Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Iker C
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Iker C » 17 maj 2011, 20:45

Nema Begovića ni na klupi.
FEDERER= KLOC

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2011, 20:45

Begovica ni na klupi nema. :roll:

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 20:56

nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj
4-IN-A-ROW

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 maj 2011, 20:58

emir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj
Ne dipr, Begović je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi, tako da...

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 21:01

Omar500 je napisao/la:
emir_ je napisao/la:nesto se desava sa asmirom. izgleda da su se uvjerili da i nije neki golman. ja ga posebno ne cijenim. sa onakvom odbranom koju ima stoke hasagic bi bio najbolji golman u engleskoj
po cijem to izboru, njemu je 24-ta godina za mjesec dana a ako je iko gledao asmira to sam ja, i to na svakom treningu repke a da ne govorim tekmama stoke-a. druga stavar je sto nasi portali stavljaju vijesti tipa asmir spasio ovo asmir spasio ono. on ispred sebe ima najboljeg mladog stopera engleske i mesara Hutha kojeg vrbuje liverpool... postujem asmira ali cini mi se da nije ostvario svoj potencijal, barem ne jos!!
4-IN-A-ROW

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 17 maj 2011, 21:04

postujem hasagica ali brate ovo nema smisla sto si napisao :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 maj 2011, 21:12

jesi li čekao cijelu sezonu da Beg jednu utakmicu ne bude starter da bi ovo napisao :D
čuj uvjerili se da nije neki golman a brani im non stop...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 21:15

Mancini,Puelu,Pezzuoli,Pulisu itd ped-eriiiiii,majmuni :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 maj 2011, 21:36

mozda je sta zezno sa trenerom on inace nesto voli da neki ponos propovijeda ,a ne hebu to u Englandu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 17 maj 2011, 22:23

emir_ je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
po cijem to izboru, njemu je 24-ta godina za mjesec dana a ako je iko gledao asmira to sam ja, i to na svakom treningu repke a da ne govorim tekmama stoke-a. druga stavar je sto nasi portali stavljaju vijesti tipa asmir spasio ovo asmir spasio ono. on ispred sebe ima najboljeg mladog stopera engleske i mesara Hutha kojeg vrbuje liverpool... postujem asmira ali cini mi se da nije ostvario svoj potencijal, barem ne jos!!
da ti nisi slucajno onaj emir takozvani "sudija" sto puse u dupe Dzeki i trenerima repke? :mrgreen: :mrgreen:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 22:42

Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
Ovaj drugi kada povede napad nakon kojeg je mozda uslijedila sansa ili pak gol, bit ce dovoljno da ovi napisu kako je odigrao drama dobru utakmicu. Uopste ne citam vise nasa sranja jer nema tu realnosti nimalo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 17 maj 2011, 23:06

Titova-Juga je napisao/la:Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
Ovaj drugi kada povede napad nakon kojeg je mozda uslijedila sansa ili pak gol, bit ce dovoljno da ovi napisu kako je odigrao drama dobru utakmicu. Uopste ne citam vise nasa sranja jer nema tu realnosti nimalo.
E jesi ti realan u p.m...
Sta je Pjanic uradio Realu,sjecas li se,il si ove godine poceo pratit fudbal???
Sorensen se bas pokazao veceras :lol: :lol: :lol:
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 maj 2011, 23:19

Titova-Juga je napisao/la:Nasi fini realni mediji napuhavaju Asmira bas kao sto napuhavaju i Pjanica.
O cemu ti,jadan nebio,pa znas li ti koliko Pjanic ima godina? Znas li da je on sa 16 poceo da igra u ligi petice? Znas li da ima u nogama utakmica,sto neki nece ni cijeloj karijeri dozivjeti. I to sve sa svojih 20 ljeta.
Sta god da se u novinama napise o Pjanicu,premalo je,jer to je istinski dragulj.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 23:34

Pasodzigera je napisao/la:
O cemu ti,jadan nebio,pa znas li ti koliko Pjanic ima godina? Znas li da je on sa 16 poceo da igra u ligi petice? Znas li da ima u nogama utakmica,sto neki nece ni cijeloj karijeri dozivjeti. I to sve sa svojih 20 ljeta.
Sta god da se u novinama napise o Pjanicu,premalo je,jer to je istinski dragulj.
Tamam, a naši novinari su uglavnom prenosili tekstove renomiranog francuskog sportskog lista L'equipe.
Skeptici, ukucajte u L'equipov search engine Miralem Pjanic, pa da viidte koliko su tekstova i kakve vrste o njemu napisali Francuzi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 23:38

hehe samo se vi zavaravajte, ja vam kazem, tu velikog golmana nece biti. kada je stizao na prvo okupljanje pratio kada ce letjeti iz londona za frankfurt a zatim u sarajevo, gledao na svakom treningu repke i na tekmama stoke-a, ima tu kvalitete ali brate ponovo nase dizanje u nebesa je na djelu. kao sto rece kolega za pjanica, liepo je to sve ali godine polako prolaze a mi i dalje krivimo trenere i samo trenere
4-IN-A-ROW

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 23:39

Ocekivao sam masovni attack, i u redu je :)
Pjanic je igrac poteza, nije konstanta. Jednu utakmicu moze da brilijira, drugu da se ne vidi uopste.
Takvi igraci za mene nisu Veliki kao u vasim ocima, bez obzira sto je nas.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 maj 2011, 23:40

Titova-Juga je napisao/la:Ocekivao sam masovni attack, i u redu je :)
Pjanic je igrac poteza, nije konstanta. Jednu utakmicu moze da brilijira, drugu da se ne vidi uopste.
Mozda zato sto jednu odigra, pa onda ne odigra, i tako dok je onaj na klupi, prosle godine kad je imao dobar broj utakmica, imao je i ako se ne varam najvise asistencija u LP..
Celik!3,2,2.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 23:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
Mozda zato sto jednu odigra, pa onda ne odigra, i tako dok je onaj na klupi, prosle godine kad je imao dobar broj utakmica, imao je i ako se ne varam najvise asistencija u LP..
Ima razloga zasto je cas na klupi cas u prvih 11.
Ne vjerujem da trener ima nesto licno protiv njega, momak jednostavno nije konstantan.
Prednost je u tome sto je mlad i jos moze napredovati i svaki put kada izadje na teren odigrati na visokom nivou.

Smrt nacionalizmu !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 23:47

Bio im je i drugi strijelac u LP-u, koliko se sjećam.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 maj 2011, 23:49

Titova-Juga je napisao/la:
Ima razloga zasto je cas na klupi cas u prvih 11.
Ne vjerujem da trener ima nesto licno protiv njega, momak jednostavno nije konstantan.
Prednost je u tome sto je mlad i jos moze napredovati i svaki put kada izadje na teren odigrati na visokom nivou.
Ima, jer je došao francuski sin, nasljednih Zidana, Gurkouf.
Tek kad su kola krenula nizbrdo, i bilo više nego očito da Gurkouf igra svoju najgoru sezonu i da bi vrlo lahko mogli ostati bez LP-a, trener se okuražio pa ga poslao na klupu.
U pripremnom periodu Pjanić im je bio jedan do najboljih igrača.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, jasmin10, kakarut, Lekqqq1921, Majestic-12 [Bot], nerkolfc, Normus90, Proximic, VolimBiH96, Zglavkar i 45 gostiju.