Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
ma sta je ovo u p... materinu
pa penala pucati ne znaju
pa penala pucati ne znaju
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
Koji pickasti penali.
Svinja i karakter.

Svinja i karakter.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Noja daBogda ti se ruke pozlatile !
Najbolji golman na svijetu!
Zabari
Najbolji golman na svijetu!

Zabari

- samo_lijevo
- Kontakt:
molio bih bavarce da ubuduce seru na Tomicu, Svinju.
Hektora ostavite na miru.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Nojo svaka ti dala i ruke ti se pozlatile legendo! 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Moj schweini imal jedan penal vazni u karijeri da si pogodio, sreca pa je omladina bila tu veceras
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sto jest jest, Kimmich, Hector i Draxler odlucise penale.samo_lijevo je napisao/la:molio bih bavarce da ubuduce seru na Tomicu, Svinju.
Svajni ja mislim nije cokiro samo protiv Reala tamo u polufinalu 2012te
Gotovo je gotovo krug se zatvorio,cigani su rijeseni za sva vremena.
Gotovo je gotovo krug se zatvorio,cigani su rijeseni za sva vremena.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Oezil i Svinja su igraci dosta upitna karaktera pa ni ne cudi da su masili, ali sta je bilo Mulleru Boga pitaj.
Ipak sam na kraju navijao za prciju, ne mogu za Digice da ga ebes. 
P.S. 1996. su Njemci u grupi izravno izbacili Talijane tako da ovo nije prvi put da ih oprastaju s velikog turnira.
P.P.S. Kroos je isto bio punih gaca ali mu se potrefilo.

P.S. 1996. su Njemci u grupi izravno izbacili Talijane tako da ovo nije prvi put da ih oprastaju s velikog turnira.
P.P.S. Kroos je isto bio punih gaca ali mu se potrefilo.
Zadnja izmjena: KayserSose, dana/u 02 jul 2016, 23:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Suma summarum Nijemci jesu zasluženo odnijeli pobjedu, ali kakav mentalitet luzerski, pogotovo igrača koji su mašali neke krucijalne penale u karijeri(Švajni, Miler, Ozil) isto curice nikako da pređu preko toga, obavezno zakazat tretman kod psihologa dok su još u Francuskoj, jer sljedeći potencijalni penali mogu biti samo gori, a nikako bolji sa ovakvim piičkastim stavom 

- sagitarius
- Kontakt:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAWOHL!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ja sam konto da ce Boateng fulat, kladio bih se u milion, na kraju ga zabi. Al Muller i Ozil...odsad nek neko drugi izvodi penale. Muller je prokuzen i za Bayernu sa onim njegovim "ne gledanjem" lopte.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sveli smo Ita na min broj sansi u utakmici, gol su dali nakon individualne greske Boatenga (jbg desi se nekad). Ali transformacija igraca iz odbrane u napad i obrnuto je bila veoma dobra - Kimmich je odigrao ekstra kako nije desni bek/krilo, Hector je standardno dobar nazad, ali nije konkretan naprijed. Sredina je ulaskom Bastija igrala predobro, i nadigrali su Ita u tom segmentu. Steta sto na kraju penal odluci pobjednika, jer smo trebali i ranije zavrsiti mec.
Penali: Thomas i dalje nesta glumi sa psihom, ali svi ga skontali, cekaju ga i samo se bace za loptom, koja je toliko spora da je stignu uhvatiti. Bastian opet kapitenski masi zadnji penal, sreca pa na kraju to nista ne znaci. Oezil opet masi penal (kao i protiv Slovacke).
Sad nek' slave i sutra navijati za Island
Penali: Thomas i dalje nesta glumi sa psihom, ali svi ga skontali, cekaju ga i samo se bace za loptom, koja je toliko spora da je stignu uhvatiti. Bastian opet kapitenski masi zadnji penal, sreca pa na kraju to nista ne znaci. Oezil opet masi penal (kao i protiv Slovacke).
Sad nek' slave i sutra navijati za Island

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Boa je radio ono što štoperi često rade, a to je da dižu ruke da pokažu da nisu napravili faul, samo pogriješio je što je to radio u 16 metara jer tamo ruke nikada ne treba podizati onako.
Tomica loše šuta penale, svaka čast Kimmichu, sjetite se samo kako je loše ošutao onaj penal protiv Dortmunda a večeras ga je momački zabio.
Tomica loše šuta penale, svaka čast Kimmichu, sjetite se samo kako je loše ošutao onaj penal protiv Dortmunda a večeras ga je momački zabio.
I am not yet born; O hear me.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sto upravo rece ovaj na HRT- u " Bastian u zadnje dvije godine samo zabija kod kuce".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma da, ali nije trebao u 16. OK nije znao da ce ga lopta pogoditi, ali eto...losa procjena.
Thomica gleda golmane da vidi gdje ce se baciti, ali ga svi skuzili i samo ga sacekaju..ostalo je lagan posao. Kimmich slicno Sanchesu neku noc
Thomica gleda golmane da vidi gdje ce se baciti, ali ga svi skuzili i samo ga sacekaju..ostalo je lagan posao. Kimmich slicno Sanchesu neku noc

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Noja za razliku od mase suigraca nije ficka. Zato i zasluzuje odredjeni respekt unatoc tome sto je clan Mordora.coelho41 je napisao/la:
Kakav miler I njegovo sutanje penala. Nadam se da ga vise nikad nece izvest. Ne mogu vjerovat da igras na najvisem nivou al svaki ti sut jedva do gola dodje. Glumi nesto ne moze duela dobit. Citavo prvenstvo je ocajan. Dokaz da igraci zavise od drugih kao I miler od saigraca iz bayerna kad igra za klub
joj hamo vidi mu glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.