade Jovanovicev transfer u Anderleht(zbog njegovih primanja) znao sam ja da ce to da se desi, pa nije niko glup da ga toliko placa a ovaj veze nema, zabije glavu u zemlju i trci ko muva bez glave, to treba nekom platiti da ga uzme

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Mozda se predomislio kad je video da ovi takodje nece da prihvate njegova ogromna primanja, pa je pristao na smanjenje.Carlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;Sasha L.F.C. je napisao/la:Cujem propade Jovanovicev transfer u Anderleht(zbog njegovih primanja) znao sam ja da ce to da se desi, pa nije niko glup da ga toliko placa a ovaj veze nema, zabije glavu u zemlju i trci ko muva bez glave, to treba nekom platiti da ga uzme

Sad treba ici dalje i maknuti onog ''My future is in Lpool'' i odma ce se lakse disati.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Šta mislite ,možda N'gog procvate u narednoj sezoni ?
Iako čisto sumnjam i da će ikako igrati .Jedino ako nas povrede sje*bu .Imamo Kuyta ,Suareza,Carrola .
Iako čisto sumnjam i da će ikako igrati .Jedino ako nas povrede sje*bu .Imamo Kuyta ,Suareza,Carrola .
-
- Kontakt:
Tim od 2008 pa do sada.
--------------------------Reina------------------------
Glen-------Carragher------------Agger--------Aurelio
-----------------------Mascherano--------------------
----------------Alonso----------------------------------
--------------------------Gerrard-----------------------
----Suarez----------------------------------Downing---
--------------------------Torres-------------------------

Brate zar bas Aurelio pored RiiseaJimmy from the hood je napisao/la:Tim od 2008 pa do sada.

Zanimljiv sastav otprilike djelimo isto misljenje,samo znas da sam fan Babela, pa ne bi imao nista protiv malo Downinga na klupu

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Ma Aurelio je bolji, kada je oporavljen.
Njegov sam veliki fan.
A Babel, ne znam kakav je sada sa primanjem lopte da ga ubacimo preko stele !?

Bolje primanje nego Lucasov pregled igreJimmy from the hood je napisao/la:Ma Aurelio je bolji, kada je oporavljen.Njegov sam veliki fan.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Nikad u zivotu.Dirk je napisao/la:Bolje primanje nego Lucasov pregled igreJimmy from the hood je napisao/la:Ma Aurelio je bolji, kada je oporavljen.Njegov sam veliki fan.

Aguero zvanicno potpiso, 200 000 funti sedmicno, a citao sam da je Arsenal poslao ponudu od 20 mil za Matu. Biće teško ljudi, to četvrto mjesto više niko ne može garanovati pored ovakvih konkurenata.reds je napisao/la:I ja bih potpisao 4. mjesto ali ne vidim razlog za zabrinutost jer u City/Arsenal dolaze ovi igrači(pitanje je da li će i doći,pogotovo MataStivi_Dzi je napisao/la:Aguero u Cityu, a evo pise se i Mata u Arsenalu, to četvrto mjesto bi sad potpiso, bez razmisljanja. Realno i objektivno imamo najlošiju ekipu od timova koji se bore za TOP 4, izuzev Tottenhama).
Teško da Aguero može nešto unaprijediti igru Citya,a što se tiče Mate i Arsenala,teško je povjerovati da će Wenger nekoga platiti 20 miliona.
Što se tiče Pjanića,siguran da je to izmišljotina(@Rizo objasnio).
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Normalno da ce biti tesko, ali sta je tu je, para se vise nema, na levom beku je rupa, krilo kakvo takvo(moglo je gore ali i bolje) sve u svemu 4 mesto je plafon iako je realnije 5 ali mozda nesto Dalglish iskombinujeto četvrto mjesto više niko ne može garanovati pored ovakvih konkurenata

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Prije ce grožđe roditi na majcinoj dushici nego sto ce se to desitiBezimeni je napisao/la:Šta mislite ,možda N'gog procvate u narednoj sezoni ?

nema potpisa
- Ponos Torina
- Kontakt:
Liverpool have today confirmed that goalkeeper Martin Hansen has joined Bradford City on an emergency loan
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Veceras je utakmica protiv Galatasaraya, nadam se boljoj igri Lpoola u odnosu na prosli mec(mislim trebala bi biti bolja) i ne bi bilo lose da na teren istrci vise prvotimaca.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Gora ne moze nikako.Sasha L.F.C. je napisao/la:Veceras je utakmica protiv Galatasaraya, nadam se boljoj igri Lpoola u odnosu na prosli mec(mislim trebala bi biti bolja) i ne bi bilo lose da na teren istrci vise prvotimaca.

- Red Assassin
- Kontakt:
Ne bih rekao da ce Kenny dozvoliti dva losa rezultata za redom veceras cemo da igramo sigurno sa malo jacim sastavom.. Mislim kako cemo poceti nesto slicno ovome:Sasha L.F.C. je napisao/la:Veceras je utakmica protiv Galatasaraya, nadam se boljoj igri Lpoola u odnosu na prosli mec(mislim trebala bi biti bolja) i ne bi bilo lose da na teren istrci vise prvotimaca.
--------------Doni-----------------
Flanagan--Carra--Skrtel--Insua
------------Spearing--------------
----Henderson-------Adam-------
Kuyt----------------------Downing
------------Medžed---------------
Dobro smo igrali protiv Hulla 2go poluvrijeme kada su igrali Downing i Henderson, nismo imali srece da lopta udje, Kuyt i Carroll su malo zabrljali al bit ce to bolje kad dodje urugvajski kojot
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.