BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
E što štrumfovi i ovdje usr.še, ne igraju evropu nikako.
Ove godine su svi klubovi koji su izasli u Evropu dali svoj doprinos nacionalnom koeficijentu, Borac, Zrinjski, Sarajevo, samo ovi plavi miševi nas obrukase, jedini ko je imao neke koristi od njihove utakmice u Izraelu je Sejo Brajlovic.
Opet nam u Bosnu Sarajevo dovodi veliki Celtic.
Ove izraelske ravaku samo se sramote odnmilostinje otputovali na tekmu a igraci im nemaju sta da jedu
Ove izraelske ravaku samo se sramote odnmilostinje otputovali na tekmu a igraci im nemaju sta da jedu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A vidi deportovanih tifusara što im se osladila tema o Evropi.
Neka se sirotinja zabavlja malo, samo im je to i ostalo.
Usput, možete nam se samo qrca napušiti, ako lijepo zamolite
Neka se sirotinja zabavlja malo, samo im je to i ostalo.
Usput, možete nam se samo qrca napušiti, ako lijepo zamolite

Smiješna ekipa iz smiješne lige, gdje BATE više nije ni sjena one ekipe od prije. BATE nakon više od 10 godina nema igrača koji vrijedi milion eura, to ti valjda dovoljno govori. Sad im Zvezda kupi najboljeg igrača za nešto više od milion eura. To što je Brest izbacio Astanu, ne znači apsolutno ništa jer ju je i Budućnost izbacila, i to u sred Kazahstana. Budućnost koja je igrala egal utakmicu sa Sarajevom. Znači sve je to srednja žalost.
Sjećaš se kako smo prije priželjkivali neke jake ekipe u žrijebu, bolje da nam dođe jaka ekipa iz lige petice i atraktivna, nego ove sa istoka koje su duplo jače a nisu atraktivne. To se malo promijenilo.
Nedavno sam pisao o APOEL-u i šansama Zrinjskog protiv njih, pa smo četvrtak vidjeli ko je bio u pravu. Sada se protiv tih ekipa može igrati, nisu više moćni kao prije. Ulaganja su im dosta oslabila, a korona ih je sad zakucala jer se oni finansiraju malo drugačije.
Sarajevo je najbolja i najjača ekipa u ligi, o tome nema diskusije i rasprave, ali nisu ni blizu jaki koliko smo mi ostali slabi i raštimani, prije svih Željo, pa onda Zrinjski koji odigra tri strašne utakmice u Evropi, a ovdje se pati protiv Slobode, Radnika i Veleža. Tu roster Sarajeva dolazi do izražaja, koji mi i Zrinjski nemamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bitno je da hidrocefalus ima obraza da tuži futbOl klAb za sve, i što mu duguju+kamate i što je dodatno izmislio kao "dug", samo ih deri lutvo, ionako su ti mitomani uvijek služili kao bankomat za plaćanje kurava, letova i pseću hranu.

Haj reci ko te kindapovao ili ti ukrao profil.Nije ovo tvoj stil pisanjaVirtu4l je napisao/la: ↑26 sep 2020, 22:28Smiješna ekipa iz smiješne lige, gdje BATE više nije ni sjena one ekipe od prije. BATE nakon više od 10 godina nema igrača koji vrijedi milion eura, to ti valjda dovoljno govori. Sad im Zvezda kupi najboljeg igrača za nešto više od milion eura. To što je Brest izbacio Astanu, ne znači apsolutno ništa jer ju je i Budućnost izbacila, i to u sred Kazahstana. Budućnost koja je igrala egal utakmicu sa Sarajevom. Znači sve je to srednja žalost.
Sjećaš se kako smo prije priželjkivali neke jake ekipe u žrijebu, bolje da nam dođe jaka ekipa iz lige petice i atraktivna, nego ove sa istoka koje su duplo jače a nisu atraktivne. To se malo promijenilo.
Nedavno sam pisao o APOEL-u i šansama Zrinjskog protiv njih, pa smo četvrtak vidjeli ko je bio u pravu. Sada se protiv tih ekipa može igrati, nisu više moćni kao prije. Ulaganja su im dosta oslabila, a korona ih je sad zakucala jer se oni finansiraju malo drugačije.
Sarajevo je najbolja i najjača ekipa u ligi, o tome nema diskusije i rasprave, ali nisu ni blizu jaki koliko smo mi ostali slabi i raštimani, prije svih Željo, pa onda Zrinjski koji odigra tri strašne utakmice u Evropi, a ovdje se pati protiv Slobode, Radnika i Veleža. Tu roster Sarajeva dolazi do izražaja, koji mi i Zrinjski nemamo.

Daj nam neki znak ako si otet

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Naravno da je ovo moj stil pisanja, čovjek se lijepo obratio i dobio je isti takav odgovor. Odgovor kakav dobije svako za koga procijenim da je normalan na ovim temama.
Tvoje poluretardirane, nepismene i izuzetno neinteligentne kolege ne zaslužuju da im se normalno obratiš, samo ih treba ismijavati i ponižavati, što ja, složićemo se, veoma dobro radim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Evo ga, i sam se sa sobom slaze. Pa da li je moguce sta covjek radi? 

Svi su tebi smjesni glupane sem samog kluba za koji navijas, normalne raje ima pisu cestitaju samo se ovaj inati nešto on spominje brest ismijavaju te ljudi prestani brate ne gadi nam europske utakmice makar malo budi normalan
Znaci korona na nas ne djeluje a na istočne ekipe djeluje.
Veoma zanimljivo opazanje moram priznati.Glupo ?Da ,u svakom slucaju,ali sa psihološke strane veoma zanimljivo za promatranje.
Veoma zanimljivo opazanje moram priznati.Glupo ?Da ,u svakom slucaju,ali sa psihološke strane veoma zanimljivo za promatranje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja ne znam sta je tu problem, sve velike ekipe imaju svog nutricionistu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek ostane zabiljezeno
15.10.2013.
Sarajevo Evropu igra pod nekim strahom kao i sve nase ekipe, potreban im je jedan skalp kao Zrinjskom tipa Utrect da skontaju da mogu igrati bez straha sa svima. Uvijek precijene ekipu i prosle godine Bate.
Onako da te Buducnost drzi 50-60 minuta i da ti uz dva dodira dodje do 16 meni je nevjerovatno. Razumio bi Chelsea ali Buducnost nikako a da su igrali svoju igru opusteno iz PLBIH hladno bi 5-1 zavrsilo. Isto ce biti i sa nikad losijim Celticom, oni su sebe vec u glavama otpisali. Igraci.
Onako da te Buducnost drzi 50-60 minuta i da ti uz dva dodira dodje do 16 meni je nevjerovatno. Razumio bi Chelsea ali Buducnost nikako a da su igrali svoju igru opusteno iz PLBIH hladno bi 5-1 zavrsilo. Isto ce biti i sa nikad losijim Celticom, oni su sebe vec u glavama otpisali. Igraci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne bih rekao, cilj za ovo ljeto je ispunjen a to ke play-off. Koeficijent je znacajno popravljen, kasa kluba fino popunjena. Protiv Celtica nez ikakvog opterećenja se igra, grupe bi samo bonus dodatne bile. PO je bio pod moranje kad se saznalo da je Sarajevo nosilac u prvom kolu, grupe EL nisu pod moranje

nedopustivo je da najbolja ekipa i tim u drzavi pravi ovakve greske, pogledaj kako izgleda zadnja linija, zasto oremus nije pratio stopere i napravio liniji i automatski ofsajd, da je onaj jadni hodzic to uradio razapeli bi ga, oremus nema sta da trazi na beku, krivac za gol, prema naprijed neupotrebljiv. Amaterske greske koje se ne smiju ponoviti protiv jaceg protivnika kakav je Celtic.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Virtu4l je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:41Naravno da je ovo moj stil pisanja, čovjek se lijepo obratio i dobio je isti takav odgovor. Odgovor kakav dobije svako za koga procijenim da je normalan na ovim temama.
Tvoje poluretardirane, nepismene i izuzetno neinteligentne kolege ne zaslužuju da im se normalno obratiš, samo ih treba ismijavati i ponižavati, što ja, složićemo se, veoma dobro radim.

Pitari imate priliku da ispisete historiju prije ovog novog takmicenja i nacina kvalfikacija, predkola...itd. tih sranja.
Inace liga Konferencija nece biti nista laksa za nase klubove, pa da vidimo kako ce to izgledati.
Inace liga Konferencija nece biti nista laksa za nase klubove, pa da vidimo kako ce to izgledati.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.