Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

torke_9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la torke_9 » 02 jul 2009, 20:25

pa owene,owene,owene........

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jul 2009, 20:30

Od toliko timova on u Manchester ode :evil:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 20:39

TheScouser je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la: A NADAM SE DA CE SE OWEN VRATITI,MISLIM DA BI SVAKI ISKRENI NAVIJAVC LIVERPOOLA TO VOLIO..A STO SE TICE BENITEZA ON U NEKIM SITUACIJAMA ISPADA PRAVI DEBIL :mrgreen:
14.54 Sky Bet has revealed there has been a major plunge on Michael Owen joining Manchester United on a free transfer. His odds on moving to Old Trafford have been cut from 20/1 to 7/4, with Sky Bet's Mike Triffitt saying: "With Real Madrid hoovering up several high profile targets, United are running out of options to fill the void left by the departure of Ronaldo and Tevez and Owen is a cheap option. We've had a steady stream of bets on free agent Owen joining United today. A move to United should suit Owen, who wants to get back into the England squad and will feel he has a better chance with a higher profile club."

Eto, ko prvi do djevojke, sam u nju pada ;) (neka se cure ne nadju uvrijedjene)
trebao si staviti da je vijest sa goal.com :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2009, 20:42

Lol samo je oklada na to da ce preci u Mancester,danas je koeficijent spao...nemora znacit da ce preci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 jul 2009, 20:46

the scouser je napisao/la:Od toliko timova on u Manchester ode :evil:
Pa owen se spominjao u vezi manchestera jos od prosle godine. Sto se mene tice,slobodno nek dodje. Ima on jos sta za pokazati. A to sto je on bivsi igrac Liverpoola,meni je svejedno. Nema veze sto su Manchester i Liverpool rivali,oni koji zbog takvih stvari neke igrace ne zele u svom klubu,onda su fakat glupi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2009, 20:56

Kako bi bili da dovedete Gaetana D'agostina iz Udinesea, nije los igrac. L'pool je zainteresovanza njega, iako Juve ima prednost koji takodje zeli D'agostina u svojim redovima, jer su stupili u kontakt s njim mnogo ranije....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 20:58

omerbavarac je napisao/la:Kako bi bili da dovedete Gaetana D'agostina iz Udinesea, nije los igrac. L'pool je zainteresovanza njega, iako Juve ima prednost koji takodje zeli D'agostina u svojim redovima, jer su stupili u kontakt s njim mnogo ranije....
ej sad sam to citala na goal.com,pa neznam nije los igrac..al mislim da se nebi snasao u liverpoolu

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 20:59

Dobro,to se sad na kladionicama nagadja,vecinom ja razumijem owena,fudbaler trenutno je bez kluba,gleda kako ce naci novi,svaka ponuda mu je dobrodosla, a nemamo mu nista prebacivati kad liverpool nece da ga dovede ,da smo poslali ponudu garantujem da bi je objerucke,bez razmisljanja prihvatio :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 21:06

majestic24 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Od toliko timova on u Manchester ode :evil:
Pa owen se spominjao u vezi manchestera jos od prosle godine. Sto se mene tice,slobodno nek dodje. Ima on jos sta za pokazati. A to sto je on bivsi igrac Liverpoola,meni je svejedno. Nema veze sto su Manchester i Liverpool rivali,oni koji zbog takvih stvari neke igrace ne zele u svom klubu,onda su fakat glupi.
owen sigurno neće u man utd, ova vijest sa goal.com je cista glupost, zasnovana na kladionici koja je smanjila koeficient na prelazak owena u man utd

liverpool i man utd su veliki rivali, poznato mi je da su samo dva igraca nosila dres oba kluba i to oba su igrala za man utd prije nego sto su obukli dres liverpoola, koliko je to rivalitet moglo se vidjeti kada ferguson nije dao heinzeu da pređe u liverpool

sto se mene tice ne bi imao nista protiv toga da tevez dođe u liverpool ali nikad ne bi volio da jedan igrac liverpoola pređe u man utd
Sarajevo i Liverpool

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 21:09

reds_forever je napisao/la:Dobro,to se sad na kladionicama nagadja,vecinom ja razumijem owena,fudbaler trenutno je bez kluba,gleda kako ce naci novi,svaka ponuda mu je dobrodosla, a nemamo mu nista prebacivati kad liverpool nece da ga dovede ,da smo poslali ponudu garantujem da bi je objerucke,bez razmisljanja prihvatio :!:
Joj razumjem ja sve to..al hej govor je o MANCHESTER UNITEDU
al jbg.kad su u liverpoolu mlo poglupi za sve to :lol: OWEN IM ISPRED NOSA,AL TO ONI NE VIDE,A SAMO KAKO BI NAM DOBRO DOSAO ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 21:11

Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 21:18

YNWA je napisao/la:http://forums.thisisanfield.com/viewtop ... =1&t=30569

nadam se da je ovo istina

heard from someone who is quite close with the club.... :) nadam se da je istina
Silma_liverpool je napisao/la: Joj razumjem ja sve to..al hej govor je o MANCHESTER UNITEDU
al jbg.kad su u liverpoolu mlo poglupi za sve to :lol: OWEN IM ISPRED NOSA,AL TO ONI NE VIDE,A SAMO KAKO BI NAM DOBRO DOSAO ;)
pa,on je profesionalac,znam da ne bi u scum,al njemu je glavno pronaci klub,kad ga rafa odbacuje pored rijeci torresa i gerrarda,nema mu se sta prigovorit,mi smo imali a moguce da jos uvijek imamo sansu da ga dovedemo,ali kakav stav imaju pojedinci u klubu,tu sansu necemo iskoristiti
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 21:36

Ma meni nesto govori da ce owen ipak u liverpool,da nastavi starim stazama ;)
a nemam vise rijeci za one debile koji su zaduzeni za transfere u liverpoolu :evil:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 21:41

Silma_liverpool je napisao/la:Ma meni nesto govori da ce owen ipak u liverpool,da nastavi starim stazama ;)
a nemam vise rijeci za one debile koji su zaduzeni za transfere u liverpoolu :evil:

znaci za beniteza ;)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jul 2009, 22:05

treba i vama jedan Perez :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2009, 22:13

JameS je napisao/la:treba i vama jedan Perez :lol:
ma bjeeeezi i onaj jedan je previse :lol:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 22:17

od svih velikih klubova u europi ja dosada nikad nisam vidio gorih ljudi koji bi trebali dovesti kvalitetnog igrača naravno ovo se odnosi na ljude iz uprave, ja ne znam kako vi ne poludite sa njima ako već niste poludili svaka vam čast
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 22:22

Ma vjeruj mi netreba nama Perez,nego trebamo da se ovi nasi MALO(vise) SPAMETUJU ;)
rekla sam nemam vise rijeci na upravu kluba..kako su samo spori i gupi to je za nepovjerovati

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 22:25

Mirza_Hordas je napisao/la:od svih velikih klubova u europi ja dosada nikad nisam vidio gorih ljudi koji bi trebali dovesti kvalitetnog igrača naravno ovo se odnosi na ljude iz uprave, ja ne znam kako vi ne poludite sa njima ako već niste poludili svaka vam čast

Prije se sve vrtilo oko parrya,da je on kriv i tako to,ali evo, ni sa benitezom nije nista bolje,nije mutav,nek trazi pare od amera ako ih nema dovoljno ili nek nas barem u oci ne laze da je novca dovoljno,nek kaze iskreno :evil: :!: sve se odvija u kontrastu benitezovih rijeci nema ni brzine ni efikasnosti u transferima :evil:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jul 2009, 22:28

calcio je napisao/la:
ma bjeeeezi i onaj jedan je previse :lol:
hahahha covjek je stvarno previse igrao Football Menagera,a sve to kasnije prenjeo na stvarni fudbal :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.