Pa da, skauti Juventusa su ga doveli da igra u U19 (i to jednogodisnja posudba) a ne da igra za A-tim Juventusa. Inace taj tim iz druge lige Portugala je vjerovatno jaci od Juventus Primavere.Tristan10 je napisao/la:Mi znamo bolje od skauta Juventusa. Uostalom kakve su nam alternative sa igracima u napadu tih godina? Osim Demirovica koga mi to imamo da je potencijal? Catakovic grije klupu u Slovackoj, Hadzic presao u tim iz druge lige Portugala, Rondic jos premlad i on igra za mladi tim Slavije Praga a to jos nije ozbiljan nivo. Hajmo pokusati sa Beganovicem i Aganspahicem.Vucevich je napisao/la:Sa 18 godina poceo da igra u Serie A, onda u Serie B na klupi pa u rezerve, i sad sa skoro 20 godina nazad u Primaveru, i to je kao korak naprijed?
Ne mislis valjda da ga pozivamo u A-reprezentaciju? Jer ne moze u U21 jer je kaparisan za Austriju.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da je Hadzic dobio dovoljno prilike u Sarajevu i tako dao nekoliko golova za prvi tim Sarajeva nebi nista imao protiv da dobije poziv za A reprezentaciju. Dobro bi bilo i za njega i za Sarajevo. I da, navijam za Zeljeznicar. Ali nazalost on nije. Viditi cemo kako se se to razviti sa njim. Sad su on i Veladzic sa mladim timom u tom klubu u Portugalu. Ja opet kazem, da nam treba veci fond igraca. Kao sto sam ja razumio da je Jakupovic na posudbi sa opcijom da se otkupi ugovor ako zadovolji, sto se inace radi sa igracima za koje se misli da imaju potencijal. Biljezi dobre partije za Austriju u21.
Danas ih nema ni na klupi protiv Porto B.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Rekli su cini mi se da igraju za Leixoes U19, ne znam koliko dugo... Inace taj Leixoes U19 je na drugom mjestu iza Porto.
toliko su kvalitetni da im ne daju ni blizu prvog tima
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Tek su dosli prije nekoliko danaLinija je napisao/la:toliko su kvalitetni da im ne daju ni blizu prvog tima
Leixoes je na trećem mjestu u Segundi u Portugalu, na tranfermarktu sam provjerio i pise da su oba u prvom timu.
Porto B prvi tim u Segundi, a oni nemaju pravo ići u Ligu NOS ako osvoje, tako da Leixoes ima sanse.
Porto B prvi tim u Segundi, a oni nemaju pravo ići u Ligu NOS ako osvoje, tako da Leixoes ima sanse.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
To je sve smijesno iskreno. Da je sve kako treba momak kao on bi igrao jos 1-2 sezonu za prvi tim Sarajeva i tako se afirmisao. Ovo sve ostalo neozbiljno.forgempp je napisao/la:Leixoes je na trećem mjestu u Segundi u Portugalu, na tranfermarktu sam provjerio i pise da su oba u prvom timu.
Na kojoj je to poziciji Kapić danas? Rezultati ga drže u napadu, ali mislim da to ne može biti tačno...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hadzic i Veladzic ce igrati prvo za juniore, zavrsnicu prvenstva. Onda ce biti prebaceni u prvi tim. Uz opasku da oni treniraju sa prvim timom, ali ce igranje za juniore biti dobro za privikavanje na okolinu plus valjda pomognu juniorima da osvoje titulu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
desetkaZglavkar je napisao/la:Na kojoj je to poziciji Kapić danas? Rezultati ga drže u napadu, ali mislim da to ne može biti tačno...
ja sam gledao evo dvadesetak minuta drugog poluvremena..izadje u 72.- minuti...Vucevich je napisao/la:desetkaZglavkar je napisao/la:Na kojoj je to poziciji Kapić danas? Rezultati ga drže u napadu, ali mislim da to ne može biti tačno...
igrao je desno krilo uglavnom...
u 63. min. sam izasao pred golmana po sredini i prelose opucao u golmana koji je vec bio legao.
Gledao sam odredjeni dio prvog poluvremena, Kapic je igrao po desnoj strani...nije se nesto iskazao, malo lopti imao, ne znam kakav je bio u drugom.
-
- Kontakt:
mislim da nam ovogodisnja U21 generacija (1996./97.) godiste dosta slabija od nadolazecih generacija (1998./99.) i (2000./01.).
a ova u21 nam je najbolja od one dzekine koja je igrala baraz 2007.edinjo-bih je napisao/la:mislim da nam ovogodisnja U21 generacija (1996./97.) godiste dosta slabija od nadolazecih generacija (1998./99.) i (2000./01.).
Zarathustra
Prerano je da nesto kazemo, jer ce se veliki broj njih izgubiti u tranziciji iz juniorskog u seniorski fudbal. Ova U21 je po meni najbolja od 2007edinjo-bih je napisao/la:mislim da nam ovogodisnja U21 generacija (1996./97.) godiste dosta slabija od nadolazecih generacija (1998./99.) i (2000./01.).
Ko je trenutno najbolji igrac u U21?Vucevich je napisao/la:Prerano je da nesto kazemo, jer ce se veliki broj njih izgubiti u tranziciji iz juniorskog u seniorski fudbal. Ova U21 je po meni najbolja od 2007edinjo-bih je napisao/la:mislim da nam ovogodisnja U21 generacija (1996./97.) godiste dosta slabija od nadolazecih generacija (1998./99.) i (2000./01.).
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Gojak ili Cavarmarconato je napisao/la:Ko je trenutno najbolji igrac u U21?Vucevich je napisao/la:Prerano je da nesto kazemo, jer ce se veliki broj njih izgubiti u tranziciji iz juniorskog u seniorski fudbal. Ova U21 je po meni najbolja od 2007edinjo-bih je napisao/la:mislim da nam ovogodisnja U21 generacija (1996./97.) godiste dosta slabija od nadolazecih generacija (1998./99.) i (2000./01.).
Ko ima jos? Menalo, Hadžiahmetović, ovaj Demirović iz Alavesa..Vucevich je napisao/la:Gojak ili Cavarmarconato je napisao/la:
Ko je trenutno najbolji igrac u U21?
Kakva je odbrana?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Gojak, jedini koji je trenutno zreo za seniore.marconato je napisao/la: Ko je trenutno najbolji igrac u U21?
Mada mislim da Cavar i Demirovic imaju vise prostora za napredak.
Hadziahmetovic je najvise obecavao, ali se cini da stagnira u misterioznoj turskoj ligi.