Možda je Nevresa za nijansu bolja; a to znači da su pseudoradnici loše prošli.samirr je napisao/la: Nevres Fejzic je golman Metalleghe BSI.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
De mi prevedi te znakove u potpisu.High je napisao/la:Možda je Nevresa za nijansu bolja; a to znači da su pseudoradnici loše prošli.samirr je napisao/la: Nevres Fejzic je golman Metalleghe BSI.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ovo je talisman za Sejfu Ahmetovića.samirr je napisao/la:De mi prevedi te znakove u potpisu.High je napisao/la:Možda je Nevresa za nijansu bolja; a to znači da su pseudoradnici loše prošli.samirr je napisao/la: Nevres Fejzic je golman Metalleghe BSI.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Ovo je talisman za Sejfu Ahmetovića.samirr je napisao/la: De mi prevedi te znakove u potpisu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samire imas PM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemam.MortemHz je napisao/la:Samire imas PM
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Ali Husara danas plače na svim portalima..
Da nije Pirić bio transfer u klub iz LP?

Da nije Pirić bio transfer u klub iz LP?

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- MocMahale444
Kako bi vas zgazili.MocMahale444 je napisao/la:
Trener Riba s pomocnicima Besicom I Virtom.
Trener Aerials s pomocinicima Doe I Wobly92.
Morao bi vam High na poluvremenu citirati Andrica da vas u zivot vrati.
Heller 3+protiv ove nejaci u vasoj odbrani.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- MocMahale444
Dobro imas pravo na svoje misljenje, mislim da bi bila žestoka tekma.carapa je napisao/la:Kako bi vas zgazili.MocMahale444 je napisao/la:
Trener Riba s pomocnicima Besicom I Virtom.
Trener Aerials s pomocinicima Doe I Wobly92.
Morao bi vam High na poluvremenu citirati Andrica da vas u zivot vrati.
Heller 3+protiv ove nejaci u vasoj odbrani.
Nego mislio sam ja I na to, posto je aldin placenik

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve uredno samo gdje je brat Alipasino.On i Chinaglia po desnoj strani i NATO smo.
Plus Solinas na golu niko ne smije pokusati zaprijetiti odmah ljudi u crnom dolaze na kucni prag i resetaju.
Plus Solinas na golu niko ne smije pokusati zaprijetiti odmah ljudi u crnom dolaze na kucni prag i resetaju.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
@Chinaglia je ulickao obrve, pa je zaslužio da bude bliže golu.
- MocMahale444
Alpasino, MortemHz, Totti I Maticar su trenutno van momcadi zbog nekih povreda.
Alpasino je nas a Sloboda72 on trenutno vodi kladaru.
Bolan oni Mostarci po bekovima lete ko laste, Aza I High ovaj jak, drugi mozak ekipe. Sredina tonbe. Napad za alkajde se ubio
Ajza brani, Samke I drug mu Rinuka CB. Fajront. Jedina opasnost je kakvu taktiku sprema Aerials.
Vi imate ekipu solidnu samo Hečo-Fran nece moci sam u napadu. Donna ce ginut na terenu.
Bolan oni Mostarci po bekovima lete ko laste, Aza I High ovaj jak, drugi mozak ekipe. Sredina tonbe. Napad za alkajde se ubio

Ajza brani, Samke I drug mu Rinuka CB. Fajront. Jedina opasnost je kakvu taktiku sprema Aerials.
Vi imate ekipu solidnu samo Hečo-Fran nece moci sam u napadu. Donna ce ginut na terenu.
Predlazem da predjem u "A" tim kao prvi trener.MocMahale444 je napisao/la:Alpasino, MortemHz, Totti I Maticar su trenutno van momcadi zbog nekih povreda.
Bolan oni Mostarci po bekovima lete ko laste, Aza I High ovaj jak, drugi mozak ekipe. Sredina tonbe. Napad za alkajde se ubio![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Vec jesi pomocnik, samo posto u fudbalu se zna ko stojeci piša, prijedlog je dobio green light. Neka ona bude kao Eva iz Chealsea. Jedno se zna Samke ostaje kod nas.DoeTz je napisao/la:Predlazem da predjem u "A" tim kao prvi trener.MocMahale444 je napisao/la:Alpasino, MortemHz, Totti I Maticar su trenutno van momcadi zbog nekih povreda.
Bolan oni Mostarci po bekovima lete ko laste, Aza I High ovaj jak, drugi mozak ekipe. Sredina tonbe. Napad za alkajde se ubio![]()
Majkle puna podrska za tebe! Ne obaziri se na hejtere!!Majkl je napisao/la:Gospodin Hurtic sad ima priliku da pokaze je li strucnjak ili nije,imo je on dobrih utakmica ,onom celavcu je uvalio 6 komada,izbacio Zrinjski itd.Sad ima priliku da pokaze sebe u punom kapacitetu,doveo je igrace koje je htio i na kojim pozicijama jw htio,otjero one na koje ne racuna,priprema ekipu,znaci sad cemo da vidimo koliko zna i koliko moze.Puna podrska za Hurtica .U meni gori zelja sva...
majkle utrpa mu Slloboda 5 KOMADA Majkleeeeeeeee nije Sloboda nikakva ekipa ahahahahahahahahahahahhahahahhahahahhahaha a Hurtić je dobar trener ahahahahahahahahahahaha
DRŽAVA TUZLA!!
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Majkl je uz Dinu jedina osoba kojoj želim što duži ostanak u klubu komšija,jer oni su dokaz prave ljubavi prema jednom klubu,a ne kao ovi što članske vraćaju.
Željezničar iz metropole!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.