FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
ne znam sta ste se prepali, iskreno ne vjerujem da cemo veceras imati neki loš rezultat, tačnije vjerujem u neku min pobjedu ili nerješeno, pa u liverpoolu da se rješava prolaz dalje 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Shategabri
- Kontakt:
Ukupno je na 14 utakmica protiv Liverpoola postigao šest golova, od toga je u dresu Rome pogađao na tri uzastopna meča.
Istovremeno, italijanski mediji su otkrili da je trener Intera Simone Inzaghi uigravao napadački tandem Džeko - Lautaro Martinez, s posebnom ulogom za našeg igrača.
Poznat kao igrač koji se dosta kreće, otvarajući prostor saigračima, od Džeke se očekuje bespoštedna borba s najboljim svjetskim stoperom Virgilom van Dijkom.
Kako analiziraju italijanski mediji, Inzaghijeva ideja je da Džeko bude tzv. ofanzivni playmaker koji će se iz napadačke zone spuštati po loptu ka sredini terena te na taj načnin pokušati premjestiti Van Dijka na "svoju" teritoriju.
Koševo Zapad
Pa to svi rade kad igraju protiv Liverpoola.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sumnjam da ce to upaliti iskreno. Logicnije bi bilo onda da krene sa dva mala napadaca, jer Dzeko u veznom redu u pokretanju akcije nama ne znaci mnogo. Korisniji je dosta pred protivnickim golom.
Varijanta Sanchez - Lautaro bi bila vjerovanto bolja za igru gdje napadac pada na sredinu terena, al buduci da nam to i ne radi bas ove sezone bolje je da se drzimo onog sto smo do sada igrali jer je to vjerovatno najbolje uigrano. Nadam se da ce Dumfries i Perisic zaigrati bekove, a Vidal ce nam zapecati sudbinu, ako ne on, onda igrac sa Br. 5.
Slažem se.tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:06Sumnjam da ce to upaliti iskreno. Logicnije bi bilo onda da krene sa dva mala napadaca, jer Dzeko u veznom redu u pokretanju akcije nama ne znaci mnogo. Korisniji je dosta pred protivnickim golom.
Varijanta Sanchez - Lautaro bi bila vjerovanto bolja za igru gdje napadac pada na sredinu terena, al buduci da nam to i ne radi bas ove sezone bolje je da se drzimo onog sto smo do sada igrali jer je to vjerovatno najbolje uigrano. Nadam se da ce Dumfries i Perisic zaigrati bekove, a Vidal ce nam zapecati sudbinu, ako ne on, onda igrac sa Br. 5.
Ali hajde vidjećemo večeras, možda nas i demantuje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Točno to je i meni palo na pamet kad sam vidio ovaj članak. Ako već želiš da ti napadač glumi razigravača, onda je Alexis idealan za tu rolu. Ali članak uopće nisam uzeo za ozbiljno jer mi izgleda kao da je pisao neki "sportski novinar" s klixa koji će sutra pisati članak o Jeleni Karleuši a prekosutra o napadu rusije na ukrajinu.tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:06Sumnjam da ce to upaliti iskreno. Logicnije bi bilo onda da krene sa dva mala napadaca, jer Dzeko u veznom redu u pokretanju akcije nama ne znaci mnogo. Korisniji je dosta pred protivnickim golom.
- Shategabri
- Kontakt:
Možda je u pitanju dimna. Klixov novinar je vjerovatno odnekud prepisao.
Ono što je očigledno da igraju svi protiv Liverpoola nećeš sigurno igrati u ovakvoj utakmici.
Fora je da iznenadiš nekako protivnika.
Ono što je očigledno da igraju svi protiv Liverpoola nećeš sigurno igrati u ovakvoj utakmici.
Fora je da iznenadiš nekako protivnika.
Koševo Zapad
Cak i da bude isao na izolaciju 1v1 protiv stopera birat ce Matipa i njegovu stranu, sto bi se mucio s Van Dijkom.Arvid je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:10Slažem se.tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:06Sumnjam da ce to upaliti iskreno. Logicnije bi bilo onda da krene sa dva mala napadaca, jer Dzeko u veznom redu u pokretanju akcije nama ne znaci mnogo. Korisniji je dosta pred protivnickim golom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nas plan je da ukrotimo Vidala nekako da ne dobije crveni zbog prigovora, ne izazove neki retardiran penal i da eto rijesi se lopte sto prije ako je kako moguce.StevieG8 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 13:08Cak i da bude isao na izolaciju 1v1 protiv stopera birat ce Matipa i njegovu stranu, sto bi se mucio s Van Dijkom.Arvid je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:10Slažem se.tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:06
Sumnjam da ce to upaliti iskreno. Logicnije bi bilo onda da krene sa dva mala napadaca, jer Dzeko u veznom redu u pokretanju akcije nama ne znaci mnogo. Korisniji je dosta pred protivnickim golom.
De Vrij i Vidal su ključni večeras. Ako ne budu oni kiksali možemo se nadati nećemu, ostalo se ne brinem.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ma Arturo će izginuti včs 
Sigurnije nego da će svanuti da će fasovati karton, samo da penal ne napravi.
Ja sam i dalje optimist i večeras očekujem pobjedu.

Sigurnije nego da će svanuti da će fasovati karton, samo da penal ne napravi.
Ja sam i dalje optimist i večeras očekujem pobjedu.
Ja sam bio skeptičan da imamo ikakve šanse. Ali sad kad su mi ovi Džekini fan boyi otvorili oči o kakvoj se veličini tu radi, i da samo igrom slučaja do sad u karijeri nije ništa napravio u Lp. Ali ako smo mogli s onim raspalim Militom uzeti LP 2010. Ove sezone idemo do kraja bez poraza, nova tripleta je na vidiku. Džeko povedi nas. Spavaš li mirno Van Dijk Virgile?!
Da se podsjetimo kako je to izgledalo posljednji put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- TheTruth34
- Kontakt:
Imp je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:52Ja sam bio skeptičan da imamo ikakve šanse. Ali sad kad su mi ovi Džekini fan boyi otvorili oči o kakvoj se veličini tu radi, i da samo igrom slučaja do sad u karijeri nije ništa napravio u Lp. Ali ako smo mogli s onim raspalim Militom uzeti LP 2010. Ove sezone idemo do kraja bez poraza, nova tripleta je na vidiku. Džeko povedi nas. Spavaš li mirno Van Dijk Virgile?!

1-0 veceras i svima dobro
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- TheTruth34
- Kontakt:
Danas u timu imamo najboljeg igraca na svijetuTheTruth34 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:10Burdisso igrao, uz Greška najveća sramota što je nosila dres Intera...
A i Liverpool je tad imao pravog napadača Torresa, a ne kao sad nekakve Jote ili Firmina.

al kakva dva zuta za Materazzija 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
Ja bih veceras radije vidio Gagliardinija nego Vidala u prvih 11 ili neku ludu kombinaciju sa Sanchezom iza Dzeke i Lautara. Vidalov odnos prema igri ove sezone je zabrinjavajuci. Na njemu se uopste ne vidi da mu je stalo, odavno nisam vidio nonsalantniji odnos nekog igraca.
- TheTruth34
- Kontakt:
Vidi se da slabo pratis podforum Serie A. Najbolji svih vremena igra u Interu i nosi broj 9, babuka naš.Torres_9 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:16Danas u timu imamo najboljeg igraca na svijetuTheTruth34 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:10Burdisso igrao, uz Greška najveća sramota što je nosila dres Intera...
A i Liverpool je tad imao pravog napadača Torresa, a ne kao sad nekakve Jote ili Firmina.![]()
santakruz: Početak sezone Vidala i zadnja 2,3 mjeseca su nebo i zemlja, eh kada bi včs odigrao kao na početku sezone ne bi bilo zime..