Da su na golu stojala tri Ikera i tri Harta, ono ne bi uspjeli skinuti. Realno.PatrickBateman je napisao/la:Jos samo ovom levatu zabija iz slobodnog,realno.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Kakav je bio prije,posljednje 2 sezone je jad.Raul_64 je napisao/la:Ispade jos slab slobodnjak..PatrickBateman je napisao/la:Jos samo ovom levatu zabija iz slobodnog,realno.
@Toxicity sta znas,nije zabio nikada ni Neueru,ni Valdesu iz slobodnog

@D10S Nemoj ti molim te koristiti rijec realno i objektivno.

" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar gol ronalda
samo me interesuje nesto ,zar nije indirektan udarac kad neko rukom dira il se moze iz enca diektno sutat na gol,znam da prije se nije smjelo sad aman je to ukinuto il sta
samo me interesuje nesto ,zar nije indirektan udarac kad neko rukom dira il se moze iz enca diektno sutat na gol,znam da prije se nije smjelo sad aman je to ukinuto il sta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ispade sad ono bi valdes skinuo , a sto se neuera tice inace real i bayern se svake sezone susrecu po 5-6 puta,ista liga su, pa covjek ima vremena da im iz slobodnjaka utrpaPatrickBateman je napisao/la:Kakav je bio prije,posljednje 2 sezone je jad.Raul_64 je napisao/la:Ispade jos slab slobodnjak..PatrickBateman je napisao/la:Jos samo ovom levatu zabija iz slobodnog,realno.
Daj prestani sa ovim maratonskim lupanjem gluposti. Ovaj sut je bio neobranjiv.PatrickBateman je napisao/la: Kakav je bio prije,posljednje 2 sezone je jad.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ali kakva je ono grimasa na Ikerovom licu. Pa ne da nije bio srecan kad je CR7 zavuko slobodnjak ? 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Najbolji na svijetu majstorija...
Inace Real nije izgubio od Atletika zadnje 23 tekme
Inace Real nije izgubio od Atletika zadnje 23 tekme

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Ronaldo2012
- Kontakt:
da si ti ziv i zdrav enac nikad nije bio indirekt zadnjih 30-40 godinabarca_87 je napisao/la:dobar gol ronalda

Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- PatrickBateman
- Kontakt:
Nije ga zabio ni Cechu ni van der Saru,a igrao je cesto protiv njih. Tj. nikada nije zabio golmanu svjetske klase iz slobodnog udarca.geoxx je napisao/la: ispade sad ono bi valdes skinuo , a sto se neuera tice inace real i bayern se svake sezone susrecu po 5-6 puta,ista liga su, pa covjek ima vremena da im iz slobodnjaka utrpa
more bitSveti je napisao/la:to si ti naučio na ulici da je indirekt kad neko vikne enac

ma kak se ja sjecam nije prije se moglo nego neko mora dirnut prije pa ovaj da opuca al more bit da se varam ,ostalo mi sa fudbala iza zgrade

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo i Bošnja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lijep gol Ronija,ali mi ljepsa ona plavo zuta zastava.
I mi smo tako igrali, da netko dirne prije šuta ili ako slučajno dirne nekog u živom zidu..barca_87 je napisao/la:ma kak se ja sjecam nije prije se moglo nego neko mora dirnut prije pa ovaj da opuca al more bit da se varam ,ostalo mi sa fudbala iza zgrade

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Najljepsa.sedra je napisao/la:Lijep gol Ronija,ali mi ljepsa ona plavo zuta zastava.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ljepša je ovabparena je napisao/la:Najljepsa.sedra je napisao/la:Lijep gol Ronija,ali mi ljepsa ona plavo zuta zastava.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Slabo ovo, da nam ne bi Christiana....
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Loša tekma, očekivao sam više "igre", tako da kažem...
Jedino što se vidi večeras je udaranje i valjanje po terenu, ništa više...
Dobar gol Ronalda.
Jedino što se vidi večeras je udaranje i valjanje po terenu, ništa više...
Dobar gol Ronalda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.