Eldar Ikanovic? Treba potpisati ugovor sa Zvijezdom,tacnije jos uvijek nema ciste papire zbog afere u Svicarskoj, a dotad ce dobivati platu od Zvijezde. Kad dobije ciste papire potpisat ce ugovor sa Zvijezdom,takav info ja imam. Razlog sto nema ciste papire je taj sto Thun treba da uplati blizu 500 000 KM, a nesto se spominje da ce Buducnost dobiti tek 180 000 sto i nije toliko lose. Nadam se da ce dobro odigrati kod vas ako se sve ovo zavrsi kako treba. Lijep pozdrav iz Banovica i sretno sutra...Bosanski zmaj je napisao/la:I ja sam cuo da za Zvijezdu treba potpisati jedno zvucno ime.Ne zelim otkrivati ime dok se ne realizuje transfer.Ako bi dosao, bio bi najvece pojacanje Zvijezde.zmaj od b. je napisao/la:Ja sam cuo da je jos jedan veoma dobar igrac vrlo blizu potpia za Zvijezdu, iskreno ako potpise dobili bi jos jedno veliko pojacanje.husein veličanstveni je napisao/la:U Sportu piše da je Eldar Ikanović novi član Zvijezde.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Izgubit ce te sutra 

-
- Kontakt:
ako dodjete sa sudijama ... mozda .... ovako ... pisi propaloBuddy je napisao/la:Izgubit ce te sutra

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ljudi vidimo se sutra u gradu zmaja od bosne ,nadam se da cete opravdatit epitete dobrog domacina , i neka bude 0:2
vidimo se sutra 

<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
lafo sudije ce biti razlog sto ce te vi izgubit cccnecko_gradacac je napisao/la:ako dodjete sa sudijama ... mozda .... ovako ... pisi propaloBuddy je napisao/la:Izgubit ce te sutra

- neutralan__
- Kontakt:
necete se pokajati ako dovete Ikanovica budite sigurni,momak je dobar pravo,eto sad samo jos sacekajte papire
P.s uz svo duzno postovanje prema Zelji msm da sutra Zvijezda dobija,ne nasjedajte na ove provokacije

P.s uz svo duzno postovanje prema Zelji msm da sutra Zvijezda dobija,ne nasjedajte na ove provokacije

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel moze neko sliku terena da postavi ?jasko_juve je napisao/la:dolazim da vas bodrim![]()
DOLAZIMO !!! TM87
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
<< F.C. Liverpool >>
nemam slike al jucer sam bio na stadionu i teren je sav ociscen samo da se hoce jos malo da prosusi i bio bi ekstra takodjer mislim da ce i tribine biti ciste tako da necete imati snijega pod nogama da nam se vi ne nerazbolite da ne stojite u snijegu vidis da smo fini domaciniLudLo 2 je napisao/la:Jel moze neko sliku terena da postavi ?jasko_juve je napisao/la:dolazim da vas bodrim![]()
DOLAZIMO !!! TM87

LudLo 2 je napisao/la:Jel moze neko sliku terena da postavi ?jasko_juve je napisao/la:dolazim da vas bodrim![]()
DOLAZIMO !!! TM87
da teren je cist a jucer su igraci zvijezde na njemu imali i trening
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Hocete li zapet danas extra jer igrate protiv tima iz Sarajeva a to je posebna inspiracija da se igra ostro i agresivno.Tako ti je to kod nas **** ti nas.
Nista neuobicajno,atmosfera u gradu kao i uvijek.Dal dolazila Drina,Buducnost,Rudar ili Zeljo nema razlike.Razlika je u tome samo sto je Zvijezda jaca nego jesenac i sto ce sve domace pobijedivati,ma ko da dodje.
To je vas problem,sto mislite da ste posebni sto ste iz Sarajeva.Sto bi to nasim igracima bio motiv?Motiv je da se pobijedi Zeljeznicar,koji je aktuelni prvak.To je zdrav sportski motiv,o ostalom ne razmislja niko.
LAGANO SE SPREMAJMO,UTOPLIMO I LAGANIM HODOM NA BANJU.VAKAT JE.
Nazalost,jos jedno prosipanje bodova.Realno,Zeljo je bio bolji.Mi smo ulaskom Djelmica dobili zivosti u napadu i bili ravnopravni protivnik zadnjih pola sata,ali bez nekih izglednih sansi.Veca je djubre nad djubretom,treba mu zabraniti dolazak u Gradacac,mozda je lakat i postojao kojeg niko nije vidio osim sudije.Vecino simuliranje i valjanje je natjeralo sudiju da nam iskljuci Tosunovica a i time da nas u napadu onesposobi.Solidnu partiju je pruzio Hasic,Prodanovic,Hamza,Jusic,Nikic i Djelmic.Ostali su bili ispod nivoa.Ekipa se uigrava i u narednim utakmicama bi trebali biti sve bolji i bolji.Sljedece kolo remi u Trebinju a onda pobjeda protiv Sirokog na domacem terenu.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma ovo nije vidjelo utakmice, pa nijedna prava prilika nije bila uopšte niti prema ijednom golu bila. Veca odigrao vrhunski za oskara i bez pravog napadača nismo mogli ništa. Po meni Nikić odigrao najbolje i svoju najbolju partiju u Zvijezdinom dresu. Svaka čast Joviću na postavci ekipe koja je uspješno parirala Želji i nije mu dozvolila da nešto više uradi. Dobar je i ovaj bod, idemo dalje.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Naravno da je najbolje kada se pobjedi, ali mogu reci da sam zadovoljan i bodom.Sjetite se samo prosle godine kada smo Zelju pobjedili 2:1 u Gradaccu.Oba gola smo dali iz dva prekida i nismo imali vise sansi, a Zeljo nam je na toj utakmici stvorio 6-7 100% sansi pa je izgubio.Danas je Zeljo imao jednu mrtvu sansu i 2-3 poluprilike i na kraju remi.Mislim najrealniji.U ovoj ekipi ima dosta rezerve,ocekujem iz utakmice u utakmicu da igramo bolje.
Mislim da utakmica nije bila dobra zbog taktiziranja. Jovic dobro odradio takticki,vise je gledao da zaustavi i razbije Zeljinu igru nego da nametne svoj stil igre.Bez obzira na 0-0,Jovic-Osim 1-0.
Ne znam sta vas je zadovoljilo u Zeljinoj igri.Pritisnuti na svojoj polovini su bili cim smo se brojcano poravnali.Pokusali kao gotivno da nas odrade sa sudijama,to moram spomenuti, jer su ono danas bila 3 kriminalca.
Steta sto nam je iskljucen napadac,bespotrebno,pa nije imao ko realizovati pritisak koji smo napravili daleko bolje nego druga ekipa.Momci odigrali borbeno,na tome cestitke.
Gostujuci navijaci nek ovo dobro zapamte,jer ovo ima samo kod nas.Koristiti pirotehniku i odgledati do kraja,to na grbavici nikad niko nije ni mogao niti ce moci.
Kad pozelite ostaviti dobar i kulturan utisak,posudimo vam trenera,jer ono seljace sa brcicima,je DNO DNA.Pljuvati,psovati i izvoditi one sanerske fore,Osime koji si ti seljak.Nije bitno gdje si rodjen,nego kako si odgojen(na stranu trenerske sposobnosti),treba se znati ponasati.
Steta sto nam je iskljucen napadac,bespotrebno,pa nije imao ko realizovati pritisak koji smo napravili daleko bolje nego druga ekipa.Momci odigrali borbeno,na tome cestitke.
Gostujuci navijaci nek ovo dobro zapamte,jer ovo ima samo kod nas.Koristiti pirotehniku i odgledati do kraja,to na grbavici nikad niko nije ni mogao niti ce moci.
Kad pozelite ostaviti dobar i kulturan utisak,posudimo vam trenera,jer ono seljace sa brcicima,je DNO DNA.Pljuvati,psovati i izvoditi one sanerske fore,Osime koji si ti seljak.Nije bitno gdje si rodjen,nego kako si odgojen(na stranu trenerske sposobnosti),treba se znati ponasati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.