Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 26 jul 2011, 13:58

Admir_Sa je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
fera je napisao/la:samo za elvira :D

http://www.koptalk.co.uk/201107263883/L ... -exit.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sedam dana ne bi izlazio iz kafane kad bi ovaj kanarinac otisao.
I ja isto
Poslije Benayouna ovo bi mi bio najdrazi izlazni transfer u LFC 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 26 jul 2011, 14:14

Mislim da od prodaje Lucasa nema nista(jos jedna medijska prica) koji je jedini uz Adama(sudeci po pripremnim utakmicama on ce imati drugu ulogu) i Spearinga(od njega je dosta kvalitetniji) DM(iako nijedan nije onaj klasicni).
Da ga prodamo kao sto neko spomenu Benayouna(kojeg ni ja nisam volio) da li cemo naci adekvatnu zamjenu jer taj izlazni transfer Benayouna se je pokazao kao greska jer smo dobili Colea(za kojeg sam mislio da ce bit pun pogodak al...) koji nije nista prikazao za razliku od Izraelca.
Drugi razlog zasto nema nista od prodaje Lucasa je taj sto je prije par mjeseci produzio ugovor(pred kraj sezone).
Treci razlog je taj zbog kojeg se KK siguran sam nebi odlucio na prodaju je taj sto je Lucas izabran od NAVIJACA za najboljeg(znam da KK itekako cjeni navijace).
Tako da ce te to vase(po nekim mojim procjenama) sedmodnevno opijanje po kafanama cekati godina(ma). :)
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 26 jul 2011, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jul 2011, 14:21

Ta nagrada je samo dokaz u kakvom smo mi k.u.r.c.u bili prosle sezone, al realno.

Jarane ne moramo mi piti kada on ode, i ovako mi pijemo kada ga vidimo u svetom dreus :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 26 jul 2011, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 14:22

Kad pocinje sezona? Idemo na titulu i stizanje periferaca, a dogodine i prestizanje, jesmo peh sa Gerrardom, al' nema veze, ima Maxi :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 26 jul 2011, 14:24

Dirk je napisao/la:Ta nagrada je samo dokaz u kakvom smo mi k.u.r.c.u bili prosle sezone, al realno.
Slazem se(donekle) al ta nagrada je i pokazatelj u kakvom su k. tek bili drugi igraci,al realno.
Ima igraca koji svakako trebaju put pod noge prije Lucasa i to je jos jedan razlog zbog kojeg ga se necemo rjesit. ;)

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 jul 2011, 14:34

Slažem se, ako vec treba da ide nek ide zadnji, da se mi prvo rijesimo ovih sto su pet puta gori od njega, a vala sto se mene tice moze i sjedit na klupi, sad sa ovim igracima ne znam kak ce za njega biti mjesta u prvom timu. :?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 26 jul 2011, 16:21

N'Gog i Poulsen na izlaznim vratima
Nakon Akvilanija, Laneta Jovanovića i još nekih igrača na izlaznim vratima Enfilda su i David N'Gog i Kristijan Poulsen.

"Revolucija" Kenija Dalgliša će dobrano izmešati postavu "crvenih" pred novu sezonu, a momci koji nisu baš prirasli za srce Kopu biće bačeni u zaborav.

David N'Gog bi tako mogao da potpiše za Bolton ili Sanderlend, cena je oko tri i po miliona evra, dok Poulsen vredi dva miliona manje (prema našem mišljenju i manje od toga) i blizu je Fulama.

Jos da se utrpa negde lucas i Aurelio i to je to.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 26 jul 2011, 16:28

Dominic Vieira
FC Porto's and Uruguayan left-back Alvaro Pereira is close to joining Liverpool. A quality signing! The two best leftbacks leave portugal!
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jul 2011, 18:10

Pozdrav svima!

Evo mene, nakon male pauze (more me zvalo :mrgreen: ).

Hajde nek' mi neko ukratko napiše ono najbitnije u vezi kluba (uključujući i transfer špekulacije). ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 jul 2011, 18:11

Sasha L.F.C. je napisao/la:N'Gog i Poulsen na izlaznim vratima
Nakon Akvilanija, Laneta Jovanovića i još nekih igrača na izlaznim vratima Enfilda su i David N'Gog i Kristijan Poulsen.

"Revolucija" Kenija Dalgliša će dobrano izmešati postavu "crvenih" pred novu sezonu, a momci koji nisu baš prirasli za srce Kopu biće bačeni u zaborav.

David N'Gog bi tako mogao da potpiše za Bolton ili Sanderlend, cena je oko tri i po miliona evra, dok Poulsen vredi dva miliona manje (prema našem mišljenju i manje od toga) i blizu je Fulama.

Jos da se utrpa negde lucas i Aurelio i to je to.
Pametno to radi Kenny, covjek ne trpi limite i pretplacene prosjeke....tog škarta se nakupilo , paraziti sišu klupsku sisu godinama (a nikakvih ucinaka na terenu ni rezultata sa njima - nikakve koristi od njih covjek nema) i sad to valja sve rastjerati...NGog, Jovanovic, Poulsen, onaj grk, Insua, Degen...to se dovodilo u mandatima Beniteza i onog kloca Roya....Aurelia isto treba potjerati.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 26 jul 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 26 jul 2011, 18:24

Bertrand je napisao/la:Pozdrav svima!

Evo mene, nakon male pauze (more me zvalo :mrgreen: ).

Hajde nek' mi neko ukratko napiše ono najbitnije u vezi kluba (uključujući i transfer špekulacije). ;)
Fasovali od Hulla.
Gerrardu nije nista(bilo je spekulacija da je obnovio povredu) te normalno nastavlja sa svojim oporavkom.
Dobili novog komercijalnog direktora("ukrali" ga Nike-u)
Nema nekih pouzdanijih vjesti oko dolazaka(sto se prvog tima tice,a u akademiji dosta novih klinaca na probi il dovedeno),a o odlascima se puno vise prica/pise:Poulsen(1mil u Fulham),Ngog(Bolton izgleda ponudio tricu,a mi trazimo 6 mil),Aqua(haman nazad u Italiju-Fiorentina il posudba il prodaja).
Ukratko nisi nista propustio u klubu se skoro nista nije desavalo,bilo je zanimljivije u vezi Suareza i Urugvaja(al to sigurno znas).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jul 2011, 18:31

lfc.tz je napisao/la: Fasovali od Hulla.
Gerrardu nije nista(bilo je spekulacija da je obnovio povredu) te normalno nastavlja sa svojim oporavkom.
Nema nekih pouzdanijih vjesti oko dolazaka(sto se prvog tima tice,a u akademiji dosta novih klinaca na probi il dovedeno),a o odlascima se puno vise prica/pise:Poulsen(1mil u Fulham),Ngog(Bolton izgleda ponudio tricu,a mi trazimo 6 mil),Aqua(haman nazad u Italiju-Fiorentina il posudba il prodaja).
Ukratko nisi nista propustio u klubu se skoro nista nije desavalo,bilo je zanimljivije u vezi Suareza i Urugvaja(al to sigurno znas).
Puno hvala.

Da, naravno, titula Urugvaja i remi Hajduka je bilo to što sam tamo mogao saznati. :mrgreen:
Greatness dies

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 19:59

Ma Benayoun najjaci joker u premier ligi. ;) :P

Bijev dosao i otisao na posudbu u Genk. ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 26 jul 2011, 20:38

Jao čuj Pjanić u Liverpoolu :D Šta sve neće čovjek pročitati.
Nadam se da neće doći samo iz razloga što bi ovdje se pisalo po 15 stranica za dan, bili bi Cityjeva tema nakon što je došao Džeko. Da je klasa jeste, da je podrinjac kao ja jeste, da ima mjesta u Liverpoolu za njega ima, ali neka tebe brate u Lyonu radi forumaša.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 20:40

Rizah je napisao/la:Jao čuj Pjanić u Liverpoolu :D Šta sve neće čovjek pročitati.
Nadam se da neće doći samo iz razloga što bi ovdje se pisalo po 15 stranica za dan, bili bi Cityjeva tema nakon što je došao Džeko. Da je klasa jeste, da je podrinjac kao ja jeste, da ima mjesta u Liverpoolu za njega ima, ali neka tebe brate u Lyonu radi forumaša.
Sto mi to treba da mi citava mahala navija za Liverpool. pffff :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 26 jul 2011, 20:46

Ustaneš ujutro na vijestima Pjanić potpisao za Liverpool, uđeš na fb čeka te pozivnica za grupu Pjanić u Liverpoolu,izađeš na balkon da se protegneš komšija se dere hej Rizo Pjanić potpisao za Liverpool već sam naručio njegov dres,odeš na kahvu sa jaranima oni pričaju hoće li se Pjanić snaći u Liverpoolu, čitaš Avaz za kahvom kaže Pjanić u Liverpoolu, vratiš se kući i prolaziš pored parka gdje se igraju djeca a mali se dere Pjanić, Pjanić gooooooooo, uđeš u kuću a mama ti kaže e što nisi Pjanić da zarađuješ milione, uđeš u svoju sobu i na ss.ba a ono došli neki novi na temu i pišu Pjanić ovo, Pjanić ono, dođe Monolog i opet se posvađam sa njima oko našeg Pjanića ....
Uveče zaspiš sanjaš Pjanića u dresu Liverpoola i san ti je da budeš Pjanić.
Ode mi Pjanić na piiiiiiiip a nije ni došao u Liverpool :lol:
Šta bi tek bilo kad bi došao :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jul 2011, 21:02

Pjanic je jedan precjenjeni fudbaler kojeg u LFC ni pod razno ne bi zelio.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jul 2011, 21:55

anfield je napisao/la:Dominic Vieira
FC Porto's and Uruguayan left-back Alvaro Pereira is close to joining Liverpool. A quality signing! The two best leftbacks leave portugal!
U prilog ovom mogućem transferu ide i činjenica da je Porto angažirao lijevog beka Santosa, Alexa Sandra, za skoro 10m eura, što otprilike znači da ga nama i neće baš tako jeftino ustupiti.
Greatness dies

jajaja
Kontakt:

Post Postao/la jajaja » 26 jul 2011, 21:56

Po meni bi Pjanić bio odlično pojačanje , ne vidim baš puno boljih igrača njegovih godina ...

Registrujte se na naš forum , na kojem se sve više i više piše
slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.