Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 mar 2013, 13:11

Nakon što su se zahvalili publici na ukazanoj podršci pri ulasku naših Zmajeva u tunel koji vodi do svlačionica Adnan Zahirović me kupio jednim potezom, naime barem je meni bilo čudno upratiti nekoga od igrača da se Bogu zahvali nakon utakmice a ovaj je to baš i uradio. Pozitivno sam iznenađen definitivno, čak sam i sam posumnjao da namješta frizuru međutim nakon nekoliko puta pregledanog' videa, skontao sam da lik ustvari uči nešto.

Mene je kupio, možete pričati šta hoćete, nisam vidio nikoga više nakon ove utakmice da je to uradio. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 mar 2013, 13:12

bagrcavi je napisao/la:Titova juga ti izgleda baš zaboravljaš gdje živiš, i da su ta vremena koja ti propagiraš prošla davno.Pogledaj grad u kojem živiš i sve iluzije o bratstvu i jedinstvu će se razbiti.
Ne kažem ja da je to loše razmišljanje, nego ovako iz tvojih postova se stiče dojam da ti nisi plaho ljubitelj BiH, nego sve nešto naginješ Jugi, a znamo šta se desilo sa njom.
Brate, da mu je neki drugi nick, nema sanse da bi i pomislio da naginje bivsoj nam drzavi. Covjek gleda iz ugla obicnog navijaca. Naravno svako ima svoje misljenje, ali paljenje zastave pokazuje da smo kao i oni. Mislim da je cilj biti bolji covjek, bolji sportista, pa i bolji navijac. Bolji navijac nisi ako palis zastavu, bolji si navijac ako pjevas glasnije, lupas dlanovima glasnije. Ovako smo pokazali da smo kao i oni, ali jbg. tesko je kontrolisati grupu navijaca. Tesko je jednog covjeka kontrolisati, a kamoli vise ljudi. Na kraju, bolje bi bilo da se samo pjevalo i navijalo, pa da kazu kako smo gospoda.

Btw. neko gore rece kako je ovaj "Nero" pokazao patriotizam, da ne da da nas drugi gaze i da je pokaza da nismo pickice. Druze, ne moze nas niko poniziti ako nam zapali zastavu, taj neko samo pokazuje koliko je nemocan, pa se mora isticati paljenjem tudje zastave ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 mar 2013, 13:13

dino_velez je napisao/la:Titova Juga ne slusaj njih. Kod ovi je mrznja vaznija od ljubavi. Samo da je vise ljudi kao sto si ti, mozda bi i BiH bila normalna drzava
Hvala druže Dino, to je svakako kompliment!

(Forza Velež) :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2013, 13:14

Jesu li BHF,Legionari... sigurno stigli kucama sirom evrope? :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 mar 2013, 13:15

Pustite te smjesne rasprave, mislim da ima i za to mjesta na ovom forumu, ali ovo definitivno nije. Uzivajte, nek ova tema ostane otvorena, da kad god vidim Grcku, napisem ovde kako smo ih razbili. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 mar 2013, 13:16

Zadnjih 10ak utakmica BiH reprezentacije , nikad nije izviždana himna protivnika , ali onako kako zaslužiš to i dobiješ :)

Ne znam šta glumite više , kome se ulizujete , sve dok te neko **** , **** i ti njega , drugačije ne ide ;)

P.S

Za ovog @lisandera gore ! Kako te nije bolan sramota pričati tako o BHFu ? Kako te nije sramota porediti ih sa Lešinarima i Ultrasima iz Mostara ?

Ljudi su zbog repke prošli ono što ti u životu nećeš , i ti da im kažeš da nas oni brukaju , pu sramoto jedna , stidi se !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2013, 13:17

Doduse ne moze ih se porediti ipak su BHF smijesna skupina sto se tice navijana, ali za belaje im se treba odati priznanje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 24 mar 2013, 13:53

grcka ima preko 10 miliona stanovnika, a zastavu je palilo par ljudi, pametnom dosta. jos na to trebati dodati da je moguca kazna za ovakve stvari, dakle ide se direktno protiv saveza i reprezentacije. i ne znam kakva se to "muda" pokazuju kad se uzme zastavi i zapali?!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 24 mar 2013, 14:00

samozeljo1987 je napisao/la: Nemoj molim te pisat gluposti, gdje god odeš u evropu naša se zastava pali
balkan, a ne europu.. kompleks malih ljudi i malih nacija, kakvih je većina na balkanu...
NAPRIJED NARODE!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 mar 2013, 14:01

@Titova Juga vam je objasnio neke stvari.Kako smo mi primitivni, to je strašno.Zaostao narod do Boga.

Vakat je da ova tema ide pod ključ. :!:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 14:01

Grci su znaci arhivirani.Cetiri boda od mogucih sest.Pa...nije lose kad se sjetimo da smo protiv njih bas uvijek u kvalifikacijama imali ucinke sa 0%.Pape i ekipa znaci odradili vrlo dobar posao.Idemo dalje.
Sto se tice zvizdanja,paljenja itd manite se nevinih faca.Kako posijes tako i pocupas,vazda bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 mar 2013, 14:25

Bitno je da vi nakon sjajne pobjede, veličanstveno odigrane utakmice, zalaganja kakvoga odavno nismo vidjeli, preokreta u kvalifikacijama, prilike da ostvarimo po prvi put sa realnim šansama direktan plasman na veliko takmičenje pišete o paljenju zastave, branite jedne, napadate druge i obratno.

K'o što kažu u onom reklamnom spotu : I ovo je Bosna i Hercegovina
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 mar 2013, 15:48

Vjerujte da ima ljudi koji su na ovaj forum došli zbog sporta. :mrgreen: Ono, znam da je politički forum i da politici trebamo dati najviše prostora, ali može tu i tamo da se nađe i neka sportska tema poput ove.

Da ne zaboravim, političari su odstranjeni s foruma i barem ćemo 7 dana odmoriti od njihove priče.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 mar 2013, 15:55

Monolog je napisao/la:Vjerujte da ima ljudi koji su na ovaj forum došli zbog sporta. :mrgreen: Ono, znam da je politički forum i da politici trebamo dati najviše prostora, ali može tu i tamo da se nađe i neka sportska tema poput ove.

Da ne zaboravim, političari su odstranjeni s foruma i barem ćemo 7 dana odmoriti od njihove priče.
Vrati nam paranoju, nije politicki opredjeljen. Ako i provocira, onda je to na sportski nacin. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 mar 2013, 16:02

Koga si sve banovo :mrgreen:

Nego svi pričamo o utakmici, al meni ostaje jedna "nedoumica" kako smo za kratak period popravili ovako odbranu, ovo trenutno izgleda predobro(u odbrani), ofanziva nikad i nije bila problem 8-) Jednostavno protivnicima ne dozvoljavamo priliku za gol ;)

Begović,Fejzić,Spahić,Vranješ,Mujdža,Salihović,Zukanović,Pandža,Lulić,Pjanić,Zahirović,Medunjanin,Misimović,Stevanović,Džeko,Ibišević,Višća
I još jedan veliki dobitak što smo iskristalisali 15-16 igrača na koje se možemo osloniti u svakom trenutku(tj.dobili smo širinu) 8-) :D
Možda će me neki napasti, ali po meni ovo bi trebo da bude neki gro reprezentacije u nastavku ciklusa, nisam za to da pozivamo nove igrače, ako nisu bolji od ovih trenutnih.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 mar 2013, 16:18

legenda reala je napisao/la:kako smo za kratak period popravili ovako odbranu
Nismo mi popravili obranu, nego smo maksimalnom angažovanošću kako veznog reda, tako i napada, smanjili prostor za manevar grčkim reprezentativcima, i na taj način uveliko olakšali posao zadnjem redu.

Naravno da sada ne bih želio da se misli da podcijenjivam ulogu naše defanzivne linije u ovoj posljednjoj utakmici, al ovo gore što sam ja naveo je, kako rekoh, uveliko olakšalo posao.

Što se tiče defanzivne linije, ono što mi se svidjelo je, ne zezanje prilikom potencijalnih opasnosti, lopta se izbijala kada je trebala, ali se i iznosila kada nije bilo velike opasnosti i mogućnosti za prekid akcije. Znači dozirani oprez.

Ja samo mogu momcima da se još jednom zahvalim, veliko im hvala za ono što su uradili u ovoj utakmici i da im poželim sreću i jednaku borbenost, zalaganje, i požrtvovanost kao u petak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 16:18

legenda reala je napisao/la:Koga si sve banovo :mrgreen:

Nego svi pričamo o utakmici, al meni ostaje jedna "nedoumica" kako smo za kratak period popravili ovako odbranu, ovo trenutno izgleda predobro(u odbrani), ofanziva nikad i nije bila problem 8-) Jednostavno protivnicima ne dozvoljavamo priliku za gol ;)

Begović,Fejzić,Spahić,Vranješ,Mujdža,Salihović,Zukanović,Pandža,Lulić,Pjanić,Zahirović,Medunjanin,Misimović,Stevanović,Džeko,Ibišević,Višća
I još jedan veliki dobitak što smo iskristalisali 15-16 igrača na koje se možemo osloniti u svakom trenutku(tj.dobili smo širinu) 8-) :D
Možda će me neki napasti, ali po meni ovo bi trebo da bude neki gro reprezentacije u nastavku ciklusa, nisam za to da pozivamo nove igrače, ako nisu bolji od ovih trenutnih.
Jedino sto nam treba jeste taj 3-ci napadac.Cisto da se nadje u rezervi zlu ne trebalo.I Kolasinac kada sredi papire i to bi bilo to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2013, 16:28

Rano je pricat o spisku za SP (treba zapamtit da se nismo jos ni plasirali :lol: ), ali ima mjesta za par promjena. Sunjic, Avdukic, Svraka, Vrsajevic i mozda Besic ne mogu bit sigurni na spisku. Isto tako prvenstveno Hadzic i Bicakcic, ali jos par njih bi moglo izborit mjesto. Problem je taj treci napadac, ali hvala Bogu Vedo i Dzeko su uvijek zdravi. Seferovic bi dobro dosao u toj ulozi, ali sta se moze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 mar 2013, 16:39

slika

Muslim je za Seferovica van Basten.

BTW, cestitam Seferovicu na osvojenom bodu juce protiv Cyprusa. :D

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 24 mar 2013, 16:40

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.