Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Unknown2
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Unknown2 » 05 jan 2022, 14:45

Ivajlo Petev, selektor reprezentacije BiH, za bugarski Blitz TV govorio je o Zmajevima, Džeki, Pjaniću i razlikama o bh. i bugarskom fudbalu.

Petev je u uvodu istakao da su Pjanić i Džeko veoma vrijedni ljudi.

“Definitivno nisu razmažene zvijezde. Ovo su veoma vrijedni ljudi. Znate njihove fudbalske kvalitete. Fasciniran sam njima. Veliki profesionalci. Puno pomažu na terenu i van terena nekih 12-13 mladih momaka koji imaju 21 godinu i budućnost su tima. Džeko i Pjanić pomažu meni i reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ovo su velike ličnosti”, kazao je Petev dodavši da nije izbacio Pjanića iz reprezentacije.

“Nema takvih stvari. Nisam ga izbacio. To nije istina, to je žuta štampa.”

Nakon imenovanja, Petev je naišao na kritike bh. javnosti, ali kako sad kaže zadovoljan je podrškom.

“Ne želim da spominjem razloge. Ovo je stvar prošlosti. Međutim, sve se na kraju okrenulo u moju korist zahvaljujući mom radu. Osvojio sam mnogo pozitive. Ono što se dogodilo na početku bilo je malo preuveličano. Tada sam rekao da znam šta mogu i dat ću sve od sebe da postavim dobre temelje za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. I ona ga već ima”, kaže Ivajlo i dodaje razloge zašto BiH nije na Svjetskom.

“Nismo uspjeli da odemo na Svjetsko prvenstvo zbog utakmice u Finskoj, koja je bila naš rubikon na putu za Katar. Radili smo djetinjaste i individualne greške i gubili, a prije toga smo igrali jako dobrom u kvalifikacijama. U pomenutoj utakmici izbrisali smo dobre igre koje smo zabilježili. Ali ovo će nam pomoći da ispravimo greške. Na njega je uticala i povreda Edina Džeke. Znate šta je on za nas. Mnogo! Da je Edin bio na terenu, ekipa bi izgledala potpuno drugačije. To se na kraju i dogodilo. Nema potrebe da tugujete. Nastavljamo sa radom.”

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 jan 2022, 15:42

:rol:
naprijed rejal

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 06 jan 2022, 16:06

Zukanovic je napisao/la:
05 jan 2022, 14:45
Ivajlo Petev, selektor reprezentacije BiH, za bugarski Blitz TV govorio je o Zmajevima, Džeki, Pjaniću i razlikama o bh. i bugarskom fudbalu.

Petev je u uvodu istakao da su Pjanić i Džeko veoma vrijedni ljudi.

“Definitivno nisu razmažene zvijezde. Ovo su veoma vrijedni ljudi. Znate njihove fudbalske kvalitete. Fasciniran sam njima. Veliki profesionalci. Puno pomažu na terenu i van terena nekih 12-13 mladih momaka koji imaju 21 godinu i budućnost su tima. Džeko i Pjanić pomažu meni i reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ovo su velike ličnosti”, kazao je Petev dodavši da nije izbacio Pjanića iz reprezentacije.

“Nema takvih stvari. Nisam ga izbacio. To nije istina, to je žuta štampa.”

Nakon imenovanja, Petev je naišao na kritike bh. javnosti, ali kako sad kaže zadovoljan je podrškom.

“Ne želim da spominjem razloge. Ovo je stvar prošlosti. Međutim, sve se na kraju okrenulo u moju korist zahvaljujući mom radu. Osvojio sam mnogo pozitive. Ono što se dogodilo na početku bilo je malo preuveličano. Tada sam rekao da znam šta mogu i dat ću sve od sebe da postavim dobre temelje za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. I ona ga već ima”, kaže Ivajlo i dodaje razloge zašto BiH nije na Svjetskom.

“Nismo uspjeli da odemo na Svjetsko prvenstvo zbog utakmice u Finskoj, koja je bila naš rubikon na putu za Katar. Radili smo djetinjaste i individualne greške i gubili, a prije toga smo igrali jako dobrom u kvalifikacijama. U pomenutoj utakmici izbrisali smo dobre igre koje smo zabilježili. Ali ovo će nam pomoći da ispravimo greške. Na njega je uticala i povreda Edina Džeke. Znate šta je on za nas. Mnogo! Da je Edin bio na terenu, ekipa bi izgledala potpuno drugačije. To se na kraju i dogodilo. Nema potrebe da tugujete. Nastavljamo sa radom.”
Sve je dobro rekao, svaka mu cast.
Veliki si Ivaylo, nismo te zasluzili!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jan 2022, 16:16

Sve je pozitivno i svi te volimo Ivaylo, bravo majstore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 jan 2022, 16:23

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 07 jan 2022, 16:01

Ima li kakva sjednica planirana u savezu? Hoce li dobit otkaz?
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 07 jan 2022, 19:40

CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
07 jan 2022, 16:01
Ja čekam sjednice UEFE. Ako je istina što sam pročitao da nas suspenzija čeka opet, i savez za normalizaciju da se postavi. Ovom uhljupu nadam se da hoće dati, jer evo nikada nije rekao da je on kriv, nego da "smo". Shvatam da Čivić nije Roberto Carlos, ali ne možeš svaku grešku na njega da svališ (Čivića koristim kao primjer onako) Igrači jesu krivi ali vidimo da i od tvog taktičkog znanja nema ništa.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 07 jan 2022, 19:42

Ovaj covjek mora letit s klupe
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 jan 2022, 14:23

RaZuti je napisao/la:
07 jan 2022, 19:40
CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
07 jan 2022, 16:01
Ja čekam sjednice UEFE. Ako je istina što sam pročitao da nas suspenzija čeka opet, i savez za normalizaciju da se postavi. Ovom uhljupu nadam se da hoće dati, jer evo nikada nije rekao da je on kriv, nego da "smo". Shvatam da Čivić nije Roberto Carlos, ali ne možeš svaku grešku na njega da svališ (Čivića koristim kao primjer onako) Igrači jesu krivi ali vidimo da i od tvog taktičkog znanja nema ništa.
Nema od tog nista, opet zivimo u mokrim snovima da ce nam neko drugi rijesit probleme u drzavi
naprijed rejal

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 10 jan 2022, 10:45

Nažalost pustili smo četnicima da nam državu vode

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 10 jan 2022, 18:41

Odlazi gurbete
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 10 jan 2022, 18:48

Ovo samo suspenzija od Uefa moze otjerati
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 jan 2022, 19:10

Samo da nam UEFA suspenduje Dodika, SNSD i jedno 90% življa u RS-u, i možemo imati normalnu reprezentaciju. I državu usput, jel.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jan 2022, 19:13

Odlazi, smradu!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 10 jan 2022, 19:20

izdzezveubrazil je napisao/la:
10 jan 2022, 19:10
Samo da nam UEFA suspenduje Dodika, SNSD i jedno 90% življa u RS-u, i možemo imati normalnu reprezentaciju. I državu usput, jel.
Ode ti u neku drugu temu... jbg Striktno sportski segment po valahi 🇦🇱

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 jan 2022, 21:16

Ma nije da se ne slažem da bi valjalo, ali bojim se da se neće UEFA petljati u osinje gnijezdo, kad ni međunarodne institucije iznad UEFA-e ne pomažu ničim.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jan 2022, 13:48

Prije početka trećeg izdanja UEFA Lige nacija „A“ reprezentacija BiH odigraće dvije prijateljske utakmice i to protiv selekcija Gruzije i Luksemburga.

Susret protiv Gruzije na programu je 25. marta ove godine u našoj zemlji, a četiri dana kasnije (29.3.) ugostićemo i selekciju Luksemburga.

Mjesto i satnice odigravanja ovih utakmica biće naknadno dogovoreni.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 jan 2022, 14:02

taman:-)
tuta nasao protivnike po mjeri u nadi da se neko i mlatne pa malo podigne atmosferu o kojoj se stalno prica:-)
ko ce docekati ove vrhunske meceve, vec me neka nervoza hvata.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 11 jan 2022, 16:50

babino je napisao/la:
11 jan 2022, 14:02
tuta nasao protivnike po mjeri u nadi da se neko i mlatne pa malo podigne atmosferu o kojoj se stalno prica:-)
Haman mu niko jos nije javio da je Luksemburg trenutno jaci od nas a i da Gruzija ga moze neugodno iznenadit' s desna ... Ivajlo, neces usr@an tako lahko do potoka, ko sto mislis ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 jan 2022, 17:09

babino je napisao/la:
11 jan 2022, 14:02
Nece on ni to pobjediti. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Kaunas i 42 gosta.