Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ova tema je aktivna samo kad liverpoolu lose ide 

You are someone else I am still right here
a sto je sudeci po broju stranica veoma cestofera je napisao/la:ova tema je aktivna samo kad liverpoolu lose ide

nema potpisa
-
- Kontakt:
Ma full aktivna kada igra Liverpool, nebitno gubi li ili dobija. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Izgubili,pa sta?
Nisam gledao utakmicu al po sastavima vidim da se je radilo nesto kao na Azijskoj turneji(kombinovano) i mislim da se sa tim nacinom odradivanja pripremnih utakmica treba prestati i da Kenny u ovih zadnjih par utakmica treba forsirati iskljucivo one na koje ce racunat tokom sljedece sezone(to jest prvi tim i jos par igraca koji ce stalno biti u planu,a ne oni koji nece ni 10 nastupa skupit).Takoder mislim da je kompanija polovnjaka pokazala svoje(vidim po vasim komentarima,a nisu nesto ni odusevili u Aziji) i nema smisla dalje ih uigravati(pogotovo kada su skoro pa otpisani) tako da puno bi bolje bilo kada bi do kraja priprema igrali sa udarnom postavom citavu utakmicu(ili vise od poluvremena) da se oni na koje se racuna uigraju jer ce ipak od njih ovisiti uspjeh u narednoj sezoni
Nisam gledao utakmicu al po sastavima vidim da se je radilo nesto kao na Azijskoj turneji(kombinovano) i mislim da se sa tim nacinom odradivanja pripremnih utakmica treba prestati i da Kenny u ovih zadnjih par utakmica treba forsirati iskljucivo one na koje ce racunat tokom sljedece sezone(to jest prvi tim i jos par igraca koji ce stalno biti u planu,a ne oni koji nece ni 10 nastupa skupit).Takoder mislim da je kompanija polovnjaka pokazala svoje(vidim po vasim komentarima,a nisu nesto ni odusevili u Aziji) i nema smisla dalje ih uigravati(pogotovo kada su skoro pa otpisani) tako da puno bi bolje bilo kada bi do kraja priprema igrali sa udarnom postavom citavu utakmicu(ili vise od poluvremena) da se oni na koje se racuna uigraju jer ce ipak od njih ovisiti uspjeh u narednoj sezoni
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
ma ovaj poraz mozda ce da bude i bolji od pobjede ako se nauci na greskama... jednostavno neki igraci koji su trenutno u nasem rosteru ne bi mogli igrati ni u championshipu.lfc.tz je napisao/la:Izgubili,pa sta?
Nisam gledao utakmicu al po sastavima vidim da se je radilo nesto kao na Azijskoj turneji(kombinovano) i mislim da se sa tim nacinom odradivanja pripremnih utakmica treba prestati i da Kenny u ovih zadnjih par utakmica treba forsirati iskljucivo one na koje ce racunat tokom sljedece sezone(to jest prvi tim i jos par igraca koji ce stalno biti u planu,a ne oni koji nece ni 10 nastupa skupit).Takoder mislim da je kompanija polovnjaka pokazala svoje(vidim po vasim komentarima) i nema smisla dalje ih uigravati(pogotovo kada su skoro pa otpisani) tako da puno bi bolje bilo kada bi do kraja priprema igrali sa udarnom postavom citavu utakmicu(ili vise od poluvremena) da se oni na koje se racuna uigraju jer ce ipak od njih ovisiti uspjeh u narednoj sezoni
meni je drago kada se ovako malo svi spuste na zemlju pa nema one price da nam ne treba vise pojcanja itd...
nama treba jos napadac jedan jer ngog nema nikakvog utjecaja na terenu samo bezveze zauzima prostor.
treba nam stoper jer kelly je dosta neiskusan i grijesio je u ovim prijateljskim utakmicama a ayala nije taj kvalitet dok je grk totalno spor al dobro on je tu samo ako ne bude nikakvog drugog rjesenja.
treba nam lijevi bek ne moram ni govoriti zasto. mada robinson igra sasvim solidno ali neozbiljno bi bilo da uđemo u sezonu sa njim i aurelion na lijevom beku.
treba nam jos jedno krilo da dobijemo na sirini malo...
nazalost vjerovatno nema nista od toga dok se neki igraci ne prodaju.
mislim da bi aquilani ipak trebao ici jer njegov stil igre tesko da moze proci u engleskoj. on je dobar kad se igra sporo al cim se ritam ubrza on zaostaje... nekad se presporo rjesava lopte i preslab je u duelima. ono stekne covjek utisak da nas sudija pljacka kad vidis koliko puta aquilani padne u duelima a ne dobije faul. mada ovo sto on sada prikazuje je sjajno s obzirom na to kakve je sve ozljede imao i sta je prosao...
E baš su navijači Chelsija došli komentarisati igranje Liverpoola, a ljudi Wycombe i Maleziju ne mogu dobiti kako treba ili u najmanju ruku regularno
A vidim i ovaj navijač Barcelone po imenu Žabac
nakon remija Barce sa Hjdukom povukao se u svoju mišiju rupu
Da se mi vratimo neminovnom, danas je na terenu bila odbrana koja ( sem Carre ) a kada se svi zajedno sastave neće nakupiti 20 utakmica. Treba naglasiti da je u prvom poluvremenu na golu Hulla bio Gulasci, tako da naši momci nisu htjeli da ga trpaju
Zadovoljan sam danas Downingom, pokazao je da će biti veliki igrač.
Niko ovdje nije rekao da nama ne trebaju pojačanja ( vidim da mene prozivati, samo što nemate muda kao Saša ili Dirk da kažete moje ime
), nego ako bude prodaje biće i pojačanja. Tako je rekao King. Vidim prozivate me i za Jacka, on je igrao prvo poluvrijeme i nijedan gol nije bio sa njegove strane. Treba kriviti Kellyja, Ayalu i Donija za golove. Ako je on napravio grešku, neka mi je neko pokaže. Pored Jacka ovakvog ( kako je odigrao tri utakmice ), nama lijevi bek nije potreban i stojim iza svojih riječi. Sve što mu je potrebno jeste da kupi gel, ne može vala onakav igrati za Liverpool.

A vidim i ovaj navijač Barcelone po imenu Žabac

Da se mi vratimo neminovnom, danas je na terenu bila odbrana koja ( sem Carre ) a kada se svi zajedno sastave neće nakupiti 20 utakmica. Treba naglasiti da je u prvom poluvremenu na golu Hulla bio Gulasci, tako da naši momci nisu htjeli da ga trpaju

Zadovoljan sam danas Downingom, pokazao je da će biti veliki igrač.
Niko ovdje nije rekao da nama ne trebaju pojačanja ( vidim da mene prozivati, samo što nemate muda kao Saša ili Dirk da kažete moje ime

There got to be something for Liverpool big number nine ...
rizo ako odgovaras meni ja tebe licno nisam prozivao nego sve one sto pricaju da cemo uzeti titulu 

Aha, ok, Izvinjavam se. Ja sam gore glasao za prijedlog broj 5 da budemo jasni.fera je napisao/la:rizo ako odgovaras meni ja tebe licno nisam prozivao nego sve one sto pricaju da cemo uzeti titulu
U ponedjeljak se vraća brazilski lav na trening, nikad dočekati ovaj 13.08. Ubi me nostalgija za tri boda

There got to be something for Liverpool big number nine ...
@fera
Slazem se sa tobom pogotovo oko onog djela o pojacavanju odbrane koja je dosta popustila u zadnje dvije sezone,a pri tome nije pojacavana(naravno da nesmatram Royevog celu koji je vec odleprso od Anfielda kao pojacanje).
RB-Jonhson(na njega se moze oslonit veci dio utakmica),Flanagan(moze uskakati povremeno al nikako prvi zbor,Kelly(koristiti ga vise na stoperu al tu i tamo kada zafali uskociti na desnog beka)-jedina pozicija sto se tice odbrane,a da moze zadovoljiti.
RCB-Carragher(legenda i sve to al godine cine svoje),Kelly(moze biti zamjena i uskakati kao izmjena jer pitanje je i dal ce Carra igrati 90 minuta kao prije,pri tom dodajmo njegovo neiskustvo i cini mi se da je lako povrjedljiv igrac) al ipak puno bi se sigurnije bilo kada bi jos jedan stoper(solidan onako kao Skrtel) dosao.
LCB-Agger(kvalitet al nekonstantnost ubija tu kvalitetu),Skrtel(dobra zamjena i konkurencija,malo se je popravio pod Kennyem i poceo je licit na onog starog Skrtela).
Te na jednog i drugog stopera dodati Grka koji je tu za nuzno zlo(u slucaju da su svi out),te odradivanje nekih posebnih utakmica(kao npr.Stoke)
LB-Aurelio(njega bi otpisao,godine su ga stigle,povrede),Robinson(najvise me odusevio od mladih,a i na pripremama al ipak kao i kod Flanagana netreba se racunat na njeg da iznese citavu sezonu) te nam tu treba jedna klasa i na ovoj poziciji netrebamo(nesmijemo) stedit.
Tako da mislim da do kraja roka ozbiljno treba radit na pojacavanju odbrane jer mislim da je to problem na kojem nije poradeno nista 2 sezone("malim" brojevima primljenih pogodaka u zadnje 2 sezone mozemo zahvaliti iskljucivo Reini koji je izvrstan golman i na terenu i izvan njega te njemu za dusu treba pojacat odbranu
jer pitanje je koliko je i njemu strpljenja ostalo,a takvog golmana nevrjedi izgubit),a svi znamo da je odbrana temelj ekipe.
Malo nas je digla euforija oko pojacanja i vecina kriticni pozicija je rjesena(osto je samo ljevi bek) i mozda se zbog te euforije nisu vidili drugi problemi(odbrane i njihovih back-upa)-jer ljepo izgleda tim na papiru za jednu utakmicu al za citavu sezonu i dalje nije kvalitetan jer ce biti umora,povreda,suspenzija.Tako da kao sto si i sam rekao mozda i nije toliko poraz los,Henry prati utakmice i pohvalio je par igraca,a sada je mogao vidjeti drugu sliku te se iskreno nadam da ce i po tom pitanju i reagovati.
To je onaj dio posla koji mozemo odraditi bez prodaje igraca sa istih pozicija kako bi se dovele nove,a za ljevo krilo,napadaca se ipak moramo rjesiti odredenog broja igraca(bilo bi pozeljno kutarisat se nekih iz sredine) kako bi doveli bolje na te pozicije.
Iskreno nisam ocekivao da cemo se ovako sporo rjesavati igraca(na tome treba isto puno poraditi),a brzinom dovodenja(koje je bitnije) sam zadovoljan.
Slazem se sa tobom pogotovo oko onog djela o pojacavanju odbrane koja je dosta popustila u zadnje dvije sezone,a pri tome nije pojacavana(naravno da nesmatram Royevog celu koji je vec odleprso od Anfielda kao pojacanje).
RB-Jonhson(na njega se moze oslonit veci dio utakmica),Flanagan(moze uskakati povremeno al nikako prvi zbor,Kelly(koristiti ga vise na stoperu al tu i tamo kada zafali uskociti na desnog beka)-jedina pozicija sto se tice odbrane,a da moze zadovoljiti.
RCB-Carragher(legenda i sve to al godine cine svoje),Kelly(moze biti zamjena i uskakati kao izmjena jer pitanje je i dal ce Carra igrati 90 minuta kao prije,pri tom dodajmo njegovo neiskustvo i cini mi se da je lako povrjedljiv igrac) al ipak puno bi se sigurnije bilo kada bi jos jedan stoper(solidan onako kao Skrtel) dosao.
LCB-Agger(kvalitet al nekonstantnost ubija tu kvalitetu),Skrtel(dobra zamjena i konkurencija,malo se je popravio pod Kennyem i poceo je licit na onog starog Skrtela).
Te na jednog i drugog stopera dodati Grka koji je tu za nuzno zlo(u slucaju da su svi out),te odradivanje nekih posebnih utakmica(kao npr.Stoke)
LB-Aurelio(njega bi otpisao,godine su ga stigle,povrede),Robinson(najvise me odusevio od mladih,a i na pripremama al ipak kao i kod Flanagana netreba se racunat na njeg da iznese citavu sezonu) te nam tu treba jedna klasa i na ovoj poziciji netrebamo(nesmijemo) stedit.
Tako da mislim da do kraja roka ozbiljno treba radit na pojacavanju odbrane jer mislim da je to problem na kojem nije poradeno nista 2 sezone("malim" brojevima primljenih pogodaka u zadnje 2 sezone mozemo zahvaliti iskljucivo Reini koji je izvrstan golman i na terenu i izvan njega te njemu za dusu treba pojacat odbranu

Malo nas je digla euforija oko pojacanja i vecina kriticni pozicija je rjesena(osto je samo ljevi bek) i mozda se zbog te euforije nisu vidili drugi problemi(odbrane i njihovih back-upa)-jer ljepo izgleda tim na papiru za jednu utakmicu al za citavu sezonu i dalje nije kvalitetan jer ce biti umora,povreda,suspenzija.Tako da kao sto si i sam rekao mozda i nije toliko poraz los,Henry prati utakmice i pohvalio je par igraca,a sada je mogao vidjeti drugu sliku te se iskreno nadam da ce i po tom pitanju i reagovati.
To je onaj dio posla koji mozemo odraditi bez prodaje igraca sa istih pozicija kako bi se dovele nove,a za ljevo krilo,napadaca se ipak moramo rjesiti odredenog broja igraca(bilo bi pozeljno kutarisat se nekih iz sredine) kako bi doveli bolje na te pozicije.
Iskreno nisam ocekivao da cemo se ovako sporo rjesavati igraca(na tome treba isto puno poraditi),a brzinom dovodenja(koje je bitnije) sam zadovoljan.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- King Kenny
- Kontakt:
@mighty reds nam slavi rođendan
.
Nek je sa srećom lave,sve najbolje što se poželjeti može
.

Nek je sa srećom lave,sve najbolje što se poželjeti može

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Znate kako Lpool iz godine u godinu je sve sporiji sto se tice transfera i resavanje igraca, ovaj prelazni rok se morao bolje odraditi, ne kazem ja da su ovi novi igraci losi ustalom sezona ce nam reci, ali trebalo se to bolje odraditi i ne govorim ja ovo zbog ove danasnje utakmice ona nista ne znaci, neka Downinga,Hendersona,Adama itd ok su oni ali treba tu itekako jedno brzo prodorno krilo, Downing to ne poseduje ima dobar centarsut i to je to ali ok potreban je i takav igrac u timu i onda naravno Levi bek te dve stvari nas muce godinama i nikako to da resimo. Evo sad na primer umesto da slusas kako odlaze poulsen,jovanovic,cole,kirgyakos,n'gog,aurelio,maxi ono obrnuto, grk potpisao novi ugovor,poulsenu je buducnost u Lpoolu,cole ce ostati,aurelio takodje,maxi ista prica itd itd, ja nemam nista protiv kupovine Hendersona neka su dali za njega i 40M mlad je buducnost je pred njim i ima kvalitet, medjutim problem je taj sto prvo treba da se resavaju glavni problemi koje tim ima u nasem slucaju krila i levi bek pa onda neka se kupuju ostali, a ne ovako Dosao je Downing ajd kako takvo krilo(moglo je i bolje) a za levi bek se nema para a sa aureliom/insuom bi bilo smesno uci u novu sezonu, ali nema veze ako Lpool zauzme 4 mesto na kraju sezone to ce biti plafon, mislim ko ne bi ovde voleo da Lpool uzme titulu ali treba misliti realno.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Evo dobrih vesti suska se da bi mogao doci Hugo Rodallega bio bi solidan back up napadac secam se samo koliko nam je zadavao problema u dresu Wigana.
Bolton se interesuje za n'goga(prevod:nema gola)
Bolton se interesuje za n'goga(prevod:nema gola)

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
nisam ja ckapi rizoRizah je napisao/la:Aha, ok, Izvinjavam se. Ja sam gore glasao za prijedlog broj 5 da budemo jasni.fera je napisao/la:rizo ako odgovaras meni ja tebe licno nisam prozivao nego sve one sto pricaju da cemo uzeti titulu
U ponedjeljak se vraća brazilski lav na trening, nikad dočekati ovaj 13.08. Ubi me nostalgija za tri boda

kad npr celzi izgubi zanima me da li liverpulovi navijaci spamaju po njihovoj temi, posto je nikad nisam ni otvorio
a oni ovdje vise nego mi prisutni

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a sto te to zanima ?Torres_9 je napisao/la:kad npr celzi izgubi zanima me da li liverpulovi navijaci spamaju po njihovoj temi, posto je nikad nisam ni otvorio![]()
da li si siguran, od Chelsievih navijaca primjetio sam da trebevic jedino posjecuje ovu temu(ne racunajuci mene sad), i posta max do 2 posta, ne znam po cemu si to zakljucio, ili ste vi svi potajni navijaci Chelsea
ja jesam potajni navijac da nema vaseg kloniranog vjestackog kluba ne bi navijaci Liverpoola imali za koga navijat..ajte klonovi jedni bavite se raspuhivanjem snijega u RUsiji sa onim papkom...QUARESMA 18<<< je napisao/la:a sto te to zanima ?Torres_9 je napisao/la:kad npr celzi izgubi zanima me da li liverpulovi navijaci spamaju po njihovoj temi, posto je nikad nisam ni otvorio![]()
da li si siguran, od Chelsievih navijaca primjetio sam da trebevic jedino posjecuje ovu temu(ne racunajuci mene sad), i posta max do 2 posta, ne znam po cemu si to zakljucio, ili ste vi svi potajni navijaci Chelsea

LFC...
ma pustite se cskaovaca i rasprave sa njima... to nigdje ne vodi.
-
- Kontakt:
A Quaresma zaboravio na svog kolegu Virtuala. Utakmica se nije ni zavrsila a on vec pripremio komentar. Samo opalio po "posalji".
Jimmy from the hood je lud.
Komplexi su neizljecivi, treba ove nase titule LP razdjeliti navijacima Arsenala i Chelsea pa da se i oni hvale da imaju taj trofej , njima po jedan i nama opet tri ostanu
[/quote]
I samo ne znam zašto se svi palite... Ovo je samo prijateljska utakmica, ne treba se puno brinuti oko ovoga, Kenny zna najbolje.[/quote]znaci da vas mogu komentarisati samo kad dobijate ?
Ja sam fan fudbala a ne nekon napucavanja i mrtve igre.Prije svega preferiram Barcelonu,Valneciju pa i Arsenal i ne znam sto bi se ja skrivao.
Kazem ono sto mislim i sto jeste.Igra LvP je ocajna ,rezultat je na mjestu i on govori sve.Hull nije sila od ekipa da te pocjepa pa makar ti i B tim a njima 1 tim igrao.
Ja koliko znam LvP nije 20+ godina uzeo titulu tako da ne znam kad vam se nesto lijepo desavala pa da sam se mogao skriti.Vjeruj da nisi dozivio niti jednu mozda se jesi rodio ali da si znao sta je fudbal ne vjerujem
[/quote]
izvini , al samo pokusavam da shvatim jel tebe ovdje ignorisu ili tvoje postove vidim samo ja?
u oba slucaja nebi bilo lose za tebe da promjenis forum , sport il barem klub , posto izgleda ostali nepokazuju odredjeno interesovanje za tim sto ti pises , sto bi u prijevodu za tebe trebalo da predstavlja cist gubitak vremena.
tesko je ljudima koji zive za neki klub ubjedjivati se sa nekim ko je fan fudbala i voli barem 3-4 kluba.

Zato što izlaziš iz rupe samo kada se nešto loše desi, u ovom slučaju poraz.Zabac je napisao/la:Vraticu se ja, samo mi obrazlozi sto sam komplexasCarlo je napisao/la:Vidi ti kompleksaša što su se probudili
@Zabac, vraćaj se u močvaru
I samo ne znam zašto se svi palite... Ovo je samo prijateljska utakmica, ne treba se puno brinuti oko ovoga, Kenny zna najbolje.[/quote]znaci da vas mogu komentarisati samo kad dobijate ?
Ja sam fan fudbala a ne nekon napucavanja i mrtve igre.Prije svega preferiram Barcelonu,Valneciju pa i Arsenal i ne znam sto bi se ja skrivao.
Kazem ono sto mislim i sto jeste.Igra LvP je ocajna ,rezultat je na mjestu i on govori sve.Hull nije sila od ekipa da te pocjepa pa makar ti i B tim a njima 1 tim igrao.
Ja koliko znam LvP nije 20+ godina uzeo titulu tako da ne znam kad vam se nesto lijepo desavala pa da sam se mogao skriti.Vjeruj da nisi dozivio niti jednu mozda se jesi rodio ali da si znao sta je fudbal ne vjerujem

izvini , al samo pokusavam da shvatim jel tebe ovdje ignorisu ili tvoje postove vidim samo ja?
u oba slucaja nebi bilo lose za tebe da promjenis forum , sport il barem klub , posto izgleda ostali nepokazuju odredjeno interesovanje za tim sto ti pises , sto bi u prijevodu za tebe trebalo da predstavlja cist gubitak vremena.
tesko je ljudima koji zive za neki klub ubjedjivati se sa nekim ko je fan fudbala i voli barem 3-4 kluba.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Džerard propušta početak sezone(nova povreda)
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 46450.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvuci neverovatno
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 46450.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvuci neverovatno

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.