Mada davno sam ja rekao,čim je inzistirao na dovođenju Lukice da je očito izgubio kompas.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kakva je to ekipa kojoj ne ide pod vodstvom Mourinha,šta sledeće pokušati,jedino da ekipa igra bez trenera
Mada davno sam ja rekao,čim je inzistirao na dovođenju Lukice da je očito izgubio kompas.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Albiol mjesec dana out.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu i prolaz dalje u Kupu Kralja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Šta je ovo ss.ba nam seli Murinha u Pariz? Sta mislite o Ancelotiju?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- raul-zakon
- Kontakt:
Neće Jozo nigdje prije isteka ugovora 2016. a tada želimo Raula za trenera !Ronaldo2012 je napisao/la:Šta je ovo ss.ba nam seli Murinha u Pariz? Sta mislite o Ancelotiju?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Mislim da i Zinedin nije za odbacit.raul-zakon je napisao/la:Neće Jozo nigdje prije isteka ugovora 2016. a tada želimo Raula za trenera !Ronaldo2012 je napisao/la:Šta je ovo ss.ba nam seli Murinha u Pariz? Sta mislite o Ancelotiju?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- raul-zakon
- Kontakt:
Samo Raul.bparena je napisao/la:Mislim da i Zinedin nije za odbacit.raul-zakon je napisao/la:Neće Jozo nigdje prije isteka ugovora 2016. a tada želimo Raula za trenera !Ronaldo2012 je napisao/la:Šta je ovo ss.ba nam seli Murinha u Pariz? Sta mislite o Ancelotiju?
To je rođeni vođa i čovjek za kojeg sam siguran da će biti legendaran trener, baš kao što je nekad(ovo sad ne računam) bio legendaran aktivni igrač.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Kakav Raul, kakav Zinedine, šta je vama, niti šta znaju od treniranja niti su kompetentni u moru dobrih trenera koje možemo dovesti.
Iako je prema većini najbolji svjetski stručnjak, Mourinho nigdje nije naišao na otpor igrača osim u Milanu (Balotelli) i Madridu (njih 4-5). Eto, žalosno je što se igrači stavljaju iznad trenera. Nama više ne može Bog pomoći kamoli Mourinho nakon što sam vidio rezultate ove ankete na ASu
Iako je prema većini najbolji svjetski stručnjak, Mourinho nigdje nije naišao na otpor igrača osim u Milanu (Balotelli) i Madridu (njih 4-5). Eto, žalosno je što se igrači stavljaju iznad trenera. Nama više ne može Bog pomoći kamoli Mourinho nakon što sam vidio rezultate ove ankete na ASu
Mozel anketa u javnost da das link. I mene interesuje.FKKC1932 je napisao/la:Kakav Raul, kakav Zinedine, šta je vama, niti šta znaju od treniranja niti su kompetentni u moru dobrih trenera koje možemo dovesti.
Sto se tice Zidana imao bi autoritet kod ljudi koji vole Real. A to i jest najbitnije. I Pep bi imao problema da tu nije bio trokut Barcelona/Pep/igraci. Mora se uraditi trokut Real/Murinjo/igraci koji su srcem uz Real a ne sto Murinjo radi Real/Murinjo/Portugal.
logicno je da se tako i ne zalazu srcem.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pred nama je jos svjetlija buducnost kada Mourinho ode. O Raulu kao treneru je jos rano govoriti, ali naravno da ce i do toga jednog dana doci. Ako cemo se fokusirati na ljude bliske Realu onda je moja zelja Morientes koji trenutno vodi "prcoladiju" i ne ide im lose. Opet, vodjenje prvog tima bi za njega vjerovatno u ovom trenutku bio velik' zalogaj.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 28 nov 2012, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Jeste ali jedan je Guardiola koji je imao srece sa generacijom Xavi, Iniesta, MessiTo je rođeni vođa i čovjek za kojeg sam siguran da će biti legendaran trener, baš kao što je nekad(ovo sad ne računam) bio legendaran aktivni igrač
Guardiola nakon nogometne karijere odmorio od nogometa pa onda isao na kurs za trenera
Zadnja izmjena: Emir77, dana/u 28 nov 2012, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav sad portugal bogati? Lik ode u Inter i igrači plaču zbog njegovog odlaska, pred svim ostalim velikanima kažu da bi umrli za njega, šalju mu SMS-ove iako su prošle godine i godine otkako ih je trenirao, uspio je sa jednim Materazzijem ostvariti odnos otac-sin, i ti se sad pozivaš na nekakve glupe nacionalne odnose.
Problem je općenito u Madridu što nijedan trener ne može raditi svoj posao kako treba.
Razmaženi navijači
Predosadni novinari koje pratim i koji pišu nevjerovatne gluposti
Konstantni pritisak sa tribina a nikad podrška
Predsjednik koji se svako malo trpa u trenerski posao
Mourinho je jednostavno nešto veće od cijele ove ekipe Reala i tvog Guardiole, pa i svakog drugog trenera jer on zna uspostaviti pravi odnos sa igračima, što je pokazao gdje je god bio. Samo je problem što jedan Kikser Casillas smatra da može bolje obaviti posao od Mourinha pa mu proturiječi.
Evo ti anketa.
http://www.as.com/encuestas/encuesta/En ... inho-17707" onclick="window.open(this.href);return false;
Problem je općenito u Madridu što nijedan trener ne može raditi svoj posao kako treba.
Razmaženi navijači
Mourinho je jednostavno nešto veće od cijele ove ekipe Reala i tvog Guardiole, pa i svakog drugog trenera jer on zna uspostaviti pravi odnos sa igračima, što je pokazao gdje je god bio. Samo je problem što jedan Kikser Casillas smatra da može bolje obaviti posao od Mourinha pa mu proturiječi.
Evo ti anketa.
http://www.as.com/encuestas/encuesta/En ... inho-17707" onclick="window.open(this.href);return false;
Murinjo sa godisnjom zaradom od 15,6 mil € je ipak najplacenijij trener danasnjice i realno se ocekuje da napravi sloznu ekipu ali tesko ce to s njegovim egom ici. Poznavajuci njegov temperament - ima tu svega u svlacionici.
@FKKC1932
kostur Reala cini Portugalska reprezentacija. Sa tendencijm da se to sa svakim novim danom uveca. Zna Murinjo sta radi.
@FKKC1932
kostur Reala cini Portugalska reprezentacija. Sa tendencijm da se to sa svakim novim danom uveca. Zna Murinjo sta radi.
@FKKC1932 svake godine isto Mou tamo Mou vamo ovo je spanjolsko-portugalska sapunica epizoda 1256

Ne kupuje Mou valjda bebe po PortugaluSa tendencijm da se to sa svakim novim danom uveca. Zna Murinjo sta radi.
Kakav kostur, dva Portugalca u prvoj postavi?!?!?! O kakvim glupostima pričaš? Gdje se šta uvećava? Pepe, Ronaldo, Carvalho i Coentrao su tu, ne znam šta fali ovoj dvojici, a ni Coentrau koji je sjajan lijevi bek koji pristaje biti zamjena Marcelu, ili šta to fali najinteligentnijem stoperu današnjice koji je sam pokorio Barcelonu u Kupu kralja (1:0, Ronaldo) ili Milan na Bernabeuu, a koji je u Realu odigrao maestralno u ono vrijeme koliko je mogao igrati (izuzev 5:0)...bparena je napisao/la:
@FKKC1932
Pa ti nemaš pojma šta pričaš. Ako su dva igrača kostur ekipe, ja sam Leo Messi.
Nisam te shvatio, halali.Emir77 je napisao/la:@FKKC1932 svake godine isto Mou tamo Mou vamo ovo je spanjolsko-portugalska sapunica epizoda 1256.
FKKC1932 je napisao/la: Mourinho je jednostavno nešto veće od cijele ove ekipe Reala i tvog Guardiole, pa i svakog drugog trenera jer on zna uspostaviti pravi odnos sa igračima, što je pokazao gdje je god bio. Samo je problem što jedan Kikser Casillas smatra da može bolje obaviti posao od Mourinha pa mu proturiječi.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
ja sam Emir77-a razumio ...
@FKKC1932
s ovim se apsolutno slazem jer je danas u ovom trenutku nerealno ono sto tako lahko zele ovi :
Razmaženi navijači
S ovim gore se apsolutno slazem. Sto se tice Murinja - ok ali diktatura umjesto autoriteta nije ono sto klubu treba. Svak gradi karijeru i ime pa nije ni cudo sto pojedinci (a po meni veliki ljudi) dolaze u sukob s Murinjom. Kakav "moj" Pep - on je lakse dosao do poslaganja ekipe jer se uklopio u cjelinu za razliku od Murinja koji zna svoj posao ali ga svojeglavost cesto odvede na pogresnu stranu. Ako misli da mu ostali nisu bitni, onse kao takav trebao baviti nekim nekolektivnim sportom. Meni s njegove strane licno smeta tolika netrepeljivost i omalovazavanje Barcelone tj. kluba koji ga je na bilo koji nacin postavio na noge i kukavicki i destruktivni fudbal na graanici kartona koji forsira. Igra Real brzo i uvezano ali skoro samo sa manjim ekipama. Nekako cim je neka jaca ekipa onda je kukavicluk i losi rezultati. E to je negovo a ne nase maslo. Mozda mu zato ljudi i zvizde s tribina. Real moze i zna ali Murinjo cesto plasljivo ulazi u tekme a to ljudi ne vole. Logicno.
I volio bih da pricamo i da postujemo misljenje drugog a ne da neko ne zna sta prica ili da pise gluposti. Znam ja sta govorim. Vrijeme i rezultati ce pokazati ko je u pravu.
@FKKC1932
s ovim se apsolutno slazem jer je danas u ovom trenutku nerealno ono sto tako lahko zele ovi :
Razmaženi navijači
S ovim gore se apsolutno slazem. Sto se tice Murinja - ok ali diktatura umjesto autoriteta nije ono sto klubu treba. Svak gradi karijeru i ime pa nije ni cudo sto pojedinci (a po meni veliki ljudi) dolaze u sukob s Murinjom. Kakav "moj" Pep - on je lakse dosao do poslaganja ekipe jer se uklopio u cjelinu za razliku od Murinja koji zna svoj posao ali ga svojeglavost cesto odvede na pogresnu stranu. Ako misli da mu ostali nisu bitni, onse kao takav trebao baviti nekim nekolektivnim sportom. Meni s njegove strane licno smeta tolika netrepeljivost i omalovazavanje Barcelone tj. kluba koji ga je na bilo koji nacin postavio na noge i kukavicki i destruktivni fudbal na graanici kartona koji forsira. Igra Real brzo i uvezano ali skoro samo sa manjim ekipama. Nekako cim je neka jaca ekipa onda je kukavicluk i losi rezultati. E to je negovo a ne nase maslo. Mozda mu zato ljudi i zvizde s tribina. Real moze i zna ali Murinjo cesto plasljivo ulazi u tekme a to ljudi ne vole. Logicno.
I volio bih da pricamo i da postujemo misljenje drugog a ne da neko ne zna sta prica ili da pise gluposti. Znam ja sta govorim. Vrijeme i rezultati ce pokazati ko je u pravu.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 28 nov 2012, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
ja mislim da ti u istoj rečenici moraš nekako uvezati murinja i barselonu da yebe rak raka 
naprijed rejal
Neistina,notorna laž.Jose je jedini trener u zadnjih 10-ak godina kome se trener ne miješa u posao i ima sigurno najbolje i najzdravije uvjete za rad.Predsjednik koji se svako malo trpa u trenerski posao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad već citiraš, citiraj sve. Mourinho nije veći od Reala, ali je veći od svih ovih sadašnjih igrača. On je trener i on je gazda. Isti si kao glupi novinari koji neke izjave objavljuju a izvuku ih iz konteksta, tumače ih onako kako njima odgovara.iDon je napisao/la:FKKC1932 je napisao/la: Mourinho je jednostavno nešto veće od cijele ove ekipe Reala i tvog Guardiole, pa i svakog drugog trenera jer on zna uspostaviti pravi odnos sa igračima, što je pokazao gdje je god bio. Samo je problem što jedan Kikser Casillas smatra da može bolje obaviti posao od Mourinha pa mu proturiječi.
Pa kako znaš šta govoriš kad kažeš da portugalska reprezentacija čini kostur ekipe Real Madrida (?!)bparena je napisao/la:ja sam Emir77-a razumio ...
@FKKC1932
Razmaženi navijači
Pa mi smo vas nadigrali u većini zadnjih utakmica i ti pričaš o kukavičluku? Čovječe Božji pa zabijate nam golove u trećoj minuti sudijske nadoknade koja traje jednu minutu?!
Pusti ti Mourinha, odličan trener koji je nadigrao Barcu u zadnjih 6-7 utakmica.
Ali znaš u čemu je problem? Ti kažeš da su brojni ovdje zaslijepljeni i da ne vide da je Messi bolji od Ronalda. Slažem se, ali moram konstatirati da oni to ne žele da priznaju. Pa Messi je magičar za Portugalca. Ali je ista stvar i kod tebe. Ne želiš da priznaš činjenice. Mourinho je jednostavno najbolji trener svijeta koji odlično radi posao u Madridu, ali su iznad njega postavljeni tipovi poput Vitienesa, Iturraldea, Closa, Starka i sličnih.
LBJ MVP je napisao/la: Neistina,notorna laž.Jose je jedini trener u zadnjih 10-ak godina kome se trener ne miješa u posao i ima sigurno najbolje i najzdravije uvjete za rad.
Šta se ti dijete drago javljaš?
LBJ MVP je napisao/la:Misliš kako ne igramo.
Inače Jozo opet provocira Ozila,nije mu dao kapitensku traku i sve je izvjesniji njegov odlazak iz Reala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.