Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

ja.neron
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la ja.neron » 08 okt 2012, 00:08

SirAlexFerguson je napisao/la:ALEN HALILOVIĆ meta je Manchester Uniteda, tvrdi The Mirror. Alen Halilović, 16-godišnjak koji je već debitirao za prvu momčad Dinama, ne obazire se mnogo na glasine da Sir Alex Ferguson želi ostaviti u naslijeđe momčad koju će predvoditi sin bivšeg reprezentativca Hrvatske i Bosne i Hercegovine Seada Halilovića.

"Priče o mom odlasku u Manchester? Ne obazirem se toliko na glasine, a ako nešto i bude od toga, o svemu će odlučivati Dinamo. Ja se samo moram truditi da se što više razvijam, a ostalo je manje bitno", rekao je "najveći hrvatski talent od Luke Modrića" za engleski list.

Lionel Messi mu je idol, ali...

"Usporedbe s njim su nepotrebne i neobjektivne. Messi je idol i uzor svakome, ali mislim da je teško igrati kao on", smatra Halilović.

Fegusonu je Luku Modrića oteo Mourinho, a možda mu Škot uzvrati upravo preko Halilovića.

Ako bude dolazio u MAN UTD ne bi plaćali odštetu već samo tzv.školovanje max. 800 000 funti i tako bi Ferguson pomogao BBB da otjeraju Mamića za male pare. Ukoliko bi ga MAN UTD kasnije bude prodavao onda bi Dinamo dobio malo više para ako se pokaže kao dobar igrač.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 08 okt 2012, 07:09

Nisam gledao utakmicu zbog **** izbora.Gledam statiskiku,bolji,eo citam neke postove,izgleda isto.Po golovima,dva dali iz prekida i jedan cudan,ali dobar od cleve..Iduca kuci nebi trebala pobjeda doc u pitanje..GGMU
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 08 okt 2012, 07:24

Iduca s mesarima... Bice zaebano cak i na OT.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 okt 2012, 10:08

BBC Sport ‏@BBCSport
#nufc manager Alan Pardew says the FA needs to take action against #mufc striker Robin van Persie for an apparent elbow

Ukoliko bude kako Pardew bude htio Robin bi mogao dobiti do 3 utakmice suspenzije, no sumnjam da će se išta desiti što se tiče toga.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 12:05

Sta su sve ovi mesari Cabaye i Tiote radili, bolje mu je da suti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 okt 2012, 12:20

Pise da je dobio 3 utakmice kazne,zvanicno je.
Keep walking.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 12:34

Cautinho je napisao/la:Pise da je dobio 3 utakmice kazne,zvanicno je.
To si ti sanjao sine dragi.

Young je bio medju gostujucim navijacima jucer:

slika

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 okt 2012, 13:41

Svako piše da je robin van pussy dobio 3 utakmice kazne.
Vođa zna.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 13:45

nedim1993 je napisao/la:Svako piše da je robin van pussy dobio 3 utakmice kazne.
Ko? Daj jedan jedini link. Nista na Sky Sportsu, teamtalku, ni u jednim novinama. Gdje se to pise? Kao prvo nema sanse da to odluce samo dan nakon incidenta.

Evo cak novinar The Timesa pise da nece bit kaznjen RVP.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 okt 2012, 14:23

Da li neko moze postaviti gif istog, nesto me zeza tv i nece da vrati snimak :) Mada mislim da ce i kao kod onog gola lokalni hateri da se usute :lol: Jesu bili poletili ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 14:26

FA zvanicno potvrdila da RVP nece bit kaznjen. Nece ni Tiote za onu situaciju gdje je stao na Cleverleya.

8-)

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 08 okt 2012, 14:44

Gdje ste J E B A C I ???
Nije me bilo neko vrijeme,ali sam citao...Dosadilo mi bilo pisati sa ovim idiotima iz drugih klubova.Pa eto mogu dozvoliti da nas prce ovi iz Chelsea,ali Liverpool ili Arsenal ne...Mi imamo los start i 2 poraza na pocetku i opet ispred vas!!!To je jedan moj drug koji navija za Bajern uvijek govorio...Jbt,Man.Utd lose igra,nesto izgubi,kiksa i opet tu u vrhu i onda udju u formu i ostave sve iza sebe...A recimo Chelsea kad kiksa,zaostane odmah previse bodova!
Arsenal cijelu sezonu po malo...5-6 utakmica extra,a onda 2 nidje veze...bole oci od patnje!
Ev i City se poceo muciti ove sezone,pa tako da ce biti jako gusto.
Iskreno znam da smo svi vec to ponovili 1000 puta,ali nama treba covjek u vezi,jak covjek koji to moze podnijeti!Prije svega teret igranja u Unitedu i onda fizicki i psihicki...Jbt,Tioete je bio moj izbor,posto je lav na terenu,ali kada vidim ona bacanja na koljena i odmahivanje na svaku sud.odluku sjebao sam se...koji kreten!
Felaini mi se cini odlican,ali bojim se koliko bi se snasao...Ipak je njemu tamo dozvoljeno sve da radi,ali u Unitedu i najbolji su ograniceni sa slobodom.Mada bi ja rizikovao vec u januaru i doveo ga!
I mora Fergi kupiti nekog provjerenog stopera...Ne ide ovako vise,zaista...
Zao mi je ako se uvrijede neki navijaci dr.klubova...ovo je moje misljenje i promjenjivo je...Sve zavisi od argumenata!Ugodan dan...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 okt 2012, 14:59

Svako piše :lol:

Ovaj forum je stvarno legendaran :mrgreen:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 08 okt 2012, 16:43

Sad se malo odmoriti i onda LP ja mislim prije, pa tek onda kuci protiv nezgodne, tvrde ekipe Stouke.., ocekujem pobjedu kako god.. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 08 okt 2012, 16:44

Evans nakon utakmice:
“As a defender, you want clean sheets but scoring a goal put a bit of gloss on my own performance so it was nice to chip in.

“As soon as I made a connection with it I thought it was going in, so I was delighted with that and hopefully I can add a few more.

“You could see by the way that we started that we wanted to come out and put on a good performance. I think the main thing was that we defended and attacked as a team. We were a real unit out there and we made it hard for a good Newcastle side.

"They had big powerful lads with good goal scoring records, especially up at the Sports Direct Arena. We knew we were in for a hard game but we were up for the challenge and thankfully we were able to keep a clean sheet." ---- Jonny Evans
I SAF je najavio da ce Smalling biti 100% spreman nakon reprezentativnih utakmica.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 08 okt 2012, 16:48

E super bitno je da ce igrati odnosno spreman da ce biti. ;)

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 08 okt 2012, 16:52

casper009 je napisao/la:Gdje ste J E B A C I ???
Nije me bilo neko vrijeme,ali sam citao...Dosadilo mi bilo pisati sa ovim idiotima iz drugih klubova.Pa eto mogu dozvoliti da nas prce ovi iz Chelsea,ali Liverpool ili Arsenal ne...Mi imamo los start i 2 poraza na pocetku i opet ispred vas!!!To je jedan moj drug koji navija za Bajern uvijek govorio...Jbt,Man.Utd lose igra,nesto izgubi,kiksa i opet tu u vrhu i onda udju u formu i ostave sve iza sebe...A recimo Chelsea kad kiksa,zaostane odmah previse bodova!
Arsenal cijelu sezonu po malo...5-6 utakmica extra,a onda 2 nidje veze...bole oci od patnje!
Ev i City se poceo muciti ove sezone,pa tako da ce biti jako gusto.
Iskreno znam da smo svi vec to ponovili 1000 puta,ali nama treba covjek u vezi,jak covjek koji to moze podnijeti!Prije svega teret igranja u Unitedu i onda fizicki i psihicki...Jbt,Tioete je bio moj izbor,posto je lav na terenu,ali kada vidim ona bacanja na koljena i odmahivanje na svaku sud.odluku sjebao sam se...koji kreten!
Felaini mi se cini odlican,ali bojim se koliko bi se snasao...Ipak je njemu tamo dozvoljeno sve da radi,ali u Unitedu i najbolji su ograniceni sa slobodom.Mada bi ja rizikovao vec u januaru i doveo ga!
I mora Fergi kupiti nekog provjerenog stopera...Ne ide ovako vise,zaista...
Zao mi je ako se uvrijede neki navijaci dr.klubova...ovo je moje misljenje i promjenjivo je...Sve zavisi od argumenata!Ugodan dan...
jel ovo ivo andric napisao ? :?:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 okt 2012, 18:06

Cartman je napisao/la:Young je bio medju gostujucim navijacima jucer:

slika
Reakcija lika koji je skont˙o :mrgreen:
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 08 okt 2012, 18:07

Divi zadnje slike i izraza ovom preko puta.. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 18:10

:lol:

"Fuck, is that Ashley Young???" :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.