FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 14 avg 2010, 17:51

Zeeeeeeeba (kako kaze komentator)... 2-1... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 14 avg 2010, 17:51

Ideeemooooooooooooooo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 avg 2010, 17:51

Artur Rembo je napisao/la:
drop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0 :oops:
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo. :twisted:
ne seri! penal
ma odbij...ovo se treba razbiti u prvom poluvremenu sa 3-0 da smo kakva jaka ekipa, a ne stizati ko zadnji davljenik **** Travnika...dosta više tog pristupa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 14 avg 2010, 17:52

ZEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

idemo preokrenuti rezultat :D

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 14 avg 2010, 17:52

Aj sto nemogu ovih kvazinavijača, kad je dobro tu smo, kad je loše opali drvlje, kamenje ...
1996

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 14 avg 2010, 17:52

drop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0 :oops:
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo. :twisted:

mozete li malo lakse sa ovako glupim postovima....

sad slavite lazu sto je penal izborio...
Por que ? Por que somos los mejores...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 avg 2010, 17:52

IDEMO DALJE!!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 14 avg 2010, 17:52

Ništa nije gotovo!!!!!!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 17:52

make je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Mi izgleda samo želimo da imamo ekstra ekipu. Ovo je jadno.

ajd sad ti pocni laprdati, ne znas dvije recenice kako treba sastaviti...
samo postove nabijas :evil: :evil: :evil:

dobro te vise
:lol: Kako misliš ne znam? Ne znam da se rečenica počinje velikim slovom, kada se apostrof koristi, da se stavlja tačka na kraju izjavne rečenice, da su ti tvoji "vražići" dječija furka? :lol: Treba proučavati "mozgove" ovog foruma. Ima materijala!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 avg 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 17:53

jos da je rowa dao ccc :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 14 avg 2010, 17:53

Nakon 2 0 vjerovo sam u preokret a evo i dalje vjerujem da to Zeljo moze ucini da smo nedaj BOZE kojim slucajem izgubili vi bi sigurno osulili paljbu po Popovicu al izbori lisac penal neka Lazara u Zelji makar i zbog menadjera jer je lik ubjedljivo na menadjeru najjaci lik u Premijer Lizi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 14 avg 2010, 17:53

kazem bit ce druga prica...visca :D

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 avg 2010, 17:54

2-1 penal i za nas i za njih nigdje veze.
Kazu iz Travnika da nas seljoberi ubise

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 14 avg 2010, 17:54

sta sam vam reko....sacemo se im vratiti...uvalit im jos 3 aBd...hehe

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 avg 2010, 17:54

ibrakadabra je napisao/la:2-1 penal i za nas i za njih nigdje veze.
Kazu iz Travnika da nas seljoberi ubise
A mi građani trpimo ta njihova seljacka sranja jelde...ma baš fino od nas :twisted: :twisted: :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 17:55

Drop, slažem se. Gubitnička ofirna vadiona. Ovo danas NE SMIJEMO izgubiti! Od ovog trenutka prestajem hvaliti Rovčanina. Izgleda da nije sposoban da zabije važan gol u gostima. Nadam se demantu, naravno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Artur Rembo
Kontakt:

Post Postao/la Artur Rembo » 14 avg 2010, 17:55

drop je napisao/la:
Artur Rembo je napisao/la:
ne seri! penal
ma odbij...ovo se treba razbiti u prvom poluvremenu sa 3-0 da smo kakva jaka ekipa, a ne stizati ko zadnji davljenik **** Travnika...dosta više tog pristupa.
pasa moj, to ti neki strucnjak, pa znas sta smo trebali... male su razlike medju klubovima, to da smo kvalitetniji stoji... ali kao sto vidis igra se taktika koja se nikad nije igrala, pokusali, ne ide... sad opet visca i opet ista ekipa koja je lekciju dala i olimpiku i zvijezdi..... a i ako izgubimo, pa sta... gubi i barca, gubili smo i prosle godine...pa opet prvaci.... nemojte biti toliko pesimisticni....malo vedrine!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 avg 2010, 17:56

Faruk TM´87 je napisao/la:sta sam vam reko....sacemo se im vratiti...uvalit im jos 3 aBd...hehe
Kazu da su se igraci Travnika dobro istrosili i da na kraju nisu mogli da hodaju po terenu,valjda ce sad fizicka sprema presuditi

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 14 avg 2010, 17:56

ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee'
cuje se NAPRIJED ZELJOO LJUBAVI MOJAAA :)
Izigrana je akcija bilaa i Daka je sutirao ali Adilovic brani, Savic je naletio na odbijenu i njemu je odbarnioo....
Odbranaa 0 bodovaa (colic mesic i mirko) Bogicevic za nijansu bolji.... Mirsoo ginee na terenuu... Zebaa nesh pokusajee....
Viscaa na zagrijavanju :P Mozemo do bod(ova) :P

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 avg 2010, 17:56

Zeljo je prije tri sezone (ako se ne varam) vodio 0:2 u Travniku i "uspio" da izgubi tu utakmicu sa 3:2... sad se nadamo istom raspletu sa obrnutim ulogama... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.