FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mms://media.bih.net.ba/bhradio1
Za 3 minute počinje Ritam sporta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Gubimo 1:0
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nista, tek je pocelo, idemo do pobjede 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ma sad cemo se mi vratiti u zivot...
kakav mujakic sta je bilo.Joj vazda nam ovaj travnik belaj.
covjek dao gol.Alipasino je napisao/la:kakav mujakic sta je bilo.Joj vazda nam ovaj travnik belaj.
Odbrana krivaa za gol, preko Mikove strane je pao'. Imali smo polupriliku ako se tako moze nazvati, Zeba prosao sa strane vratio povratnu za Besliju al' su ga izblokirali ...
Travnik ako izgubi nigdje ih nema, tako da nam je bod ko kuca danas.
Dok god budemo tako razmišljali nikad mi necemo postati normalan klub...ko god se zadovoljava sa mrvicama, ne treba ni da prati ŽeljuBABO je napisao/la:Travnik ako izgubi nigdje ih nema, tako da nam je bod ko kuca danas.

Željo treba u svakoj utakmici ove bjednicke lige ici na 3 boda, to mu je OBAVEZA.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 avg 2010, 17:20, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Travnik je izgubio samo dvije gostujuće utakmice prije ove, a nikad ni ne osvajaju bodove u gostima, tako da nisu izgubili ništa. Prvenstvo je za njih počelo tek danas. A bod jeste dobar.BABO je napisao/la:Travnik ako izgubi nigdje ih nema, tako da nam je bod ko kuca danas.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne kazem da ne mozemo dobiti ali kad protivnik ide da te slomi a ne pobjedi to je druga stvar, a u travniku je uvijek tako...
A što to naši ne lome ko ovi iz Travnika?? šta ih to sprijecava u tome??BABO je napisao/la:Ne kazem da ne mozemo dobiti ali kad protivnik ide da te slomi a ne pobjedi to je druga stvar, a u travniku je uvijek tako...
Ako te neko kamenom ti njega stijenom, stara poslovica.
Mi umjesto da lomimo kao oni nas, mi još primamo gol od njih

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jesili siguran da je ispravan linkŽeljovac je napisao/la:mms://media.bih.net.ba/bhradio1
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma pobjeđuju gosti u Travniku, koliko god oni nešto udarali. Prošle godine je suđenje bilo normalno. A dobili smo tamo i 0:2 kad je sudija šiljio za Travnik. Daleko od toga da se ne može. Daju se i njima kartoni. Travnik ovakvog ŽELJU NE SMIJE pobijediti! Imamo daleko jače igrače i dužnost im je da to pokažu i na terenu!BABO je napisao/la:Ne kazem da ne mozemo dobiti ali kad protivnik ide da te slomi a ne pobjedi to je druga stvar, a u travniku je uvijek tako...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ja koliko sam upratio bolje igramo za sad, tako da je gol mozda slucajno zalutala lopta u 16.
Pa dobar je link, samo umjesto mms stavi httpnick je napisao/la:jesili siguran da je ispravan linkŽeljovac je napisao/la:mms://media.bih.net.ba/bhradio1

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Lokomotifa i 22 gosta.