istog sam misljenja ali sve se nadam da ce me razuvjeritiTristan10 je napisao/la:Nova verzija Petar "Pele" Jelic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
istog sam misljenja ali sve se nadam da ce me razuvjeritiTristan10 je napisao/la:Nova verzija Petar "Pele" Jelic
Upravo tako, neznam koliko je golova dao za Krupu iz penala, a na ovim utakmicama u Americi je bio slab, blago receno. Jos samo cekam transfer Secera, i neka blagajna radiMoggi je napisao/la:istog sam misljenja ali sve se nadam da ce me razuvjeritiTristan10 je napisao/la:Nova verzija Petar "Pele" Jelic
I Jašarević u Dalkurd.Moggi je napisao/la:eintracht, PAOK, Rosenborg, lech, mouscron, brann, leixores, otprilike tim redoslijedom.
na ljeto ide piric u Maribor, menalo sigurno, loncar vjerovatno, ocekujem transfer besirevica isto, i da zeljo/sarajevo prodaju opet par ove djece.
odraditi jos jedan ovakav bilo bi pravo osvježenje i za plbih i za repku
E onda se slažemo, nekako mi je ovo "Sigurno da jeste" zvučalo ironično, halaliVucevich je napisao/la:Zašto bi bio ironičan? Za standarde PLBiH gdje igrači redovno idu u Iran, Kazakhstan, drugu ligu Turske ovo je odlično.Miske01 je napisao/la:Nadam se da tvoj komentar nije ironičanVucevich je napisao/la:Sigurno da jeste... Rosenborg, PAOK, Lech, Mouscron su respektabilni klubovi.
Nerazumijem ti argumentaciju. Da je Stevanovic sad bio na turneji pokazao bi najvise uz Menala. A to Kojic nije, dosta slabo je odigrao, a mi nebi gola dali da se igra i 180 minuta. I Jelic je bio u prvoj Njemackoj ligi pa smo vidili. Opet samo neka blagajna radiVucevich je napisao/la:Pa da, Koljic koji ne moze bazen pogodit a da nije iz penala ide u Lech, a daleko najbolji igrac Miroslav Stevanovic zavrsi u drugoj Svicarskoj ligi
"igrao"muhamedhulk je napisao/la:Stevanovic je igrao za Sevillu, Koljic tek poceo internacionalnu karijeru. O cemu se tu raspravlja?
Malo je previse reci da pruza "odlicne" partije. Ove sezone 2 gol, 1 asistencija iako je #10.Bazinga12345 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/bila-bi-mi ... bih/267240
Stevanovic je najbolji igrac svicarske druge lige na toj poziciji, nije to nesto sto ja govorim nego je tako izabran za polusezonu. Nisam ja kriv sto je rukovodstvo Lecha upalilo par primjeraka Koljica, vidili koliko je golova dao u PL, koliko je visok. Jos samo 22 godine i cak debituje za reprezentaciju, nemoze da nevaljaVucevich je napisao/la:"igrao"muhamedhulk je napisao/la:Stevanovic je igrao za Sevillu, Koljic tek poceo internacionalnu karijeru. O cemu se tu raspravlja?
Ocigledno nisi razumio poentu, a to je da su ovi transferi mnogo bolji od onih proslog ljeta.
Zbog toga me cudi sto Lendric i Stevanovic nisu mogli dobaciti dalje od druge lige Svicarske i Francuske
Ozbiljno?Zukanovic je napisao/la:Jeb... sve sta imas Kvesicu. koliko put lik poslao Email na transfermarkt da se skine BiH sto je on samo 100% hrvat.
Hahaha nemoj zezat...bgm ja i jesam skoro par puta vidio da mu je stojalo prva nacionalnost Hrvatska na TM,mislio sm da mi se učiniloZukanovic je napisao/la:Jeb... sve sta imas Kvesicu. koliko put lik poslao Email na transfermarkt da se skine BiH sto je on samo 100% hrvat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.