Interesantan štoper,rodom iz Pećnika kod Modriče

Odigrao je 3 prijateljske za Hrvate,ali nije izgleda u planovima kod Dalića a tek mu 25 god. i imam osjećaj da će još napredovat

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Potencijalni madjarski reprezentativac.Zukanovic je napisao/la:Asmir Suljic potpisao za Wisla Krakau za novu sezonu.
Ima, ali mislim da nikada nece.DrFilgud je napisao/la: Ima li pravo igrati za nas?
kolko marakaZukanovic je napisao/la:Koljic potpisao
350.000 euraMoggi je napisao/la:kolko marakaZukanovic je napisao/la:Koljic potpisao
u poljskoj traje do 28.2. koliko znamforgempp je napisao/la:Kako sad, zavrsio se prelazni rok, jel ostaje do ljeta u Krupi ili?
brata mi strasan ugovor, cuj 22-ogodisnji, igrat ce za njih dok ne napuni 44forgempp je napisao/la:Za sada, mladi napadač je pozajmljen Lechu pet mjeseci, ali ugovor uključuje i mogućnost otkupa ugovora. Ukoliko Poznan bude zadovoljan, stupiće na snagu 22-godišnji ugovor koji je na snazi do sredine 2021. godine.
Preveo sam sa neke poljske stranice putem google prevodioca i nisam ništa provjerio. Mislim da si razumio tekst.theKuPuS je napisao/la:brata mi strasan ugovor, cuj 22-ogodisnji, igrat ce za njih dok ne napuni 44forgempp je napisao/la:Za sada, mladi napadač je pozajmljen Lechu pet mjeseci, ali ugovor uključuje i mogućnost otkupa ugovora. Ukoliko Poznan bude zadovoljan, stupiće na snagu 22-godišnji ugovor koji je na snazi do sredine 2021. godine.
ma salim se ja jarane, hvala za informacijuforgempp je napisao/la: Preveo sam sa neke poljske stranice putem google prevodioca i nisam ništa provjerio. Mislim da si razumio tekst.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983 i 22 gosta.