Safet Sušić - Pape

BosnianHero
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BosnianHero » 24 avg 2010, 13:43

Arogantni je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:Ma može bit Ronaldinho. Kao igrač je odličan, skidam mu kapu, ali kao selektor qurcu ne valja. Volio bih da me demantuje, da dobije Francuze, nije bitno koliko bitno je da ih nadigramo, da odigramo bolje. Biti trener i igrač nije isto. Vi zaboravljate da je Ćiro dobio Belgiju 2X, a nakon toga se prijateljske nisu ozbiljno shvaćale. Živi bili pa vidjeli. Kad remiziramo sa Luxemburgom, pitaću vas je li Pape dobar selektor.
i onaj selektor turkske je remizirao s maltom pa nije dobio otkaz :D :D

Papetu kao igracu kapa do poda al on nije za selektora vodio par timova u 2. Turskoj Lizi i on odmah za selektora a uopste nije napravio neke rezultate sa tim timovima od kojih su ruku na srce ozbiljniji Travnik i Leotar a ne recimo Zeljo i li Sarajevo stoga uvjeren sam u kiks protiv Luxemburga i u kanonadu protiv Francuza sa novim selektorom...

Jos nesto drago mi je samo sto je pozvo najboljeg mladog BIH golmana a naravno i najboljeg u drzavi jednog jedinog nepogresivog Ibru Sehica...
"u 2. Turskoj Lizi" sasvim dovoljno da znamo ko sve pise po ovim forumima......vid ga Bogati cak i veliko slovo stavio....a koji li je to pametnjakovic...eee i nasatavi biti uvjeren!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2010, 13:46

BosnianHero je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la: i onaj selektor turkske je remizirao s maltom pa nije dobio otkaz :D :D

Papetu kao igracu kapa do poda al on nije za selektora vodio par timova u 2. Turskoj Lizi i on odmah za selektora a uopste nije napravio neke rezultate sa tim timovima od kojih su ruku na srce ozbiljniji Travnik i Leotar a ne recimo Zeljo i li Sarajevo stoga uvjeren sam u kiks protiv Luxemburga i u kanonadu protiv Francuza sa novim selektorom...

Jos nesto drago mi je samo sto je pozvo najboljeg mladog BIH golmana a naravno i najboljeg u drzavi jednog jedinog nepogresivog Ibru Sehica...
"u 2. Turskoj Lizi" sasvim dovoljno da znamo ko sve pise po ovim forumima......vid ga Bogati cak i veliko slovo stavio....a koji li je to pametnjakovic...eee i nasatavi biti uvjeren!
Ocemo se ja i ti nesto nepismeni opkladiti idi na str. Turkske Lige pa vidi pise li se Turksa Liga velikim slovom obje rijeci bas kao i kod Engleza Premier League hahahahahah ovaj je jos gluplji od Dylana Doga...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 avg 2010, 13:59

a vidi ga na onoj slici ko Dodik mase onim spiskom :D
jest cojk "simpatican" to je cudo jedno :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 14:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:a vidi ga na onoj slici ko Dodik mase onim spiskom :D
jest cojk "simpatican" to je cudo jedno :mrgreen:
Ko tebi dade ulogu moderatora,bruka :roll:
Mjesati politiku i sport je pa skoro strogo zabranjeno po pravilniku foruma.
izgleda da ti nisi isao na taj cas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2010, 14:22

Oko sokolovo 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 avg 2010, 14:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:i de nek neko ispravi naslov topica Safet Susic- PapeK
I tvoj nick odmah u ultrasstyle_papak
100% sportski i krajnje opušten potpis

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 24 avg 2010, 14:47

Ocemo se ja i ti nesto nepismeni opkladiti idi na str. Turkske Lige pa vidi pise li se Turksa Liga velikim slovom obje rijeci bas kao i kod Engleza Premier League hahahahahah ovaj je jos gluplji od Dylana Doga...[/quote]
aloooooooo bre momak opet ne kontas al ne sikiraj se ima vremena za tebe....nego ajde ti ponovo na tu stranicu koju vec navodis pa vidi jel se pise liga ili liza.....koliko vidim ti si napisao turskoj lizi i da budes jos vise pametan stavis kobajagi veliko slovo...ncncncn

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 avg 2010, 14:54

spisak izasao...imal ko da mu nije ugodzeno... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 avg 2010, 14:57

Solidan spisak. Ima tu jos dvojica-trojica igraca koja se trebaju prezvrljati i pozvati neke mladje igrace, ali otom potom.
Ibricic i Luluic od starta, Pjanic i Misimovic nikako zajedno, narocito ne u formaciji kada su Lulic i Ibricic na terenu. Uzivo sam gledao mec Bayern-Wolfsburg i mogu reci da poodavno nisam gledao tako dobrog Misimovica, igrao je samo 45` ali je plesao sa loptom.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 avg 2010, 15:17

ovo je sasvim u redu spisak to je ono što je provjereno i što nam treba sad, tako da tu nema puno priče za kvalifikacijske tekme su nam potrebni upravo ovi pozvani igrači jer su oni ti koji su uigravani i koji su provjereni samo jedina greška na ovom spisku je Salihović jer ima suspenziju i to na 4 tekme :!: te se umjesto njega mogao pozvati neko drugi a pitanje je hoće li ga Hoffenheim uopšte pustiti.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2010, 15:25

Mislim da je Salih ovdje isključivo zbog atmosfere. Svakako i da je pozvan neko drugi, ne bi dobio šansu da zaigra. Ovako, spisak je kraći za jednog igrača(zbog Salihove suspenzije), ali atmosfera je ista. Po meni, odličan potez je njegovo pozivanje, nezavisno od toga što neće/ne može/ igrati u predstojećim utakmicama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 avg 2010, 15:39

Drago mi je sto je Vranjesa pozvao. Gledao sam Vranjesa vise puta, dobar igrac. Bio je veoma dobar protiv Basela a evo i danas igra opet pa cemo da vidimo sta ce biti. Moze igrati umjestu Mujdze, radi povrede. Samo ne kontam zasto se je Zvezda njega rijesila a momak standardan u Sherifu koji igra CL.
Lulic izgleda dobro. Za Bunozu ne znam, za mladu repku je bio jedan od najboljih a za Wilsu bas i nije se nesto naigrao. Te crveni, te klupa.
Ima jos tu par igraca sto bi se mogli isprobati.
Bukva(Sturm), lijevi vezni.
Buric(Lech), golman.
Ramovic(Sivaspor), golman.
Ljevakovic(Teplice), def vezni.
Cocalic(Panionios), def..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2010, 15:42

Najbolji spisak dosad, bez sumnje. Ima tu jos par nepotrebnih igraca, i mogo je pozvat Ljevakovica i Cocalica umjesto njih, ali to je manje vazno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 avg 2010, 17:03

Cartman je napisao/la:Najbolji spisak dosad, bez sumnje. Ima tu jos par nepotrebnih igraca, i mogo je pozvat Ljevakovica i Cocalica umjesto njih, ali to je manje vazno.
Nogirati Pandzu i Mravca a pozvati njih i onda bi bio spisak svih spiskova!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 avg 2010, 17:11

Za_raju je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Najbolji spisak dosad, bez sumnje. Ima tu jos par nepotrebnih igraca, i mogo je pozvat Ljevakovica i Cocalica umjesto njih, ali to je manje vazno.
Nogirati Pandzu i Mravca a pozvati njih i onda bi bio spisak svih spiskova!!!!
Auf, nogirati ih taman kad su u dobroj formi u svojim klubovima. Ne znam šta imaš protiv njih 2
100% sportski i krajnje opušten potpis

south_side
Kontakt:

Post Postao/la south_side » 24 avg 2010, 17:20

Svaka čast svima, al Muratović ne može, a "veliki" Mravac može!?? Dokle, dokad?
Nek mi neko da za primjer jednu, samo jednu utakmicu BiH na kojoj je bio primjetan-pozitivno.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 avg 2010, 17:24

Monolog je napisao/la:Mislim da je Salih ovdje isključivo zbog atmosfere. Svakako i da je pozvan neko drugi, ne bi dobio šansu da zaigra. Ovako, spisak je kraći za jednog igrača(zbog Salihove suspenzije), ali atmosfera je ista. Po meni, odličan potez je njegovo pozivanje, nezavisno od toga što neće/ne može/ igrati u predstojećim utakmicama.
ma ok je to sve ali ja smatram da bi on došao i da nije pozvan ako je atmosfera kako treba u ekipi onda se to očekuje da se dođu podržati saigrači i prijatelji ali nije to neka prevelika greška jer sam već rekao bitno je da nam igraju ovi iskusniji radi tekme sa Francuzima a uz to taj bi (zamjena Salihovića) presjedio na klupi ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 24 avg 2010, 17:37

I na kraju, zasto su nam sluzile prijateljske utakmice??? Znaci pored svih prijateljskih utakmica, nova 3 igraca ce se "provjeravati" u kvalifikacijskoj utakmici! Nek je igrao Salihovic, koji nema pravo nastupa. Safete Safete...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 24 avg 2010, 18:00

konacno ,vecina forumasa zadovoljna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: safet nas je zadovoljio spiskom,jos da nas zadovolji bodovima (igrom nije potrebno ;) )uh uh ....mislim da bi konacno nas trebao malo i Bog pogledati...ipak zadnji dan ramazana igramo protiv francuza p.s. sto jednom neko napisa poslije utakmice sa Portugalom"Bog nasu utakmicu nije gledao od 92-uge"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 avg 2010, 19:54

Spisak je stvarno jak, ovako ce Pape imati mogucnost da testira ove nove i tu ce se izkristalizirati glavna momcad protiv Francuske. Posto ce Mujdza ipak igrati i rijesenje za ljevi bek visi u vazduhu optimistican sam.
Sa sportcentra
Sušić: Ne zovite me u goste, ni mene ni igrače
Znalo mi se desiti da zakasnim na sastanak jer me sretne neko ispred hotela od novinara

Nakon utakmice s Katarom na Grbavici neki bh. reprezentativci su našli opravdanja za vrlo lošu predstavu u činjenicu da je u bazi našeg A tima u hotelu Hercegovina bilo previše – gužve!

Gužvu u Hercegovni su pravili roditelji i rodbina igrača, prijatelji igrača, slučajni posjetioci i - novinari.

Iz tog je razloga selektor je danas obznanio kako na predstojećem okupljanju ima namjeru promijeniti pravila u bazi reprezentacije.

»Ne želim da budem pogrešno shvaćen, ali ne želim više da dođem u situaciju da mi se igrači za lošu igru i loš rezultat pravdaju bilo čime, pa tako ni uslovima u kojima se pripremaju. Od utorka će se obraćanje medijima održavati isključivo prije treninga, dolazit čemo 15-tak minuta ranije. Poslije treninga igrači će se odmarati», kazao je Sušić.

Slektor je dodao i sljedeće:

»I, molim vas, ni mene ni igrače više nemojte zvati na gostovanje u emisijama poslije treninga i navečer. Znalo mi se desiti da zakasnim na sastanak jer me sretne neko ispred hotela od novinara. Nije uljudno da vas odbijem, vi radite svoj posao, pa sam tako nekada znao čekati i po 15 minuta da se uključim negdje na radio ili tv. Molim vas, poštujte to, tako će te nam puno pomoći», objasnio je Sušić.

Reprezentacija će treninge obavljati na stadionu Famosa u Hrasnici.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.