BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
pjanic je bio los, ali taj isti pjanic je bio sam samcat veceras protiv cijele veze irske. fakat ne kontam ovakve formacije, al dobro hajd.
i ne mogu da vjerujem da se niko nije sjetio opizdit jednu sa 30-40 metara, pa makar jednom. Jbt vracam se kuci, prelazim preko mosta, ne da ne vidis kraj mosta vec ne vidis ni do pola, ali eto randolph haman ima superviziju pa ne smiju ni opucat. Mozda je bilo bolje na stadionu nego vani, ali to su minimalne razlike i golman bi bio oslabljen barem za 50%. Ali ne, hajmo Djurica ubacit i ciljat njegovo celo iako ga i ne vidimo.
sreca pa smo uspjeli spasiti barem ovaj x.
i ne mogu da vjerujem da se niko nije sjetio opizdit jednu sa 30-40 metara, pa makar jednom. Jbt vracam se kuci, prelazim preko mosta, ne da ne vidis kraj mosta vec ne vidis ni do pola, ali eto randolph haman ima superviziju pa ne smiju ni opucat. Mozda je bilo bolje na stadionu nego vani, ali to su minimalne razlike i golman bi bio oslabljen barem za 50%. Ali ne, hajmo Djurica ubacit i ciljat njegovo celo iako ga i ne vidimo.
sreca pa smo uspjeli spasiti barem ovaj x.
Mesa dragi sta si ti analizirao svo vrijeme, pa sa ovom taktikom, ni jednu otocku ekipu ne mozes pobijedit, 4-4-2, sa krilima, i dva sidrasa, jednim destruktivcom i jedinim kreatorom, pa koji si davo poljevao stadion vodom i htio igru od noge do noge, kad si tako taktiku postavio da tu u stratu ne moze se igrat igra od noge do noge. Imas Colemana kojg Lulic ne moze ni pretrcat nit tehnikom proci, Visca je se trudio i igrao nesto, al cim mu je igrac skorz blizu i ima kontakta gubi jer je slabiji. U sredini Irci snazni, jaki i takticki tu ih je vise bilo nego nasih, znaci kroz sredinu se nije moglo proci, plus sto su snazniji i plus imali su jednog vise igraca tu. I onda nam se igra svela na duge lopte, i ona stara igra, da krilo u trku probije stranu i centrira sidrasima. Ovo na kraju je i dobro ispalo, sa ovom taktikom nemamo sta trazit u Irskoj, Vedo klupa, Besic, Pjanic i Salihovic moraju biti u sredini, Dzeko naprijed
Jebm ti zenicu,alo imam rodicu u savezu i uspjela je samo sinovima nabavit 2 karte iako sam ocekivao kartu ko ninja, a nije mi palo napamet da platim stoju kod onih debila.Vratite bih na kosevo gdje joj je i mjesto ,jug(sjever) i istok ce sigurno bodrit momke 90min a na zapad idu mamine princezice ... zeljo standard cist primjer,sigurno je 90% zapada s te tekme bilo u zenici vcrs
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ako se sjecate sa Koseva se bas otislo jer je atmosfera komentarisana kao ona sa "dzenaze".argentarium80 je napisao/la:Treba se vratiti na Kosevo, jeste rupa, al ona komunisticka..medjutim, tu bude 30 000 gledalaca, al bude i 15 000 navijaca, ovo u Zenici veceras nije navijanje...em stadion mali em tisina..
Nije do stadiona vec do psihe ljudi.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Fali nasim igracima restoran Bosna.Da Ifeta na uvce zapjeva.
- NoName
- Kontakt:
Kod nas i to samo kod nas je bolja atmosfera na gostovanju nego kuci. Uvijek bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Pa ako se sjecate sa Koseva se bas otislo jer je atmosfera komentarisana kao ona sa "dzenaze".argentarium80 je napisao/la:Treba se vratiti na Kosevo, jeste rupa, al ona komunisticka..medjutim, tu bude 30 000 gledalaca, al bude i 15 000 navijaca, ovo u Zenici veceras nije navijanje...em stadion mali em tisina..
Nije do stadiona vec do psihe ljudi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Jeste samo je i lopta došla više sretno nego spretno do Džeke al' ko te pitatuzlak1987 je napisao/la:Ma Vranjes je i bolji, on je napravio i kljucni pas kod gola ako nista..

Koliko sam vidio Pjanić je izbacio Vranješa sa onom loptom, bila je njegova "predasistencija"?
Realno maestralan pas koji nas drži u igri za Euro al' eto opet pojedinci imaju obraza prigovoriti Miralemu. Da ne kažem da mu je partner u sredini bio Cocalić.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JohnCleese
- Kontakt:
@Elegant druze mi ga primismo! Odmah se tebe sjeti ono ko kroz maglu
Ma nema sta ako u Dablinu budu normalni uslovi i ako Mesa normalniji sastav igraca izvede sanse su onda i dalje 50 50 %

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Irleand - Bosnia 2,30 3,20 3,10
Samo sto su Englezi uvijek imali super jaka krila pa je bilo dovoljno ubacaja u 16m za tu dvojicu napadaca. I sto drugi napadac nije bio po mogucnosti sidras.TRUST je napisao/la:Joj Mese postavio taktik Engleza iz 80 tih i hoce da igra od noge do noge. Jednostavno ovako se ne moze igrati u modernom fudbalu
Trebao je dati sansu Hodzicu protiv Andore kao sto su neki pisali sada je nazalost kasno za debi. Mada ja mislim da on ima vec kvalitet za ove dvije utakmice. Sto se tice Vede samo ako bude stanrdan u svom klubu i uspjesan treba da bude starter. A ako pocne sa Medom umjesto Salihovicem gore onda ce tek pogrijesiti.dubrovnik je napisao/la:E tu je Ajaxe I problem ovih trenera iz stare Jugoslavenske skole nogometa sto ne daju sansu mladim igracima. Ponavlja gresku zvanu Vedad Ibisevic iz kola u kolo I ne uci iz pogresaka. Sada ce staviti Medunjanina kojega ce Irci raznijeti I tu ce nam biti kraj. Ne znam vise sta reci. Uvijek nekakve ziher postave da se nikom ne zamjeri.
To si upravu, zato nezz stvarno kako je analzirao i sta je ustvari Mesa htio. Jer nasa krila ne mogu to odigrati protiv ovakvih bekova, pogtov Lulic protiv Colemana. Drago mi je da je svejstan da je pogrijesio, i samo zelim da me Mesa sto prije razuvjeri, Papeta smo kritikovali sto je imao previse veznih, kreatora i dizelasa, evo Mesa sad poceo sa stoperima i destruktivcima, nadam se da ce poceti igrat normalan i moderan fudbal, barem da taktiku tako postaviAjax je napisao/la:Samo sto su Englezi uvijek imali super jaka krila pa je bilo dovoljno ubacaja u 16m za tu dvojicu napadaca. I sto drugi napadac nije bio po mogucnosti sidras.TRUST je napisao/la:Joj Mese postavio taktik Engleza iz 80 tih i hoce da igra od noge do noge. Jednostavno ovako se ne moze igrati u modernom fudbalu
Ne znam sta da ti kazem, ova magla nas je poremetila ali ruku na srce mi smo ih trebali naceti u prvom poluvremenu. Nista nam se nije poklopilo nocas, Mesa je pogrjesio sa odabirom igraca i taktike.JohnCleese je napisao/la:@Elegant druze mi ga primismo! Odmah se tebe sjeti ono ko kroz magluMa nema sta ako u Dablinu budu normalni uslovi i ako Mesa normalniji sastav igraca izvede sanse su onda i dalje 50 50 %
Ali nada zadnja umire.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
e pa oni jednu sansu i jedan gol...Eto nas golman nije vidio..
.od magle

Nego, šta Irci talambasaju na tim forumima? Pretpostavljam da im je ovo puna šaka brade?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kriva je magla, Pape, sudija, Pjanić i navijanje zašto nismo pobijedili 3:0.
Ajax je napisao/la:Trebao je dati sansu Hodzicudubrovnik je napisao/la:E tu je Ajaxe I problem ovih trenera iz stare Jugoslavenske skole nogometa sto ne daju sansu mladim igracima. Ponavlja gresku zvanu Vedad Ibisevic iz kola u kolo I ne uci iz pogresaka. Sada ce staviti Medunjanina kojega ce Irci raznijeti I tu ce nam biti kraj. Ne znam vise sta reci. Uvijek nekakve ziher postave da se nikom ne zamjeri.

Protiv ANDORE lijepo ti pise.mirzatele je napisao/la:![]()
pa to sam cekao, odo sad spavat