FK Drina Zvornik

Drina1945
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 12:41

Pametnom dosta

slika

Šta se misli o toj tvojoj BiH "od 1992. do 1998." u Zvorniku mislim da je rekao sve "Pauk"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2015, 12:45

Ta ti stoji i na licnoj i na pasosu. :urnebes:
1946

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 12:48

Kakva je to država kad se patriotizam mjeri time da li ili ne u pasošu i ličnoj karti piše kojoj državi pripadaš. Bitno je kako narod tu državu osjeća a ne šta mu međunarodna zajednica nameće. Ukrajina je bila jedna od najvećih država Evrope dok neko Rusima nije stao na žulj.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2015, 12:50

Drina1945 je napisao/la:Kakva je to država kad se patriotizam mjeri time da li ili ne u pasošu i ličnoj karti piše kojoj državi pripadaš.
Mjerilo se ne mjerilo zvanicna zastava drzave u kojoj se nalazi zvornik u periodu 92-98 je bila.

slika

A oni se vijore i dan danas gdje god da odu HZ. :salut:
1946

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 12:55

Izgleda da ti je slabo poznavanje savremene istorije. Zvornik je juče obilježio 23. godine oslobođenja opštine i dan kad je zvanično postao dio Republike Srpske i ne vidim kakve veze od tada sa Zvornikom ima ratna zastava tadašnje RBiH kad je na zgradu opštine taj dan postavljena velika zastava RS koja se i danas vijori.

HZIlidza
Kontakt:

Post Postao/la HZIlidza » 10 apr 2015, 12:59

Kakva samo rasprava :crazy:

Nego iskreno se nadam da ce uposlenik FK Drina kao kordinator rada sa navijacima stisnuti muda pa doci u Sarajevo na utakmicu Zeljo - Drina ;)

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 13:07

HZIlidza je napisao/la:Kakva samo rasprava :crazy:

Nego iskreno se nadam da ce uposlenik FK Drina kao kordinator rada sa navijacima stisnuti muda pa doci u Sarajevo na utakmicu Zeljo - Drina ;)
Rasprava je bez veze i nema nikakve veze sa sportom i temom

Šta će biti i da dođe u Sarajevo
Zadnja izmjena: Drina1945, dana/u 10 apr 2015, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 13:09

Drina1945 je napisao/la:
HZIlidza je napisao/la:Kakva samo rasprava :crazy:

I šta će onda biti
Nece nista ba sta bi mu bilo mi smo miroljubivi nismo ko sarajevo oni bi se odmah pobili sa njim.Slobodno mu reci nek dodje :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 13:14

Poznavajući čovjeka znam da nema nekog naročitog straha suprostaviti se nekoj većoj masi. Zato je valjda i postavljen na tu funkciju.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 13:23

Drina1945 je napisao/la:Poznavajući čovjeka znam da nema nekog naročitog straha suprostaviti se nekoj većoj masi. Zato je valjda i postavljen na tu funkciju.
Pa normala nije beze pauk.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 10 apr 2015, 13:40

Drina1945 je napisao/la:Poznavajući čovjeka znam da nema nekog naročitog straha suprostaviti se nekoj većoj masi. Zato je valjda i postavljen na tu funkciju.
Sam ??? papak je hinjski pošao da skine zastavu a iza leđa specijalci i redari. I sva sreća da niko od pitara (kojima sa ovim potezom skidam kapu) nije preskočio, garantujem da bi bilo svega i svačega..
Nek dođe na Grbavicu ako ima muda....
Jer si JEDAN JEDINI...........

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2015, 13:45

Drina1945 je napisao/la:Izgleda da ti je slabo poznavanje savremene istorije. Zvornik je juče obilježio 23. godine oslobođenja opštine i dan kad je zvanično postao dio Republike Srpske i ne vidim kakve veze od tada sa Zvornikom ima ratna zastava tadašnje RBiH kad je na zgradu opštine taj dan postavljena velika zastava RS koja se i danas vijori.
A republika Srpska je dio cega?
Yebe te malo hijerarhija...
1946

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 10 apr 2015, 13:48

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 15:13

RS sa FBiH čini državnu zajednicu zvanu BiH, tako bar piše u Dejtonu e sad to nek tumači kako ko hoće.

HZIlidza
Kontakt:

Post Postao/la HZIlidza » 10 apr 2015, 15:15

Ja cetalja sto se raspuco :crazy: na sportskom forumu pise o sumskoj, dejtonu malo reda administracije nebi bilo na odmet, ciste provokacije i ulazenje u raspravu sa balavcem

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 apr 2015, 15:20

HZIlidza je napisao/la:Ja cetalja sto se raspuco :crazy: na sportskom forumu pise o sumskoj, dejtonu malo reda administracije nebi bilo na odmet, ciste provokacije i ulazenje u raspravu sa balavcem
Vrati se junačino na prethodne komentare pa vidi ko je počeo provocirati i lupati gluposti. Isti oni navijači koji su došli i u Zvornik da provociraju. A naravno, ja kao četnik ne mogu dozvoliti da ti isti ostanu bez odgovora.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 10 apr 2015, 15:21

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 10 apr 2015, 15:39

Ne vrijedi se raspravljati,okani se corava posla Drina1945.Nazalost mi smo za njih svi cetalji i bolje da ne ucestvujemo u raspravi.
Evo ja cu jos jednom po stoti put ponoviti,postujem sve koji vole tu zastavu i neka je vole svaka cast.
Ali ljudi mi tu zastavu ne dozivljavamo kao svoju,ja postujem drzavnu zastavu i nisam protiv BIH!
Treba li sad silom da nas natjerate da i mi tu zastavu dozivljavamo kao svoju?jhocemo li sad ratovati zbog zastave,to ne znaci da smo mi protiv BIH.
Ako pravila dozvoljavaju da ta zastava bude na utakmici ,neka je.Ali ako nije dozvoljeno,onda je uklonite koja god da je zastava u pitanju!
Pa kad je covjek sredinom prvog polovremena unio Srpsku zastavu,Horde su pocele zvizdati.Pa je li zabranjeno da Srbin u Zvorniku mase Srpskom zastavom?
Mozete nas sve proglasiti zlikovcima ,ali jednostavno mi tu zastavu ne dozivljavamo kao svoju!Kunem sve u sve najrodjenije da ne mrzim ni jednog Bosnjaka,pa imam u komsiluku Bosnjaka koje volim vise nego neke Srbe.
Brate ako po pravilima ta zastava moze biti tu neka je,ako ne moze onda neka bude tako.
Zao mi je sto je Pastrmka o kome i dalje mislim sve najbolje,u jednom postu pisao po Srpskoj trobojci .Nema veze ,nadam se da je to rekao u afektu.Ja tu zastavu sa ljiljanima postujem,nek mi dodje u goste sa ljiljanima primicu ga kao brata.Ali ja tu zastavu ne dozivljavam kao svoju,sto ne znaci da sam protiv ove zemlje!
Ako sam zato Cetalj,sta da radim!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2015, 15:42

flagrantus je napisao/la:Ne vrijedi se raspravljati,okani se corava posla Drina1945.Nazalost mi smo za njih svi cetalji i bolje da ne ucestvujemo u raspravi.
Evo ja cu jos jednom po stoti put ponoviti,postujem sve koji vole tu zastavu i neka je vole svaka cast.
Ali ljudi mi tu zastavu ne dozivljavamo kao svoju,ja postujem drzavnu zastavu i nisam protiv BIH!
Treba li sad silom da nas natjerate da i mi tu zastavu dozivljavamo kao svoju?jhocemo li sad ratovati zbog zastave,to ne znaci da smo mi protiv BIH.
Ako pravila dozvoljavaju da ta zastava bude na utakmici ,neka je.Ali ako nije dozvoljeno,onda je uklonite koja god da je zastava u pitanju!
Pa kad je covjek sredinom prvog polovremena unio Srpsku zastavu,Horde su pocele zvizdati.Pa je li zabranjeno da Srbin u Zvorniku mase Srpskom zastavom?
Mozete nas sve proglasiti zlikovcima ,ali jednostavno mi tu zastavu ne dozivljavamo kao svoju!Kunem sve u sve najrodjenije da ne mrzim ni jednog Bosnjaka,pa imam u komsiluku Bosnjaka koje volim vise nego neke Srbe.
Brate ako po pravilima ta zastava moze biti tu neka je,ako ne moze onda neka bude tako.
Zao mi je sto je Pastrmka o kome i dalje mislim sve najbolje,u jednom postu pisao po Srpskoj trobojci .Nema veze ,nadam se da je to rekao u afektu.Ja tu zastavu sa ljiljanima postujem,nek mi dodje u goste sa ljiljanima primicu ga kao brata.Ali ja tu zastavu ne dozivljavam kao svoju,sto ne znaci da sam protiv ove zemlje!
Ako sam zato Cetalj,sta da radim!
Vidi, niko ti nije rek'o da ti nju dozivljavas kao svoju sama ti raja hoce reci da je za zastava bila priznata i 6 godina bila zvanicna. Da to nije ratna zastava nego da je to prva zastava Bosne i Heregvine koja je prethodila danasnjoj zastavi.
1946

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2015, 15:52

Samo ću reći da jedno "ali" kaže toliko toga, a to ne mogu oprati ni sve rijeke ovog svijeta. Što se tiče forumaša @Drina1945, banujem ga na sedam dana. Ko pročita postove, znat će zbog čega. Ostale upozoravam da stanu sa ovom pričom, jer će se pridružiti @Drini u Banovićima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.