staragarda je napisao/la:lopta se odbila od igraca jedinstvaToro86 je napisao/la:Regularan gol? Imate li vi oci, jer jasno se vidi da je igrac koji je postigao gola bio u ofsajdu u trenutnu upucivanja-primanja lapte, bez obzira sto se ona odbila od naseg igrac, to je i dalje ofsajd, al' dobro, razmijem razocarenje kad izgubis kod kuce......jel imas kakav komentar za penal
..ispast ce bezveze da nesto branim srebrencane al neko ko je imalo realan i pogleda ovaj video snimak,jasno je ko dan bijeli da su obadvije situacije ciste i jasne
Igrač koji se nalazi u zaleđu treba biti sankcioniran samo ako loptu u tom trenutku prema njemu uputi netko od njegovih suigrača, namjerno ili slučajno. Tada on aktivno sudjeluje u igri nalazeći se u nedozvoljenom položaju.
Gleda se da je igrač u nedozvoljenom položaju onda kada je lopta njemu upućena. Ukoliko mu je lopta upućena dok nije bio u takvoj poziciji, nema zaleđa. Ukoliko igrač u zaleđu krene prema natrag u dozvoljen položaj, bez obzira što se pokušava maknuti iz zaleđa i ide unazad i dalje se gleda gdje se on nalazi kada mu lopta biva upućena. Da li igrač aktivno sudjeluje u igri, složeno je pitanje. FIFA je 2003. donijela odluke koje to određuju, a one su u primjeni od srpnja 2005.
Sudjelovati u igri znači kada igrač primi ili proslijedi loptu upućenu mu dok je bio u zaleđu. Također, igrač u zaleđu može biti kažnjen bez da primi loptu ako, po mišljenju suca, niti jedan mu suigrač u dozvoljenoj poziciji nema mogućnost dodati mu loptu.
Igrač sudjeluje u igri također ako bilo kako ometa suparničkog igrača da dođe do lopte, koja mu je bila upućena dok je bio u poziciji zaleđa.
Ukoliko igrač koji se nalazi u zaleđu,ali ne sudjeluje aktivno u igri, krene na loptu nakon što se ona odbije od vratnice tada se dosuđuje zaleđe.
Vi ste majke mi slijepi kraj svojih očiju. Jedinstvo zaštićeno ko polarni medvjed....jes jes , pogotovo golman na 2:44
Start za crvenog u 2. kantonalnoj , a vi nešto lamprdate. I još jedna stvar, ja da sam bio sudija , svirao bi penal za Gradinu.
Hajde bolan vidite kako je Azmir, da ga ne boli glava , nije li mu visok pritisak....manite se Jedinstva.