Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
Medo vani , ovo vise nema veze sa fudbalom... Salihovic Grahovac i moze i Zahirovic nazad , a vani medo hadzic i sven....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
+1Pasha_car_aga je napisao/la:Ako Mesa njemu i Hajrovicu posalje pozive, treba bojkotovati utakmice reprezentacije!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Mada ja necu nista bojkotovat, al mu trebat je.bat sve odma da ne cekamo da to ode daleko ko sa Susicem..
This time next year we'll be millionaires.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: Haris Medunjanin
Ma to sam napisao bojkotovati, mada ja to ne mogu i ne znam. Samo se iznerviram dzaba... Kod nas su novinari ko kar.ina, zasto samo ne budu realni i pošteni i ne prenesu tacnu informaciju?! Zašto se ne postavi pitanje za Salihovica, zbog cega ga nema na spisku, a sad je vec prijeko potreban, zasto se ne postavi pitanje na lijep način, na osnovu čega se poziva Hajrovic, Medunjanin za koje se ne zna ni da li treniraju uopste, a kamo li sta više.Momciluk je napisao/la:+1Pasha_car_aga je napisao/la:Ako Mesa njemu i Hajrovicu posalje pozive, treba bojkotovati utakmice reprezentacije!
Mada ja necu nista bojkotovat, al mu trebat je.bat sve odma da ne cekamo da to ode daleko ko sa Susicem..
Da se razumijemo, nemam protiv Mede i Hajre ništa, cak sta više jedni su mi od dražih igrača, volio bih da sto prije proigraju, jer znam koliko mogu i vrijede. Ali odgovorno tvrdim igrac koji nije u konkurenciji u svom klubu, nema sta da traži u reprezentaciji, selektor nema osnova da ih poziva.
Dosta više šutnje i čekanja da se izgube sve šanse za plasman, pa da se progovori, da nam se dešavaju Aneli i Avdije. Najbolji su nam primjer komsije Hrvati, jos uvjek su u debeloj igri za plasman i vjerujem da ce biti u Francuskoj, ali su se svi digli protiv nepotizma u HNS-u pod cijenu plasmana na Euro.
- DragonGirl
- Kontakt:
Što se tiče prošlih spiskova, bilo je naprimjer sasvim realno za očekivati da Ibišević ostane bez poziva, međutim nije. Zašto? Zato što svi znamo šta to ime znači ovdje i koliki on ugled uživa i u javnosti i u timu. Nekako je po tom pitanju jedan od rijetkih koji je iznimka. Što se tiče ostalih, dakle onih čije nepozivanje ne bi naišlo na preveliki otpor javnosti i ne bi previše poljuljalo atmosferu: Ne igraš, nema poziva. Kratko i jasno. To je bilo opravdanje i za nepozivanje Seje onda kada je prvi put izostavljen. Ne vidim definitivno zašto bi sada Medunjanin i Hajrović, pogotovo Medunjanin trebali dobiti poziv. Ako ćemo biti pošteni, hajmo postaviti jednake kriterije i biti pošteni prema svima.
- Gabon
- Kontakt:
O Salihovicu niko ni rijeci ali zato novinari pisu, prozivaju BadjuDragonGirl je napisao/la:Što se tiče prošlih spiskova, bilo je naprimjer sasvim realno za očekivati da Ibišević ostane bez poziva, međutim nije. Zašto? Zato što svi znamo šta to ime znači ovdje i koliki on ugled uživa i u javnosti i u timu. Nekako je po tom pitanju jedan od rijetkih koji je iznimka. Što se tiče ostalih, dakle onih čije nepozivanje ne bi naišlo na preveliki otpor javnosti i ne bi previše poljuljalo atmosferu: Ne igraš, nema poziva. Kratko i jasno. To je bilo opravdanje i za nepozivanje Seje onda kada je prvi put izostavljen. Ne vidim definitivno zašto bi sada Medunjanin i Hajrović, pogotovo Medunjanin trebali dobiti poziv. Ako ćemo biti pošteni, hajmo postaviti jednake kriterije i biti pošteni prema svima.

Sejo im neda marke

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Sve dokle se prave ti izuzetci da dolaze igraci koji ne igraju, nikad ih neces ni natjerati da se vise trude u klubovima ili da mjenjaju klub ako ne igraju. Dadnes mu jednu sansu ako trenutno ne igra, OK, ali non-stop ih zvati, to ne smijemo raditi.
Bolje i tako pa da repka jedno vrijeme pretrpi to, ali da se napokon uvede disciplina, nego ovako jos iducih 100 godina. Na kraju krajeva, to ce i selektora forsirati da se konkretnije traze zamjene, a nama nece igrati igraci koji sutnu loptu samo na treningu ili iza kuce i koji su u nikakvoj formi.
Kod nas se svako pravilo smije prekrsiti, zato nikad necemo ni biti bolja repka kad disciplina nije na nivou na kojem mora da bude, stagnacija vec godinama.
Po meni ni Medunjanin, ni Hajrovic ni bilo ko drugi ne treba da dobije poziv, i treba im reci zasto, pa neka se momci zamisle malo, a zvati onda iz nase lige pa neka vide da nisu nezamjenjivi.
Bolje i tako pa da repka jedno vrijeme pretrpi to, ali da se napokon uvede disciplina, nego ovako jos iducih 100 godina. Na kraju krajeva, to ce i selektora forsirati da se konkretnije traze zamjene, a nama nece igrati igraci koji sutnu loptu samo na treningu ili iza kuce i koji su u nikakvoj formi.
Kod nas se svako pravilo smije prekrsiti, zato nikad necemo ni biti bolja repka kad disciplina nije na nivou na kojem mora da bude, stagnacija vec godinama.
Po meni ni Medunjanin, ni Hajrovic ni bilo ko drugi ne treba da dobije poziv, i treba im reci zasto, pa neka se momci zamisle malo, a zvati onda iz nase lige pa neka vide da nisu nezamjenjivi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- invincible1921
- Kontakt:
Smijesna i pretplatnicka reprezentacija....nikad mi necemo naredovat. Kod nas igrac iz repke izlazi samo ako bez noge ostane. Cuj da ga ne pozove
Pa 95% da ce igrat prvih 11 protiv Welsa
DragonGirl a sto je to Vedo nedodirljiv
Kad je profesionalizam u pitanju onda niko ne smije da bude nedodirljiv. Kad sve vidim koga ostale rep. ne pozivaju radi loše forme kosa mi se digne na glavi kad cuje "taj i taj (naš igrač) je zaslužio svojim igrama prije hidžre da ga se zovne" nema veze sto već godinu meda ne može....

DragonGirl a sto je to Vedo nedodirljiv

=\_1921_/=
- DragonGirl
- Kontakt:
Riječ profesionalizam i naša reprezentacija još uvijek teško mogu zajedno u istu rečenicu, sve dok postoji onoliko kriterija koliko postoji i igrača uglavnom. Zašto je to tako? Zato što smo mi jendostavno takav mentalitet, takav narod, gdje je atmosfera i dobar ambijent pola uspjeha, o tome sam već mnogo puta pisala. Tako da, nije Vedo nedodiriljiv ali Vedo je miljenik ljudi i spada u onu grupu igrača, zajedno sa Džekom, Begovićem, Pjanićem, Spahićem i možda još nekim, čije bi nepozivanje, čak i ako je zasluženo, Mešu bukvalno "razapelo". Sviđalo se to nama ili ne, tako je, jer smo mi takvi. Prosječni Bosanac ne prati hoće li oni igrati svake sedmice u svojim klubovima, ali zato smatra da ima puno pravo napasti Mešu ako se neko od njih izostavi. Nijedan prijašnji selektor to nije želio isprobati na svojoj koži, pa očito neće ni ovaj.invincible1921 je napisao/la:DragonGirl a sto je to Vedo nedodirljivKad je profesionalizam u pitanju onda niko ne smije da bude nedodirljiv. Kad sve vidim koga ostale rep. ne pozivaju radi loše forme kosa mi se digne na glavi kad cuje "taj i taj (naš igrač) je zaslužio svojim igrama prije hidžre da ga se zovne" nema veze sto već godinu meda ne može....
![]()
Ne bih se se slozio sa tobom zmajice jer je i Sejo spadao u grupu tih igraca. Makar u ocima naroda. Veci je problem sto se standardi postavljaju na jednom a totalno ignoriraju na drugom igracu.DragonGirl je napisao/la:Riječ profesionalizam i naša reprezentacija još uvijek teško mogu zajedno u istu rečenicu, sve dok postoji onoliko kriterija koliko postoji i igrača uglavnom. Zašto je to tako? Zato što smo mi jendostavno takav mentalitet, takav narod, gdje je atmosfera i dobar ambijent pola uspjeha, o tome sam već mnogo puta pisala. Tako da, nije Vedo nedodiriljiv ali Vedo je miljenik ljudi i spada u onu grupu igrača, zajedno sa Džekom, Begovićem, Pjanićem, Spahićem i možda još nekim, čije bi nepozivanje, čak i ako je zasluženo, Mešu bukvalno "razapelo". Sviđalo se to nama ili ne, tako je, jer smo mi takvi. Prosječni Bosanac ne prati hoće li oni igrati svake sedmice u svojim klubovima, ali zato smatra da ima puno pravo napasti Mešu ako se neko od njih izostavi. Nijedan prijašnji selektor to nije želio isprobati na svojoj koži, pa očito neće ni ovaj.invincible1921 je napisao/la:DragonGirl a sto je to Vedo nedodirljivKad je profesionalizam u pitanju onda niko ne smije da bude nedodirljiv. Kad sve vidim koga ostale rep. ne pozivaju radi loše forme kosa mi se digne na glavi kad cuje "taj i taj (naš igrač) je zaslužio svojim igrama prije hidžre da ga se zovne" nema veze sto već godinu meda ne može....
![]()
Vidjeli smo prije dva dana zašto je nedodirljiv.invincible1921 je napisao/la:DragonGirl a sto je to Vedo nedodirljiv![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma suština je da mi imamo tu grupicu igrača koji su, što zbog izrazitog kvaliteta, što zbog ogromnih zasluga, iznimka i koji će uvijek vjerovatno biti tu, sve dok sami ne odluče završiti karijeru u reprezentaciji. Što se ostalih tiče sasvim je normalno i pošteno odstraniti sa spiska one koji nisu ni u kakvim kombinacijama. I ako je već to glavni kriterij onda ga treba primijeniti na sve, a ne na nekima trenirati strogoću a drugima gledati kroz prste. Nemam ništa protiv Medunjanina zaista ali ako je Sejo izbačen iz reprezentacije zato što nije igrao, i koji i sada nema mjesta u timu iako igra, onda je sasvim realno i da Haris, koji čak nije ni u krugu igrača na koje trener računa i to već neko vrijeme, ostane bez poziva. Ne vidim zašto bi jedan imao nekakvu protekciju u odnosu na drugog. Isto se može odnositi i na Hajrovića. Ako već hoćemo biti pošteni, hajmo biti pošteni u pravom smislu te riječi. Ovako, Meša nepravedno je vala, kako god da okreneš.
Tako je, jasni kriteriji poziva bi rascistili neke od nejasnoca koje se nerijetko javljaju zadnjih godina u reprezentaciji. Ipak treba voditi racuna i ako npr. ne racuna na Hajrovica trebao bi pozvati drugo krilo za klupu. Ako ima namjeru pozvati nekakvog stopera ili slicno bolje ostaviti Hajrovica na klupi.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovdje, kada se prica o igranju ili neigranju nasih igraca za svoje klubove je kljucno to sto smo mi realno u banani i sto nemamo igraca. No, i pored toga smatram da se igraci, izuzmemo li njih par, ukoliko nikako ne igraju za svoj klub, ne smiju poozivati u repku. Kad kazem nikako, mislim na to da recimo par mjeseci nisu u nikakvim kombinacijama. Ako, pak igrac igra, ulazi u igru jednu, dvvije tekme, pa onda igra dvije, ne vidim problem ako ga selektor zove jer kao sto rekoh, mi smo u banani. No, kriterij mora postojati, a on je po meni, moras biti stalno medju 18, imati odredjenu minutazu...
Medo rekreativac skokno sinoć do Portugala, hebo trening ajmo gledat tekmu Begovića
Medunjanin je trenutno najplaceniji rekreativac na svijetu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Semper Fidelis
- Gabon
- Kontakt:

Murinjo na aparatima

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
hahahaha dobarfixator je napisao/la:Medunjanin je trenutno najplaceniji rekreativac na svijetu.
"We need to suffer. And we need to fight."
dzaba rekreativac ovo ono on ce 90% od prve minute poceti
-
- Moderator
- Kontakt:
Medoooo

- Suljo20002
- Kontakt:
Ljubim ti lice bradato
LJUBIM TE U BRADU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.