Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Begovica ni na klupi nema. 

nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj
4-IN-A-ROW
Ne dipr, Begović je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi, tako da...emir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj
po cijem to izboru, njemu je 24-ta godina za mjesec dana a ako je iko gledao asmira to sam ja, i to na svakom treningu repke a da ne govorim tekmama stoke-a. druga stavar je sto nasi portali stavljaju vijesti tipa asmir spasio ovo asmir spasio ono. on ispred sebe ima najboljeg mladog stopera engleske i mesara Hutha kojeg vrbuje liverpool... postujem asmira ali cini mi se da nije ostvario svoj potencijal, barem ne jos!!Omar500 je napisao/la:Ne dipr, Begović je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi, tako da...emir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj
4-IN-A-ROW
postujem hasagica ali brate ovo nema smisla sto si napisaoemir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jesi li čekao cijelu sezonu da Beg jednu utakmicu ne bude starter da bi ovo napisaoemir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj

čuj uvjerili se da nije neki golman a brani im non stop...
Mancini,Puelu,Pezzuoli,Pulisu itd ped-eriiiiii,majmuni 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
mozda je sta zezno sa trenerom on inace nesto voli da neki ponos propovijeda ,a ne hebu to u Englandu
- bosanac723
- Kontakt:
da ti nisi slucajno onaj emir takozvani "sudija" sto puse u dupe Dzeki i trenerima repke?emir_ je napisao/la:po cijem to izboru, njemu je 24-ta godina za mjesec dana a ako je iko gledao asmira to sam ja, i to na svakom treningu repke a da ne govorim tekmama stoke-a. druga stavar je sto nasi portali stavljaju vijesti tipa asmir spasio ovo asmir spasio ono. on ispred sebe ima najboljeg mladog stopera engleske i mesara Hutha kojeg vrbuje liverpool... postujem asmira ali cini mi se da nije ostvario svoj potencijal, barem ne jos!!Omar500 je napisao/la:Ne dipr, Begović je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi, tako da...emir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
Ovaj drugi kada povede napad nakon kojeg je mozda uslijedila sansa ili pak gol, bit ce dovoljno da ovi napisu kako je odigrao drama dobru utakmicu. Uopste ne citam vise nasa sranja jer nema tu realnosti nimalo.
Ovaj drugi kada povede napad nakon kojeg je mozda uslijedila sansa ili pak gol, bit ce dovoljno da ovi napisu kako je odigrao drama dobru utakmicu. Uopste ne citam vise nasa sranja jer nema tu realnosti nimalo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kladionicar
- Kontakt:
E jesi ti realan u p.m...Titova-Juga je napisao/la:Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
Sta je Pjanic uradio Realu,sjecas li se,il si ove godine poceo pratit fudbal???
Sorensen se bas pokazao veceras

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
-
- Kontakt:
O cemu ti,jadan nebio,pa znas li ti koliko Pjanic ima godina? Znas li da je on sa 16 poceo da igra u ligi petice? Znas li da ima u nogama utakmica,sto neki nece ni cijeloj karijeri dozivjeti. I to sve sa svojih 20 ljeta.Titova-Juga je napisao/la:Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
Sta god da se u novinama napise o Pjanicu,premalo je,jer to je istinski dragulj.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Tamam, a naši novinari su uglavnom prenosili tekstove renomiranog francuskog sportskog lista L'equipe.Pasodzigera je napisao/la:O cemu ti,jadan nebio,pa znas li ti koliko Pjanic ima godina? Znas li da je on sa 16 poceo da igra u ligi petice? Znas li da ima u nogama utakmica,sto neki nece ni cijeloj karijeri dozivjeti. I to sve sa svojih 20 ljeta.Titova-Juga je napisao/la:Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
Sta god da se u novinama napise o Pjanicu,premalo je,jer to je istinski dragulj.
Skeptici, ukucajte u L'equipov search engine Miralem Pjanic, pa da viidte koliko su tekstova i kakve vrste o njemu napisali Francuzi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
hehe samo se vi zavaravajte, ja vam kazem, tu velikog golmana nece biti. kada je stizao na prvo okupljanje pratio kada ce letjeti iz londona za frankfurt a zatim u sarajevo, gledao na svakom treningu repke i na tekmama stoke-a, ima tu kvalitete ali brate ponovo nase dizanje u nebesa je na djelu. kao sto rece kolega za pjanica, liepo je to sve ali godine polako prolaze a mi i dalje krivimo trenere i samo trenere
4-IN-A-ROW
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ocekivao sam masovni attack, i u redu je 
Pjanic je igrac poteza, nije konstanta. Jednu utakmicu moze da brilijira, drugu da se ne vidi uopste.
Takvi igraci za mene nisu Veliki kao u vasim ocima, bez obzira sto je nas.

Pjanic je igrac poteza, nije konstanta. Jednu utakmicu moze da brilijira, drugu da se ne vidi uopste.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozda zato sto jednu odigra, pa onda ne odigra, i tako dok je onaj na klupi, prosle godine kad je imao dobar broj utakmica, imao je i ako se ne varam najvise asistencija u LP..Titova-Juga je napisao/la:Ocekivao sam masovni attack, i u redu je
Celik!3,2,2.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima razloga zasto je cas na klupi cas u prvih 11.AllGunsBlazing je napisao/la:Mozda zato sto jednu odigra, pa onda ne odigra, i tako dok je onaj na klupi, prosle godine kad je imao dobar broj utakmica, imao je i ako se ne varam najvise asistencija u LP..Titova-Juga je napisao/la:Ocekivao sam masovni attack, i u redu je
Ne vjerujem da trener ima nesto licno protiv njega, momak jednostavno nije konstantan.
Prednost je u tome sto je mlad i jos moze napredovati i svaki put kada izadje na teren odigrati na visokom nivou.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Bio im je i drugi strijelac u LP-u, koliko se sjećam.AllGunsBlazing je napisao/la:Mozda zato sto jednu odigra, pa onda ne odigra, i tako dok je onaj na klupi, prosle godine kad je imao dobar broj utakmica, imao je i ako se ne varam najvise asistencija u LP..Titova-Juga je napisao/la:Ocekivao sam masovni attack, i u redu je
Ima, jer je došao francuski sin, nasljednih Zidana, Gurkouf.Titova-Juga je napisao/la:Ima razloga zasto je cas na klupi cas u prvih 11.AllGunsBlazing je napisao/la:Mozda zato sto jednu odigra, pa onda ne odigra, i tako dok je onaj na klupi, prosle godine kad je imao dobar broj utakmica, imao je i ako se ne varam najvise asistencija u LP..Titova-Juga je napisao/la:Ocekivao sam masovni attack, i u redu je
Ne vjerujem da trener ima nesto licno protiv njega, momak jednostavno nije konstantan.
Prednost je u tome sto je mlad i jos moze napredovati i svaki put kada izadje na teren odigrati na visokom nivou.
Tek kad su kola krenula nizbrdo, i bilo više nego očito da Gurkouf igra svoju najgoru sezonu i da bi vrlo lahko mogli ostati bez LP-a, trener se okuražio pa ga poslao na klupu.
U pripremnom periodu Pjanić im je bio jedan do najboljih igrača.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, jasmin10, kakarut, Lekqqq1921, Majestic-12 [Bot], nerkolfc, Normus90, Proximic, VolimBiH96, Zglavkar i 45 gostiju.