FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A jedino što mi je smješno je što ovi navijači , a i komentatori na Sky Sports(da ne kažem da su sve osim neutralni) , se raduju ko da su osvojili ligu prvaka, a opet će Barcelona bit na prvom mjestu kako god okreneš.
Celtic sjajno odigrao , jeste da su napravili bunker gori od Chelseaja , ali šta su u napadu radili je bilo sjajno.Odbrana isto perfektna..
Celtic sjajno odigrao , jeste da su napravili bunker gori od Chelseaja , ali šta su u napadu radili je bilo sjajno.Odbrana isto perfektna..
Ja ne mogu da nadzem (ako ovdje ima) Celtik pdf da mi neko da link da ljudima cestitam na pobjedi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne vjerujem ,a također ne vjerujem da ima navijača njihovih ovdjebparena je napisao/la:Ja ne mogu da nadzem (ako ovdje ima) Celtik pdf da mi neko da link da ljudima cestitam na pobjedi.
Pa sta si mislio da ce raditi kad jedan Celtic pobjedi Barcu ?viKK je napisao/la:A jedino što mi je smješno je što ovi navijači , a i komentatori na Sky Sports(da ne kažem da su sve osim neutralni) , se raduju ko da su osvojili ligu prvaka, a opet će Barcelona bit na prvom mjestu kako god okreneš.
Plakati zbog tiketa?
Thomas Müller - Fußballgott
Zaslužen poraz, kad igraš tekmu na njihovoj polovini, pogodiš stativu, precku, još nekakvih šansi gdje golman škota brani i sve to ne uspiješ pretvoriti u pobjedu - tu nema druge price nego zaslužena pobjeda Celtica...svaka cast škotima, pravi primjer kako se bori za svoj klub.
Ako ih ima jos jednom - CESTITKE NA POBJEDI.viKK je napisao/la:Ne vjerujem ,a također ne vjerujem da ima navijača njihovih ovdjebparena je napisao/la:Ja ne mogu da nadzem (ako ovdje ima) Celtik pdf da mi neko da link da ljudima cestitam na pobjedi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Barselona igra ispodprosjecno vec duze vremena. Pogledajte utakmice u LP od prvog kola..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ovaj xavi bas ne treba igrati protiv bunkera, totalno beskoristan.
Valdes nastavio trogodisnju tradiciju sut/go ali naravno i ovaj put nista nije mogao, nikada on nije kriv.
Krilni napadaci su smijesni sve do jednog, na svaku dobru tekmu oni vezu tri lose.
Alexis sa ovakvim kreativcima daje jedan gol svaka 3 mjeseca, pa i downing bi vise dao.
Valdes nastavio trogodisnju tradiciju sut/go ali naravno i ovaj put nista nije mogao, nikada on nije kriv.
Krilni napadaci su smijesni sve do jednog, na svaku dobru tekmu oni vezu tri lose.
Alexis sa ovakvim kreativcima daje jedan gol svaka 3 mjeseca, pa i downing bi vise dao.
ser del barça es el millor que hi ha !
Tito je kriv za vecerasni poraz bez ikakve dileme.
Bez obzira sto Alexis nepostize golove,veceras je 10x puta bio bolji od pedra,onda izvodi Bartru,a ostavlja Mascherana
,a sto je jos gore uvodi opet stopera 
Bez obzira sto Alexis nepostize golove,veceras je 10x puta bio bolji od pedra,onda izvodi Bartru,a ostavlja Mascherana

Visca el Barça ! Mes que un club !
Eh,u Guardiolino vrijeme su barem znali iskoristiti sudijski vjetar u leđa,to mu se mora priznati 

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 07 nov 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ne igraju oni ispodprosječno, baš suprotno, igraju jako napadački ali imaju problema sa završnicama. Jednostavno protivnik se zgusne na sredini šesnaesterca gdje su oni najjači i onda su bezidejni.neo je napisao/la:Barselona igra ispodprosjecno vec duze vremena. Pogledajte utakmice u LP od prvog kola..
naprijed rejal
Alexis najbolji igrac na terenu.Scof1eld je napisao/la:Ovaj xavi bas ne treba igrati protiv bunkera, totalno beskoristan.
Mascherano , iniesta , Xavi i Messi najlosiji !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Lessi nastavlja sa zabijanjem nebitnih golova.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ne znam šta je Tito pogriješioDesimaL je napisao/la:Tito je kriv za vecerasni poraz bez ikakve dileme.
Bez obzira sto Alexis nepostize golove,veceras je 10x puta bio bolji od pedra,onda izvodi Bartru,a ostavlja Mascherana,a sto je jos gore uvodi opet stopera

Zadnja izmjena: ripper, dana/u 07 nov 2012, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fino je proslavio gol u čast sinuD10S je napisao/la:Lessi nastavlja sa zabijanjem nebitnih golova.

naprijed rejal
Mozes ti bolje od toga...D10S je napisao/la:Lessi nastavlja sa zabijanjem nebitnih golova.
Johnny b, how much there is to see
Ja sve kontam da ce se Barsa otrijeznut nakon Intera ali ono sve nekako isto. Stvarno se nadam da ce pronaci lijek za bunker.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sveti je napisao/la:Fino je proslavio gol u čast sinuD10S je napisao/la:Lessi nastavlja sa zabijanjem nebitnih golova.

Suti, dobro je pa nikog nije udarao. Zna se to njemu desit "kad je nervozan"

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
bravo za seltik, fina utakmica s njihove strane
Poraz jest al idemo dalje. Bolje i sad nego u zavrsnici. Nadam se da ce nauciti neke lekcije i da ce biti bolje. U svakom slucaju nadam se da ce ostati na prvom mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.