Jug je napisao/la:To je tvoje misljenje sto ti nesto vidis kao provociranje, a ovu sto sam ja pisao su bila pitanja ili konstatacije koje su tacne. Uostalom koje teba sta pitao. Razligu ..
Jug je napisao/la:Pape, pape pape Susic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jug je napisao/la:To je tvoje misljenje sto ti nesto vidis kao provociranje, a ovu sto sam ja pisao su bila pitanja ili konstatacije koje su tacne. Uostalom koje teba sta pitao. Razligu ..
Jug je napisao/la:Pape, pape pape Susic
Ne.astra1922 je napisao/la:igral kojasevic u subotu![]()
I netreba crnogorska balerina da igra !VanBasten je napisao/la:Ne.astra1922 je napisao/la:igral kojasevic u subotu![]()
nizak udarac mislim da ova recenica ne dolazi od istinskog navijaca sarajeva al nema veze.osim njega i comora jesul ostali u pogonutarikhordas je napisao/la:I netreba crnogorska balerina da igra !VanBasten je napisao/la:Ne.astra1922 je napisao/la:igral kojasevic u subotu![]()
Mozda i netreba tako bas da se reagira al jarane skontaj da mi je vise dovde glumjenja nakkih zvijezda. Najvise me iziritiralo na derbiju kad je Kojasevic rasirio noge ko Ronaldo a lopta jedva dosla do gola. I kontam kako ga nije stid al' reko hajd nadoknadice on to borbenoscu. Al' malo sutra..[/quote]tarikhordas je napisao/la:nizak udarac mislim da ova recenica ne dolazi od istinskog navijaca sarajeva al nema veze.osim njega i comora jesul ostali u pogonu
Vjerovatno ce odbrana izgledati ovako:Claus je napisao/la:Sanel Trebinjac je jako dobar mladi igrač (sarajevska škola), i dakako da zaslužuje priliku na Koševu protiv Zvijezde. Imat će, po svemu sudeći, priliku da zamijeni sve boljeg Beloševića i tako se nametne Plišeku. S druge strane, ne znam ko bi mogao Čomora zamijeniti (valjda vi, pristalice FK Sarajeva, znate), ali ko god to bude - vjerujem da će obaviti posao bolje od gore pomenutog.
Ko ce cekati toliko,moze li se zavrsiti da igra sutraaS_Roma je napisao/la:U naredna dva - tri dana Alen Škoro ce potpisati za nas.
DobraaaaS_Roma je napisao/la:Vjerovatno ce odbrana izgledati ovako:Claus je napisao/la:Sanel Trebinjac je jako dobar mladi igrač (sarajevska škola), i dakako da zaslužuje priliku na Koševu protiv Zvijezde. Imat će, po svemu sudeći, priliku da zamijeni sve boljeg Beloševića i tako se nametne Plišeku. S druge strane, ne znam ko bi mogao Čomora zamijeniti (valjda vi, pristalice FK Sarajeva, znate), ali ko god to bude - vjerujem da će obaviti posao bolje od gore pomenutog.
--------------------Adilovic----------------------
--Zrnanovic --- Dupovac---- Torlak---Trebinjac----
ko svicaaaarskiiii siiiirzmaj_Bosne je napisao/la:DobraaaaS_Roma je napisao/la:Vjerovatno ce odbrana izgledati ovako:Claus je napisao/la:Sanel Trebinjac je jako dobar mladi igrač (sarajevska škola), i dakako da zaslužuje priliku na Koševu protiv Zvijezde. Imat će, po svemu sudeći, priliku da zamijeni sve boljeg Beloševića i tako se nametne Plišeku. S druge strane, ne znam ko bi mogao Čomora zamijeniti (valjda vi, pristalice FK Sarajeva, znate), ali ko god to bude - vjerujem da će obaviti posao bolje od gore pomenutog.
--------------------Adilovic----------------------
--Zrnanovic --- Dupovac---- Torlak---Trebinjac----![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, r3m1 i 28 gostiju.