FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pocelo na 95,7
Sehic, Colic Mesic Bogicevic Radovanovic, Zeba Beslija Savic Svraka, Daka Lazo
Zadnja izmjena: defender, dana/u 14 avg 2010, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Naša pjesma odjekuje Pirotom 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
koliko je nasih?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Naša pjesma odjekuje Pirotom
BRAVE HEART 1979-2005
Otvara ga Real player. Probaj ovaj http://www.internetradioitv.com/bih/bh-radio-1nick je napisao/la:jesili siguran da je ispravan linkŽeljovac je napisao/la:mms://media.bih.net.ba/bhradio1
Za 3 minute počinje Ritam sporta.
Još vijesti traju. Agonija! A pisalo na pregledu programa da su do 17 i 15.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
doslo nas je mnogo ako ne i vise od TravnicanaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Naša pjesma odjekuje Pirotom

Pocelo je na radiju federacije 95,7 mhzŽeljovac je napisao/la:Otvara ga Real player. Probaj ovaj http://www.internetradioitv.com/bih/bh-radio-1nick je napisao/la:jesili siguran da je ispravan linkŽeljovac je napisao/la:mms://media.bih.net.ba/bhradio1
Za 3 minute počinje Ritam sporta.
Još vijesti traju. Agonija! A pisalo na pregledu programa da su do 17 i 15.
A zasto to travnik ne moze dobiti ovog zeljeznicara...eto kao vi ste neka sila...ruku na srce niste se jos poslozili kao ni mi, ali imali ste vise srece pa da dodjete do bodova uz losu igru...a da ste toliko jaki, niste...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
fali ti jedan.defender je napisao/la:Pocelo na 95,7
Sehic, Colic Mesic Bogicevic Radovanovic, Zeba Beslija Savic Daka, Lazo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
28 minut
Na Piroti se malo smirila igra i sada se uglavnom igra na sredini terena. Željo ima podršku više od 500 navijača na tribinama u Travniku, ali domaći vode 1:0
Na Piroti se malo smirila igra i sada se uglavnom igra na sredini terena. Željo ima podršku više od 500 navijača na tribinama u Travniku, ali domaći vode 1:0
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svraka.muXmania je napisao/la:fali ti jedan.defender je napisao/la:Pocelo na 95,7
Sehic, Colic Mesic Bogicevic Radovanovic, Zeba Beslija Savic Daka, Lazo
1996
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovaj na radiju rece da nas ima oko 700 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./Federalni_Radiodefender je napisao/la:Pocelo je na radiju federacije 95,7 mhz
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- blueman-TM87
- Kontakt:
Tog Željezničara kako ti kažeš Travnik ne može dobiti i fakat kakav si ti smor od čovjeka moj gigante.Pa bolan tvoj jadni klub večeras igra ili kad već, zabavi se malo s tim nemoj bolan o Želji samo misliti. PozdravGigant je napisao/la:A zasto to travnik ne moze dobiti ovog zeljeznicara...eto kao vi ste neka sila...ruku na srce niste se jos poslozili kao ni mi, ali imali ste vise srece pa da dodjete do bodova uz losu igru...a da ste toliko jaki, niste...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
A odakle tebi da vi imate šta posložiti? Messija i Hilmu?Gigant je napisao/la:A zasto to travnik ne moze dobiti ovog zeljeznicara...eto kao vi ste neka sila...ruku na srce niste se jos poslozili kao ni mi, ali imali ste vise srece pa da dodjete do bodova uz losu igru...a da ste toliko jaki, niste...

Sve Messi do Messija.

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 avg 2010, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Ko je "Daka"
?

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo ga mesari po Zebi udaraju 

To cemo vidjetiblueman-TM87 je napisao/la:Tog Željezničara kako ti kažeš Travnik ne može dobiti i fakat kakav si ti smor od čovjeka moj gigante.Pa bolan tvoj jadni klub večeras igra ili kad već, zabavi se malo s tim nemoj bolan o Želji samo misliti. PozdravGigant je napisao/la:A zasto to travnik ne moze dobiti ovog zeljeznicara...eto kao vi ste neka sila...ruku na srce niste se jos poslozili kao ni mi, ali imali ste vise srece pa da dodjete do bodova uz losu igru...a da ste toliko jaki, niste...

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
U ekipi Travniku žuti karton zaradio Sarajčić, zbog oštrog starta nad Zajkom Zebom.
majku im seljacku...kao sto rekoh, slomit ce ga!
majku im seljacku...kao sto rekoh, slomit ce ga!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
sta je s viscom???defender je napisao/la:Pocelo na 95,7
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.