Podsjeti me, kad je imao?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:00Pa imao je Wizz iz Sa za Pariz (Orly) liniju, mogla se povratna naći za 60ak eura, pravo jeftinoASD je napisao/la: ↑23 avg 2023, 13:57To dok je ljetna sezona?VensanKasel je napisao/la: ↑23 avg 2023, 13:52
Znači po tebi je bolje biti povezan sa Minhenom , nego najjačim evropski hubom Frankfurtom ?
Priština , pa bogata dijsapora . Ljudima nije problema plaćati kartu 500 eura u jednom smjeru . Linija sa najviše poletanja na ex-Yu prostoru je Basel-Priština sa čak 63 puta sedmično , čak 9 letova dnevno .
Tirana , pa sine Albanija ima more ako nisi znao . Da si živ i zdrav , Tirana će za 2-3 godine prestići i Beograd . Beograd koji ove godine će prebaciti 7 miliona putnika . Trenutno sam u Durresu u Albaniji , navečer ne možeš da hodaš koliko ljudi ima , nema slobodne ležaljke .
Kolika je cijena karte za tu liniju Basel-Pristina.
Mislim, treba gledati ekonomsku isplativost. Koliko su zapravo građani BiH spremni da plate kartu do Pariza?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam sta on gleda, ali karte su bukvalno smijesne. Basel-Pristina ide 4-5x dnevno direktno. Karte u jednom smjeru od 30 do 50€. Dje ce bit 500€ karta kod Trade Aira, GP ili Easy Jeta, a to su jedine kompanije koje voze tu liniju direktno.
I ne bas, ako racunas i osobe u suprotnom smjeru. Sarajevo je turisticki hotspot i privuklo bi mnogo turista tokom cijele godine iz EU.Ove ciljane grupe je jedno 10x manje od ove na koju Vensan cillja, minimalno 10x. Valjda si i sam svjestan toga
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imao je do prošle godine, kad su ukinuli bazuASD je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:04Podsjeti me, kad je imao?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:00Pa imao je Wizz iz Sa za Pariz (Orly) liniju, mogla se povratna naći za 60ak eura, pravo jeftino
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AshburtonG
- Kontakt:
Letio je cini mi se i Wizz iz Tuzle za Pariz.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U Sarajevu ima li gdje prostor iznajmiti na sat-dva?
Ovi coworking spaceovi po Sarajevu, jel se moze soba zauzeti neometano?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
https://www.facebook.com/CosmoHubSarajevoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:42U Sarajevu ima li gdje prostor iznajmiti na sat-dva?
Ne znam nista od Sarajeva osim vlasnika ovog mjesta

- numanumaye22
- Kontakt:
Ma treba se nastavit tjesit da su nam uvijek drugi krivi za sve, za nas neuspjeh. To nam je postala tradicija odavno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
hvala brate, pogledat cunerkolfc je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:55https://www.facebook.com/CosmoHubSarajevoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:42U Sarajevu ima li gdje prostor iznajmiti na sat-dva?
Ne znam nista od Sarajeva osim vlasnika ovog mjesta![]()
⚜️~⚜️~⚜️
The saddest thing in life is wasted talent.
Albanaca ima oko 250 hiljada u švicarskoj , nije ni čudo što mogu trpat te linije
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Jesam star ako se sjecam svih?
Tenkići majka.

Malo ispred Goal 3, Nindža kornjača i gore pomenutog klasika. Mada su bile beton i one diskete sa 500 igara (većinom atletika) na njima.

Pa kontra, mario, galaxija, tenkici i patke, to se sutalo, kasnije je pocelo biti malo ozbiljnijescholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:26Tenkići majka.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:22[img]httscholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:06
Ništa bez igre koja je pokvarila hejbet televizora.![]()
[url=https://po
![]()
![]()
Malo ispred Goal 3, Nindža kornjača i gore pomenutog klasika. Mada su bile beton i one diskete sa 500 igara (većinom atletika) na njima.![]()

Moji starci znali po čitavu noć bilijara na terminatoru igrati.. navukli se ko levati.

Dug je bio put do plejke 1.. pa onda Carlos u napad i opleti dok se boje ne rastope.

Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnuscholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:34Moji starci znali po čitavu noć bilijara na terminatoru igrati.. navukli se ko levati.![]()
Dug je bio put do plejke 1.. pa onda Carlos u napad i opleti dok se boje ne rastope.![]()

Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarom

Kokad jadni dugo vremena nismo znali drugačije gol dati.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:37Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnu![]()
Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarompa onaj laznjak kocka -X zajedno on proleti pa centriras, dole Kanu glavom 5 metara visok
Al se obicno sjeklo sa sesnesterca u koso prema golu

Aha.

Kad smo otkrili lažnjake bukvalno ništa drugo nismo ni radili. Davids je imao šutinu.. šta sam se golova s njim nadavao. Jan Koller je isto bio bug ko Kanu.

Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vrischolsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:45Kokad jadni dugo vremena nismo znali drugačije gol dati.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:37Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnu![]()
Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarompa onaj laznjak kocka -X zajedno on proleti pa centriras, dole Kanu glavom 5 metara visok
Al se obicno sjeklo sa sesnesterca u koso prema golu
![]()
Aha.Fol neki specijalan šut, pretvori se lopta u bananu, ne može odbraniti. Mislim da se tu moglo biti i golman. Prejaka igra.
![]()
Kad smo otkrili lažnjake bukvalno ništa drugo nismo ni radili. Davids je imao šutinu.. šta sam se golova s njim nadavao. Jan Koller je isto bio bug ko Kanu.![]()

A dobro,ja i brat i dan danas igramo ISS.