FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E moj Daka, fulio 2 zicera, 2 puta 1 vs 1 

no coment...sreca pa si na utakmici pa znas sta se desilo...hajde sad i sehi majku sto je dva primio i lazi sto nije zabio...Blagoje Bratić je napisao/la:Eto vam Čolić i protiv zvjezde me nervirao dok je igrao i sad penal,nije on za Želju on je za druge lige kiks igrač malac totalni promašaj,da je neznam čije djete,a ne Željino
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
2 100 % sanse fulio zeljo ,sam rovcanin izlazio na adilovica.bogalj brani,a kad je za nas branio sam sebi je golove davao
Zadnja izmjena: jordan 23, dana/u 14 avg 2010, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ŽELJO
Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo.

Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo.

Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 avg 2010, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Blagoje Bratić je napisao/la:Eto vam Čolić i protiv zvjezde me nervirao dok je igrao i sad penal,nije on za Želju on je za druge lige kiks igrač malac totalni promašaj,da je neznam čije djete,a ne Željino

A ti Blagoje si jedva dočekao da se obrušiš na momka bez valjanog razloga. Jadno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Šta fulamo, Daka mora da je sa strane cugno malo.
glaj sad Željovca kad raspe plajbu ... 

1996
bice ovo dobro
Evo Rova imao dvije 100% prilike.... U drugom poluvremenu ulazi visca i to ce da bude kraj za Travnik 

- samir_tm87
- Kontakt:
penal!!
Jao evo i Rovcanin izgleda promasio dvije 100% sanse. Pa ako mislimo pobjedivat i na strani moraju se vako sanse davat! :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Penal
tooooooooooooooooo
tooooooooooooooooo
Zadnja izmjena: blueman-TM87, dana/u 14 avg 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
penaaaaaaaal za nas, jos jedan zuti za njih, Lazar oboren !
2-1 Zeba!
2-1 Zeba!
Zadnja izmjena: defender, dana/u 14 avg 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ga aBd 2-1 Zajko Zeba 
p.s. 2-1

p.s. 2-1

Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 14 avg 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
ne seri! penaldrop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ZEBA!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ZAJKOOOOOOOOOO ZEBAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- fanatic1991
- Kontakt:
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tooooooooooooooo 2 1
nista nije gotovo

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?