Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
INAT SILAN BOSANSKI !!! 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kad bi se pitalo da se gledaju Sarajlije kao navijaci mogli bi izbrojati na prste...bravo momci,iako znamo da su nam sanse minimalne na Islandu ...glavu gore,za mene ste pobjednici...ps- hvala i Rumunjima.. 

Hvala ljudima koji su došli, ovo je pobjeda za njih i nikoga više'' NIKOLA PRCE
dobro vam je rekao sarajevske p.i.c.k.e znaci ako ja navijam za sarajevo trebam da ne navijam za svoju bosnu gdje vam je patriotizam p.e.d.e.ri ja trebam da se stidim svoga glavnog grada

dobro vam je rekao sarajevske p.i.c.k.e znaci ako ja navijam za sarajevo trebam da ne navijam za svoju bosnu gdje vam je patriotizam p.e.d.e.ri ja trebam da se stidim svoga glavnog grada

Samo Sarajevo
BRAVO MOMCI !
Čestike na pobjedi, momci su pokazali kako se bori i gine za državni dres
A posjeta, ovo je stvarno tužno, da se utakmica igrala u nekom od manji gradova bilo bi najmanje 6000 ljudi
Čestike na pobjedi, momci su pokazali kako se bori i gine za državni dres

A posjeta, ovo je stvarno tužno, da se utakmica igrala u nekom od manji gradova bilo bi najmanje 6000 ljudi

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- slavko njegus
- Kontakt:
Sad dosao... srce ko beton...
SAmo jedno pitanje???? GDJE STE PATRIOTE.... SRAM VAS BILO... Jel vam puno bilo dati cenera za tekmu?????
Sramota.. I onda kasnije serete "Niko nas ne voli... " bla bla bla
Svaka cast momcima koji su protiv velesile ostavili srce na terenu...
Svaka cast... odoh da cugam.
SAmo jedno pitanje???? GDJE STE PATRIOTE.... SRAM VAS BILO... Jel vam puno bilo dati cenera za tekmu?????
Sramota.. I onda kasnije serete "Niko nas ne voli... " bla bla bla
Svaka cast momcima koji su protiv velesile ostavili srce na terenu...
Svaka cast... odoh da cugam.
sve ostalo je historijaaaaa 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sada ce nadam se i ljudi u Rukometnom Savezu malo otvoriti oci i voditi repku da igra tamo gdje je cijene!
PS. samo da pohvalim i sudije koje su bile veoma korktne i onaj glavni dole cini mi se Makedonac koji nije nista prepustio slucaju!

PS. samo da pohvalim i sudije koje su bile veoma korktne i onaj glavni dole cini mi se Makedonac koji nije nista prepustio slucaju!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da se i igralo u Sarajevo, kao i što jeste, ali da su rekli da će slikati za BH clubbing možda bi dvorana bila puna.fukarezv je napisao/la:BRAVO MOMCI !
Čestike na pobjedi, momci su pokazali kako se bori i gine za državni dres![]()

Momče Hercegovče
- slavko njegus
- Kontakt:
Ili ZMBT... jadan smo mi narod.. jadan da jadniji ne moze biti.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jeste da im nije igrao Palmarson,ali opet ovo je gigantska jedna pobjeda.Kao sto Spaho rece u prvom poluvremenu,kad smo mogli Dance pobijediti,mozemo i Island i pobjedismo 
Karacic i Prce
Ovcina i Toromanovic su mene totalno razocarali veceras,Ovcina zuti u prvih 15 minuta dobi,pa ono preglupo iskljucenje i sva ona nervoza koju je stvarao,a Toromanovic totalno izgubljen u onoj ulozi kruznog napadaca.
Pohvale za Karacica za onaj gol u prvom poluvremenu kada je u padu zabio,ne znam gdje nadje onu snagu.
Buric kriminalan u prvom poluvremenu,mislim hajde jednom prodja fora kad skoci da mu ljudi ispod nogu zabiju,ali nekoliko puta..kao amater kakav.
Da nam neko bude u Islandu raspolozen kao Prce veceras,imali bismo sanse.
Btw,je li Nikola ijednu veceras promasio?Kao da i Spaho na kraju rece da je bio veceras 11/11 ?

Karacic i Prce

Ovcina i Toromanovic su mene totalno razocarali veceras,Ovcina zuti u prvih 15 minuta dobi,pa ono preglupo iskljucenje i sva ona nervoza koju je stvarao,a Toromanovic totalno izgubljen u onoj ulozi kruznog napadaca.
Pohvale za Karacica za onaj gol u prvom poluvremenu kada je u padu zabio,ne znam gdje nadje onu snagu.
Buric kriminalan u prvom poluvremenu,mislim hajde jednom prodja fora kad skoci da mu ljudi ispod nogu zabiju,ali nekoliko puta..kao amater kakav.
Btw,je li Nikola ijednu veceras promasio?Kao da i Spaho na kraju rece da je bio veceras 11/11 ?
#miasanmia
bravooo momci!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja se sjećam jedne sa kraja prvog ili početka drugog. Tako mi se čini.schweinsteiger je napisao/la:Jeste da im nije igrao Palmarson,ali opet ovo je gigantska jedna pobjeda.Kao sto Spaho rece u prvom poluvremenu,kad smo mogli Dance pobijediti,mozemo i Island i pobjedismo
Karacic i Prce![]()
![]()
Momče Hercegovče
- RockyMaivia
- Kontakt:
vedator je napisao/la:

Eh,da imamo normalnu dvoranu u Mostaru...
Zadnja izmjena: RockyMaivia, dana/u 07 jun 2014, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
StarMo nije skutorija...
- Evolution87
- Kontakt:
Svaka cast momcima, pokazali su kako se bori za grb na dresu. Ali opet tesko da gore mozemo izvuci povoljan rezultat. Da smo dobili 3,4 razlike pa inekako, ali ovako veoma tesko. No bez obzira na rezultat u revansu momcina ne treba nista zamjeriti. NIKOLA PRCE 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- 1988risha
- Kontakt:
Fina pobjeda... al tamo ce nas rastavit na proste faktore... nemamo mi jos repku za neka velika takmicenja,nazalost...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- IlProfessore
- Kontakt:
Joj patriota zeničkih, kiseljačkih i ostalih, ko da je sarajevo godinama vožnje. Kad već toliko volite reprezentaciju ne bi vam bilo mrsko provozati se jedan sahatak i doći da popratite momke, i ostavite tih 10KM koje idu u humanitarne svrhe. Najlakše je poslije bitke general biti i kenjati po Sarajevu miševi maleni.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Vidjeli smo zato kakve su sarajlije.
Jos neko ima smjelosti nakon ove blamaze doci i nekog nazivati misevima
Jos neko ima smjelosti nakon ove blamaze doci i nekog nazivati misevima

Razlika izmedju nas I velikih reprezentacija je u velikoj mjeri ta sto smo mi unikatna reprezentacija,u smislu kolicine glupih poteza,koje smo u stanju napravit.
Samo mi konstanto uspijevamo iz tekme u tekmu,vise golova sa igracem vise primiti nego dati,samo mi smo uu stanju 6 na 4 bacat lopte u aut.
Pa gdje zuris majku mu ****,pa hajde da te ljudi razvale,vec vazda na glupostima pusimo plasmane na veliko takmicenje.
Ja se nadam da mogu se vratiti ali tesko,nemamo zamjene za karacica.
Nema perica da razigra,bice ****.
Mada ne mogu se oteti dojmu dq ovaj island nas nije nadigro u prvom poluvremenu,samo nase kardinalne greske su I'm donijele ovo vodstvo
Samo mi konstanto uspijevamo iz tekme u tekmu,vise golova sa igracem vise primiti nego dati,samo mi smo uu stanju 6 na 4 bacat lopte u aut.
Pa gdje zuris majku mu ****,pa hajde da te ljudi razvale,vec vazda na glupostima pusimo plasmane na veliko takmicenje.
Ja se nadam da mogu se vratiti ali tesko,nemamo zamjene za karacica.
Nema perica da razigra,bice ****.
Mada ne mogu se oteti dojmu dq ovaj island nas nije nadigro u prvom poluvremenu,samo nase kardinalne greske su I'm donijele ovo vodstvo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- slavko njegus
- Kontakt:
nemoj zezat.. titova puna, ferhadija puna... sve puno. NE treba nam Kiseljak da napunimo skenderiju. Pa na bajramskom turniru je bilo vise raje, Opravdana kritika 100 posto. Ima tu i krivice organizatora jer je reklama bila katastrofalna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.