Tri listića, sva tri cool, samo što bi ja Kamana zamjenio i stavio tu Evansa.
Misliš da će James dati manje od 30 poena, pa moram im neko zabijati hehe, ali moguće je to, vrlo moguće.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
James ima neke povrede koje ga muce pred ovaj mec, tako da je moguce da ne bude previse forsiran, ali se sa njim nikad ne zna.Neutral je napisao/la:Bravo za Bosnu, i ja sam za nju u potpunosti.
Tri listića, sva tri cool, samo što bi ja Kamana zamjenio i stavio tu Evansa.
Misliš da će James dati manje od 30 poena, pa moram im neko zabijati hehe, ali moguće je to, vrlo moguće.
nisam citao, al moze se pretpostavitNeutral je napisao/la:Jeste li čitali da u BiH ima najviše kladionicu u Evropi![]()
Sramotno, i više od toga, ako neki razumio šta mislim pod tim pojmom sramotno, ali neću da ulazim u dublju diskusiju o tome.
Inter bi mogao kiksat veceras u utorak je liga prvaka to im je sad bitnije,ja sam igrao na jednom na Cataniu,a na drugom takodje al samo prelaz X/1sakho je napisao/la:niko ne spominje Inter veceras, jeli vrijeme da i oni dobiju nesto,a Stavanger je bio najsigurniji danas, lijepa kvota 1,8
hmmm, ja sam ih odigrao srcanoharry_90 je napisao/la:Inter bi mogao kiksat veceras u utorak je liga prvaka to im je sad bitnije,ja sam igrao na jednom na Cataniu,a na drugom takodje al samo prelaz X/1sakho je napisao/la:niko ne spominje Inter veceras, jeli vrijeme da i oni dobiju nesto,a Stavanger je bio najsigurniji danas, lijepa kvota 1,8
93 minuta, sa nekih 30 centi, mozda malo jacesarajlija89 je napisao/la:90' [1 - 0] K. Honda
CSKA![]()
![]()
Bgm je honda dosta raje spasio da na prvom ne padnu
![]()
I mene je spasioGenghis je napisao/la:93 minuta, sa nekih 30 centi, mozda malo jacesarajlija89 je napisao/la:90' [1 - 0] K. Honda
CSKA![]()
![]()
![]()
.
I mene su traume sam preziveo,nego jeli ga to dao onaj Kaiseuke Honda sto je trebao u Liverpool preci iz Venla?MaliMemo je napisao/la:I mene je spasioGenghis je napisao/la:93 minuta, sa nekih 30 centi, mozda malo jacesarajlija89 je napisao/la:90' [1 - 0] K. Honda
CSKA![]()
![]()
![]()
.
Ista situacija kod mene, jos ja igro hendikep$eLLa je napisao/la:jojjj pascu na ovom lasku ko da gledam , a vec proso 7parova ceko bi samo gasola i lal x2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.