FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pustite insajderske, Maccabi Tel-Aviv - Bnei Yehuda 0:0 

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
U Osijek neki madjar opasno ulaze, ono sto me iznenadilo je litvanac sto je u Harts ulagao sad u Goricu ulaze jako skupi i dobri stranaca imaju.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:11Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
Evo gledam slike, ne vjerujem. Nisam znao da na Balkanu postoji nešto ovako gotivno.FoSte95 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:33jašta je, ista grupacija je vlasnik NK Osijek i TSC Bačka Topolahazarder je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:19Mislim da u Osijek neki mađari pumpaju ogromnu lovu, uz to imaju vrhunskog trenera, a i ekipu kada pogledaš na TM-u imaju bruku neke djece procijenjene na 800k do 1M, mislim da i mi trebamo polahko tim putem da idemo, da prokine neki transfer i skine se više stigma da se vrhunski igrač Sarajeva ne može prodati za više od 500 hiljada.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:11Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
Da hadžo hoće samo jednog ovakvog namirisat:
https://www.transfermarkt.com/ramon-mie ... ler/435022![]()
Uklizali Mađari sa 10 miliona i eto šta dobiješ. Para vrti gdje burgija neće. Samo što kod nas i kad imaš paru moraš sve dostupne bogove molit da ne padnu u ruke kakvom uhljupu koji će njima situirat sebe, pokoljenstva i užu i širu familiju.
Zato ide Rahmanovic mozda u Osijek ima tamo sada puno para.
sve je to super ali će oni morati još para i para uložiti da se pobiju da DZ, CZV. U Srbiji je jedino Arkan srušio BG blizancehazarder je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:45Evo gledam slike, ne vjerujem. Nisam znao da na Balkanu postoji nešto ovako gotivno.FoSte95 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:33jašta je, ista grupacija je vlasnik NK Osijek i TSC Bačka Topolahazarder je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:19
Mislim da u Osijek neki mađari pumpaju ogromnu lovu, uz to imaju vrhunskog trenera, a i ekipu kada pogledaš na TM-u imaju bruku neke djece procijenjene na 800k do 1M, mislim da i mi trebamo polahko tim putem da idemo, da prokine neki transfer i skine se više stigma da se vrhunski igrač Sarajeva ne može prodati za više od 500 hiljada.
Da hadžo hoće samo jednog ovakvog namirisat:
https://www.transfermarkt.com/ramon-mie ... ler/435022![]()
Uklizali Mađari sa 10 miliona i eto šta dobiješ. Para vrti gdje burgija neće. Samo što kod nas i kad imaš paru moraš sve dostupne bogove molit da ne padnu u ruke kakvom uhljupu koji će njima situirat sebe, pokoljenstva i užu i širu familiju.

Ma sta se cudite madjarima,Orban je to kroz zakon provukao,ulaganje u sport povlaci oslobadjanje ili neko veliko umanjivanje poreza...
Ljudi skontali da kupuju klubove i ulazu jer ce i zaraditi ...
Ljudi skontali da kupuju klubove i ulazu jer ce i zaraditi ...
Tako je, bravo!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dijelili alfredove letke po gradu danas.. meni dadose zdravstveno stanje oremusa i posudbe avgust 2020
NEMA NAZAD
Ispravka krivog navoda:zagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:26To bi se moglo onda ovako nasloviti: '@denchi vs ostali forumasi'feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:16A Handzic za i protiv..te krvave obracune si propustiozagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:13Treba napraviti anketu 'koja vam je omiljena i najpopularnija forumska prepirka?'
Prijedlozi:
1. Husref/usref/kesoljub vs legenda/zaljubljenik u klub/ljubimac hordi!
2. Edin Dzeko vs Safet Susic!
3. Sabrina, uhljeb ili ne?
4. Koji navijaci su bolji, iz Sarajeva ili iz provincija?
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Mozda sam nesto i propustio, ali ovih 5 nabrojanih rasprava dominiraju temom vec mjesecima pa mislim da su s pravom na top listi.![]()
Vinko,Emir i Denchi vs levati
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Volim i ja vas

Jaran mi spremi ovaj upit @Vanja4, pa koristim priliku da se zahvalim na brizi i znatizelji. Izvlacio se @Sz iz vecih belaja.

Poseban pozdrav za dobrog momka @kengur

SRETAN BOZIC svim ljudima koji gotive nasu

PS. Stvarno ne znam sta bih pametno pisao.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Cekaj bolan,je li tebe napleho ili nije...?Samozdravlje je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:56
Volim i ja vas![]()
Jaran mi spremi ovaj upit @Vanja4, pa koristim priliku da se zahvalim na brizi i znatizelji. Izvlacio se @Sz iz vecih belaja.![]()
Poseban pozdrav za dobrog momka @kengur![]()
SRETAN BOZIC svim ljudima koji gotive nasu![]()
PS. Stvarno ne znam sta bih pametno pisao.
Ako se oporavljas od batina,mi cemo se organizovati bar banane i sok na razgadjanje da donesemo...
Kada smo se vraćali sa utakmice protiv borusije poslije kelna stanemo na pumpu i lik sa salom od borusije nama onako nije do zivota i ovaj ga drug koji zna njemacki pita zasto borusija a moze za keln leverkuzen i jos timova navijati misleci na geografski polozaj i mjesto odakle dolazi tip se osmjehnuo i nesto mu odgovorio u tom smislu kako mu je i otac navijao i vodio ga na tekme one čuvene borusije 70ih.Ali jbg on je provincijalac nije iz gladbacha i nema sta tražit tu ali samo po logici napacenog bosnje.Pozdrav svima.Napadac ce biti stranac(nije slovenac) a od odlazaka moguce je samo jedan igrac da nas napusti.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Hajmo raja, ko ce mu odgovoriti sada?Denchi je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:55Ispravka krivog navoda:zagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:26To bi se moglo onda ovako nasloviti: '@denchi vs ostali forumasi'feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:16
A Handzic za i protiv..te krvave obracune si propustio![]()
Vinko,Emir i Denchi vs levati

- napoleon72
- Kontakt:
U pravu je momak ba. Ako je struka procijenila da je Handze dovoljno dobar, ko smo mi da se mijesamo? Moramo vjerovat Hadziji i Vinku. I Benzema promasi poneki zicer, pa sta, desava se.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Handzic je spic za klupe i takav nam je odlican, realno ni meni on ne paše kad je u prvih 11, ali tako nas je zadesilo.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:37U pravu je momak ba. Ako je struka procijenila da je Handze dovoljno dobar, ko smo mi da se mijesamo? Moramo vjerovat Hadziji i Vinku. I Benzema promasi poneki zicer, pa sta, desava se.
Koga ces naci da ti bude zamjenski (citaj na klupi vecinom) boljeg od Handzica.
Samo se sjetim golcine protiv Veleza i odmah mi je to dovoljno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ja, a nije Hare kriv sto se Merso povrijedio i time mu otvorio prvu postavu. Isto da svi pocnemo pljuvat po Dzaficu ili Dizdarevicu ako par tekmi ostanemo bez Kove. Niko od njih nije prvi golman ekipe da bi toliki teret preuzeli na sebe.forgempp je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:41Handzic je spic za klupe i takav nam je odlican, realno ni meni on ne paše kad je u prvih 11, ali tako nas je zadesilo.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:37U pravu je momak ba. Ako je struka procijenila da je Handze dovoljno dobar, ko smo mi da se mijesamo? Moramo vjerovat Hadziji i Vinku. I Benzema promasi poneki zicer, pa sta, desava se.
Koga ces naci da ti bude zamjenski (citaj na klupi vecinom) boljeg od Handzica.
Samo se sjetim golcine protiv Veleza i odmah mi je to dovoljno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Svako ima pravo misljenja, a forum je mjesto za razmjenu tih misljenja. Sve dok nije na licnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi - moze se pisati i da je Handzic Ronaldo i da nije ni za Famosa.
Meni licno nije premija i volio bi kvalitetnijeg napadaca gledati u bordo dresu.
Meni licno nije premija i volio bi kvalitetnijeg napadaca gledati u bordo dresu.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- napoleon72
- Kontakt:
Nije premija, al i ovakav je direktno ucestvovao u 10-tak golova ove sezone. Boljeg drugog spica nema niko u ligi, i bezveze je pljuvat po momku koji voli Sarajevo. Hare treba da ostane do kraja karijere u Sarajevu.Zoran28 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:44Svako ima pravo misljenja, a forum je mjesto za razmjenu tih misljenja. Sve dok nije na licnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi - moze se pisati i da je Handzic Ronaldo i da nije ni za Famosa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Sad ce vas ove "glavne" baje na temi prozvati dušmanima kluba.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:59Nije premija, al i ovakav je direktno ucestvovao u 10-tak golova ove sezone. Boljeg drugog spica nema niko u ligi, i bezveze je pljuvat po momku koji voli Sarajevo. Hare treba da ostane do kraja karijere u Sarajevu.Zoran28 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:44Svako ima pravo misljenja, a forum je mjesto za razmjenu tih misljenja. Sve dok nije na licnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi - moze se pisati i da je Handzic Ronaldo i da nije ni za Famosa.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, ebi46, Google Adsense [Bot], keli, laznokrilo, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90, Vanja8 i 54 gosta.