FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde ba,dobar im je Zrnanović,čovjek zna dati go,vidjeli ste protiv Zelje kako matira svog golmana.Dobro poznaje svog bivseg saigrača Halilovića koji će mu biti najveća prijetnja tako da nisu tolko loši.
nije on kriv gurno ga torlakzvjezdas je napisao/la:Hajde ba,dobar im je Zrnanović,čovjek zna dati go,vidjeli ste protiv Zelje kako matira svog golmana.Dobro poznaje svog bivseg saigrača Halilovića koji će mu biti najveća prijetnja tako da nisu tolko loši.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- sarajlija89
- Kontakt:
Zvijezda igra malo slabije ove sezone, gledo sam ih par puta. Dobro, imali su i tezak raspored, vjerovatno bi bolje to izgledalo.
Imaju odlicnog trenera, to vec znamo. Problem im je neefikasnost, ali su nezgodni. Zeljeznicaru su napravili 2-3 mrtve sanse na Grbavici.
Bice tesko, ali nista osim pobjede ne dolazi u obzir.
Suncano je danas, nek bude 2:0.
Imaju odlicnog trenera, to vec znamo. Problem im je neefikasnost, ali su nezgodni. Zeljeznicaru su napravili 2-3 mrtve sanse na Grbavici.
Bice tesko, ali nista osim pobjede ne dolazi u obzir.
Suncano je danas, nek bude 2:0.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tarikhordas
- Kontakt:
UPS je napisao/la:problem je sto smo upravo mi navijaci napravili zvijezde od poluigraca i igraca

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
sto se tice zvijezde ,bice veoma tesko...pgt zbog nase izmjesane odbrane i njihovog brzog kontranapada...
imaju strasno brza krila koja ce nam stvarati ogromne probleme...iskren da budem ni nas poraz me nebi zacudio previse..

imaju strasno brza krila koja ce nam stvarati ogromne probleme...iskren da budem ni nas poraz me nebi zacudio previse..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mislim da ce danas biti bar ove sezone karakteristino tijesno pobjeda na AFH od 1-0 i to je to,hajd konacno nadam se da ce biti zavrsena saga oko Skore da ce vise potpisat i zaigrat makar 10 minuta ove polusezone 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Alen Škoro, nekadašnji prvotimac Sarajeva koji je u posljednje vrijeme nastupao u Meksiku, konačno je riješio svu papirologiju i uskoro bi mogao postati igrač premijerligaša sa Koševa.
Škoro se još ljetos priključio pripremama, ali obzirom da nije dobio sve potrebne dokumente iz dosadašnjeg kluba Kueretara, nije mogao biti registrovan za Bordo tim.
Iz Sarajeva su najavili razgovor sa Škorom, uz obrazloženje da su jednom od najboljih poslijeratnih igrača Sarajeva vrata kluba otvorena, te da se nadaju da će ovaj napadač na proljeće nositi dres Sarajeva.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Povrijedio se golman Zvijezde jedva je izasao vani tako da je to tih 5min...lezao je najmanje 4min
2:2 ajmooo saaaaaaaddd
- Hordas Doboj
- Kontakt:
IGRAJ BORDO BIJELI!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Šta se sekirate,bolja ekipa danas neće pobijediti,neće nam dozvolit sudije,vidite kako dijeli žute Zvijezdi.Napomena,i Zvijezda igra danas oslabljeno.Sarajevo mora pobijediti.Sada će uskoro gol.
GOL ponisten Zvijezdi,zuti kartoni,ajd valjd do 90 uz pomoć sudija i pobijedite.
Njima da sudije pomazu,ma nema sanse oni su najposteniji ova liga je namjestena.Zvjezdas o cemu ti pricas
to vi laptopom na utakmici pa znate jeli opravdano ili ne
Eto sudija,konačno da su uspjeli dati.
Naravno da sudije pomazu velikim klubovima protiv malih,ne bi bilo logicno da je obrnuto.
Naprijed bordo bijeli...
Naprijed bordo bijeli...
Ugledali se na tebeBalon je napisao/la:to vi laptopom na utakmici pa znate jeli opravdano ili ne
a ciganluka majko mila, i samo opet nesto recite za Zelju da ko fol mi siljimo tekme 

Volim te Zeljo!!!
Prvo borac,pa sad zvijezda...a plakali ste 2 mjeseca zbog leotara i sirokog.Denizmare je napisao/la:Naravno da sudije pomazu velikim klubovima protiv malih,ne bi bilo logicno da je obrnuto.
Naprijed bordo bijeli...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.