Mene je kupio, možete pričati šta hoćete, nisam vidio nikoga više nakon ove utakmice da je to uradio.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brate, da mu je neki drugi nick, nema sanse da bi i pomislio da naginje bivsoj nam drzavi. Covjek gleda iz ugla obicnog navijaca. Naravno svako ima svoje misljenje, ali paljenje zastave pokazuje da smo kao i oni. Mislim da je cilj biti bolji covjek, bolji sportista, pa i bolji navijac. Bolji navijac nisi ako palis zastavu, bolji si navijac ako pjevas glasnije, lupas dlanovima glasnije. Ovako smo pokazali da smo kao i oni, ali jbg. tesko je kontrolisati grupu navijaca. Tesko je jednog covjeka kontrolisati, a kamoli vise ljudi. Na kraju, bolje bi bilo da se samo pjevalo i navijalo, pa da kazu kako smo gospoda.bagrcavi je napisao/la:Titova juga ti izgleda baš zaboravljaš gdje živiš, i da su ta vremena koja ti propagiraš prošla davno.Pogledaj grad u kojem živiš i sve iluzije o bratstvu i jedinstvu će se razbiti.
Ne kažem ja da je to loše razmišljanje, nego ovako iz tvojih postova se stiče dojam da ti nisi plaho ljubitelj BiH, nego sve nešto naginješ Jugi, a znamo šta se desilo sa njom.
Hvala druže Dino, to je svakako kompliment!dino_velez je napisao/la:Titova Juga ne slusaj njih. Kod ovi je mrznja vaznija od ljubavi. Samo da je vise ljudi kao sto si ti, mozda bi i BiH bila normalna drzava
balkan, a ne europu.. kompleks malih ljudi i malih nacija, kakvih je većina na balkanu...samozeljo1987 je napisao/la: Nemoj molim te pisat gluposti, gdje god odeš u evropu naša se zastava pali
Vrati nam paranoju, nije politicki opredjeljen. Ako i provocira, onda je to na sportski nacin.Monolog je napisao/la:Vjerujte da ima ljudi koji su na ovaj forum došli zbog sporta.Ono, znam da je politički forum i da politici trebamo dati najviše prostora, ali može tu i tamo da se nađe i neka sportska tema poput ove.
Da ne zaboravim, političari su odstranjeni s foruma i barem ćemo 7 dana odmoriti od njihove priče.
I još jedan veliki dobitak što smo iskristalisali 15-16 igrača na koje se možemo osloniti u svakom trenutku(tj.dobili smo širinu)Begović,Fejzić,Spahić,Vranješ,Mujdža,Salihović,Zukanović,Pandža,Lulić,Pjanić,Zahirović,Medunjanin,Misimović,Stevanović,Džeko,Ibišević,Višća
Nismo mi popravili obranu, nego smo maksimalnom angažovanošću kako veznog reda, tako i napada, smanjili prostor za manevar grčkim reprezentativcima, i na taj način uveliko olakšali posao zadnjem redu.legenda reala je napisao/la:kako smo za kratak period popravili ovako odbranu
Jedino sto nam treba jeste taj 3-ci napadac.Cisto da se nadje u rezervi zlu ne trebalo.I Kolasinac kada sredi papire i to bi bilo to.legenda reala je napisao/la:Koga si sve banovo![]()
Nego svi pričamo o utakmici, al meni ostaje jedna "nedoumica" kako smo za kratak period popravili ovako odbranu, ovo trenutno izgleda predobro(u odbrani), ofanziva nikad i nije bila problemJednostavno protivnicima ne dozvoljavamo priliku za gol
![]()
I još jedan veliki dobitak što smo iskristalisali 15-16 igrača na koje se možemo osloniti u svakom trenutku(tj.dobili smo širinu)Begović,Fejzić,Spahić,Vranješ,Mujdža,Salihović,Zukanović,Pandža,Lulić,Pjanić,Zahirović,Medunjanin,Misimović,Stevanović,Džeko,Ibišević,Višća![]()
![]()
Možda će me neki napasti, ali po meni ovo bi trebo da bude neki gro reprezentacije u nastavku ciklusa, nisam za to da pozivamo nove igrače, ako nisu bolji od ovih trenutnih.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.