FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeeeeeeeba (kako kaze komentator)... 2-1... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Drugi način
- Kontakt:
Ideeemooooooooooooooo
ma odbij...ovo se treba razbiti u prvom poluvremenu sa 3-0 da smo kakva jaka ekipa, a ne stizati ko zadnji davljenik **** Travnika...dosta više tog pristupa.Artur Rembo je napisao/la:ne seri! penaldrop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ZEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
idemo preokrenuti rezultat
idemo preokrenuti rezultat

Aj sto nemogu ovih kvazinavijača, kad je dobro tu smo, kad je loše opali drvlje, kamenje ...
1996
drop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo.
mozete li malo lakse sa ovako glupim postovima....
sad slavite lazu sto je penal izborio...
Por que ? Por que somos los mejores...
- blueman-TM87
- Kontakt:
make je napisao/la:Željovac je napisao/la:Mi izgleda samo želimo da imamo ekstra ekipu. Ovo je jadno.
ajd sad ti pocni laprdati, ne znas dvije recenice kako treba sastaviti...
samo postove nabijas![]()
![]()
![]()
dobro te vise

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 avg 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- samir_tm87
- Kontakt:
jos da je rowa dao ccc 

Nakon 2 0 vjerovo sam u preokret a evo i dalje vjerujem da to Zeljo moze ucini da smo nedaj BOZE kojim slucajem izgubili vi bi sigurno osulili paljbu po Popovicu al izbori lisac penal neka Lazara u Zelji makar i zbog menadjera jer je lik ubjedljivo na menadjeru najjaci lik u Premijer Lizi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kazem bit ce druga prica...visca 

- ibrakadabra
- Kontakt:
2-1 penal i za nas i za njih nigdje veze.
Kazu iz Travnika da nas seljoberi ubise
-
- Kontakt:
sta sam vam reko....sacemo se im vratiti...uvalit im jos 3 aBd...hehe
A mi građani trpimo ta njihova seljacka sranja jelde...ma baš fino od nasibrakadabra je napisao/la:2-1 penal i za nas i za njih nigdje veze.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Drop, slažem se. Gubitnička ofirna vadiona. Ovo danas NE SMIJEMO izgubiti! Od ovog trenutka prestajem hvaliti Rovčanina. Izgleda da nije sposoban da zabije važan gol u gostima. Nadam se demantu, naravno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
pasa moj, to ti neki strucnjak, pa znas sta smo trebali... male su razlike medju klubovima, to da smo kvalitetniji stoji... ali kao sto vidis igra se taktika koja se nikad nije igrala, pokusali, ne ide... sad opet visca i opet ista ekipa koja je lekciju dala i olimpiku i zvijezdi..... a i ako izgubimo, pa sta... gubi i barca, gubili smo i prosle godine...pa opet prvaci.... nemojte biti toliko pesimisticni....malo vedrine!drop je napisao/la:ma odbij...ovo se treba razbiti u prvom poluvremenu sa 3-0 da smo kakva jaka ekipa, a ne stizati ko zadnji davljenik **** Travnika...dosta više tog pristupa.Artur Rembo je napisao/la:ne seri! penaldrop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kazu da su se igraci Travnika dobro istrosili i da na kraju nisu mogli da hodaju po terenu,valjda ce sad fizicka sprema presuditiFaruk TM´87 je napisao/la:sta sam vam reko....sacemo se im vratiti...uvalit im jos 3 aBd...hehe
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee'
cuje se NAPRIJED ZELJOO LJUBAVI MOJAAA
Izigrana je akcija bilaa i Daka je sutirao ali Adilovic brani, Savic je naletio na odbijenu i njemu je odbarnioo....
Odbranaa 0 bodovaa (colic mesic i mirko) Bogicevic za nijansu bolji.... Mirsoo ginee na terenuu... Zebaa nesh pokusajee....
Viscaa na zagrijavanju
Mozemo do bod(ova) 
cuje se NAPRIJED ZELJOO LJUBAVI MOJAAA

Izigrana je akcija bilaa i Daka je sutirao ali Adilovic brani, Savic je naletio na odbijenu i njemu je odbarnioo....
Odbranaa 0 bodovaa (colic mesic i mirko) Bogicevic za nijansu bolji.... Mirsoo ginee na terenuu... Zebaa nesh pokusajee....
Viscaa na zagrijavanju

Zeljo je prije tri sezone (ako se ne varam) vodio 0:2 u Travniku i "uspio" da izgubi tu utakmicu sa 3:2... sad se nadamo istom raspletu sa obrnutim ulogama... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.