FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DRHAUSE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DRHAUSE » 14 nov 2011, 18:35

pluton je napisao/la:15. novembra 1967. godine fudbalski klub "Sarajevo" ugostilo je veliki Manchester United. Prvi dvoboj odigran je na Koševu 15. novembra 1967. Bilo je prisutno oko 45 hiljada gledalaca i mnogi pamte nezaboravnu atmosferu.
opsirnije :)
http://www.****/d/120-fk-sa ... er-united/" onclick="window.open(this.href);return false;
I ja sam čuo da je Sarajevo bilo bolje od Man Utd ali izgleda da nisu mogli i protiv sudaca. :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 nov 2011, 09:13

Komsije stvarno mi nije jasno zasto uopste raspravljate i replicirate ovome ciji je nick JUG,jednostavno ga ignorisite i pustite ga neka sam uziva u svojim intelektualnim postovima.Ja na nasoj temi pojedinim vasim navijacima ciji postovi odgovaraju profilu ovoga naseg nikada nisam odgovori niti replicirao to vam je ba isto kao da kamen gurate uz brdo.Oni su takvi tipovi da ako neki navijac Zelje ili Sarajeva napise normalno na temi suparnika odmah iih proglasavaju nepozeljnim i ljudima koji se kao nesto lizu sa drugim sto je van svake pameti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 15 nov 2011, 09:25

dino lj je napisao/la:Komsije stvarno mi nije jasno zasto uopste raspravljate i replicirate ovome ciji je nick JUG,jednostavno ga ignorisite i pustite ga neka sam uziva u svojim intelektualnim postovima.Ja na nasoj temi pojedinim vasim navijacima ciji postovi odgovaraju profilu ovoga naseg nikada nisam odgovori niti replicirao to vam je ba isto kao da kamen gurate uz brdo.Oni su takvi tipovi da ako neki navijac Zelje ili Sarajeva napise normalno na temi suparnika odmah iih proglasavaju nepozeljnim i ljudima koji se kao nesto lizu sa drugim sto je van svake pameti.

Nije problem u provokatorima (JUG) i njemu sl.:idea: problem je u ovom portalu koji dopusta ovakve postove, i time se potpuno stavio na jednu stranu. :oops:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 nov 2011, 09:57

gauco je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije stvarno mi nije jasno zasto uopste raspravljate i replicirate ovome ciji je nick JUG,jednostavno ga ignorisite i pustite ga neka sam uziva u svojim intelektualnim postovima.Ja na nasoj temi pojedinim vasim navijacima ciji postovi odgovaraju profilu ovoga naseg nikada nisam odgovori niti replicirao to vam je ba isto kao da kamen gurate uz brdo.Oni su takvi tipovi da ako neki navijac Zelje ili Sarajeva napise normalno na temi suparnika odmah iih proglasavaju nepozeljnim i ljudima koji se kao nesto lizu sa drugim sto je van svake pameti.

Nije problem u provokatorima (JUG) i njemu sl.:idea: problem je u ovom portalu koji dopusta ovakve postove, i time se potpuno stavio na jednu stranu. :oops:

Nisu se stavili ni na jednu stranu(ako si mislio navijacki),vjeruj mi na nasoj temi ima isto vasih koji se ponasaju kao on(UPS i njemu slicni) ali mislim da ako im se ne replicira na postove manje ce pisati a moderatori su se odavno trebali uhvatiti posla i pocistiti ih bez obzira ciji su navijaci.
Problem je u tome sto vidimo ono sto nevalja u tudjoj avliji a oci zatvaramo kada je u pitanju nasa,ja kritikujem postove JUG-a jer je nas navijac i jer njegovi postovi nisu primjereni ugledu nasega kluba a isto tako mislim da bi navijaci Sarajeva trebali da kritikuju svoje forumase koji ne primjereno pisu i ciji postovi blate ugled kluba i navijaca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 nov 2011, 12:22

dino lj je napisao/la:
gauco je napisao/la:

Nisu se stavili ni na jednu stranu(ako si mislio navijacki),vjeruj mi na nasoj temi ima isto vasih koji se ponasaju kao on(UPS i njemu slicni) ali mislim da ako im se ne replicira na postove manje ce pisati a moderatori su se odavno trebali uhvatiti posla i pocistiti ih bez obzira ciji su navijaci.
Problem je u tome sto vidimo ono sto nevalja u tudjoj avliji a oci zatvaramo kada je u pitanju nasa,ja kritikujem postove JUG-a jer je nas navijac i jer njegovi postovi nisu primjereni ugledu nasega kluba a isto tako mislim da bi navijaci Sarajeva trebali da kritikuju svoje forumase koji ne primjereno pisu i ciji postovi blate ugled kluba i navijaca.
Ja mogu kritikovati nase navijace samo na ovoj temi, a na temu zelje ne idem i ne pisem upravo da se moji postovi ne bi smatrali provokacijom. Jer većina navijača nee gleda šta je napisano već ko je napisao... nadam se da ćemo večeras pobjediti portugalce, a onda je opet ovaa naša liga aktuelna... Zajedno u nove pobjede....
Mi nikada odustati necemo...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 15 nov 2011, 12:27

dino lj je napisao/la:
gauco je napisao/la:

Evo vecina ovdje ovih koji repliciraju pokazuju da su djecica od 13-17 godina i koja izgleda jos nisu izasla iz obdanista, pa kao uciteljice ovaj me zeza mozete li ga izbaciti vani :lol: Tako vi isto, kad se napise neka istina za koju vi namete nikakav odgovor i koji istinit trazite da se brise ili kao sad ovi fol manijaci na batarije oni kao hoce da budu realni i oni se nesto kao slazu, a sve djeca od 15 godina koja ne znaju ni sta je Zeljo, elem, da oni koji nisu upuceni ne bi ocigledno znali istinu i samim tim prikrivate stanje u klubu drugima koji nisu toliko upuceni. Ocigledno su neki FORUM shvatili kao njihovo obdaniste i da se ne smije nista napisati sto je istina, a boli, eh to ste se malo zeznuli.Cinjenica da ste potpisali neke ugovore od 15.000 KM i 10.000 KM nisam izmislio ja, nego je cinjenica koja je tacna. Mene bi bilo stid kad bi moj fudbalski klub dobio ovaj mizerni novac koji dobijaju indivudalni sportisti kojima je iznos 15.000 KM dovaljan za razvoj, a ne jednom kao DIVU koji broji oko 60 ljudi u klubu i dobiti dva sponzara od 25.000 ukupno. Ne mozes platiti vodu i struju s tim parama, a ne voditi klub u pravi smjer. Hajmo sad djecice trazite uciteljicu da me istjera :lol: :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 nov 2011, 12:32

Ovaj (JUG) pozelio bolničke supe i kolaca...samo ti pisi pasa ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 15 nov 2011, 12:40

To je koliko sam ja shvatio donacija za aktivnosti obiljezavanja godisnjice kluba,a ne sponzorski ugovor retosu bolesni ;)

Lik cim se prijavio samo visi na temi FKS a lafo prica o nekim komplexima :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 nov 2011, 12:43

"Navijaci kluba,neformalno Pitari,pod nazivom Horde Zla se pojavljuju od 1987 godine.
Navijacke grupe postoje sirom Evrope,kao sto su Horde Zla Stuttgart,koji se nalaze u Njemackoj.
Takodjer,navijacka grupa Horde Zla ima odjeljak i u SAD-u,a najpoznatiji od njih su Horde Zla Reapers
iz Los Angeles,Kalifornija".

Inace,pred najvise gledalaca FK Sarajevo je igralo 31.08.1957.godine u Katovicama(Poljska)
protiv selekcije Katovica.Rezultat je bio 2-2 a mec je posmatralo 120.000 gledalaca.
F.K.SARAJEVO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 nov 2011, 12:50

dino lj je napisao/la: Nisu se stavili ni na jednu stranu(ako si mislio navijacki),vjeruj mi na nasoj temi ima isto vasih koji se ponasaju kao on(UPS i njemu slicni) ali mislim da ako im se ne replicira na postove manje ce pisati a moderatori su se odavno trebali uhvatiti posla i pocistiti ih bez obzira ciji su navijaci.
nemoj da ti se ups sjeti nekoga... jesi cuo??? sta ti imas mene uzimati u usta uopste?? ti na ovoj temi imas vise postova nego ja na vasoj! na vasu temu ne odlazim vec duze vremena zbog jednoumlja administracije ovog foruma koja dozvoljava na vasoj temi uvrijedljiva pisanja tipa stoka, ki**ri... i slicno

p.s. a istina vas posebno boli, to mi je jasno

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 15 nov 2011, 13:10

Giallorossi je napisao/la:To je koliko sam ja shvatio donacija za aktivnosti obiljezavanja godisnjice kluba,a ne sponzorski ugovor retosu bolesni ;)

Lik cim se prijavio samo visi na temi FKS a lafo prica o nekim komplexima :mrgreen:
Eto i to pokazuje koliko ste mali, kada vam neko mora davati DONACIJE, a zna se kome se daju donacije :lol: Ne daju se DIVOVIMA donacije :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 nov 2011, 13:13

UPS je napisao/la:
dino lj je napisao/la: Nisu se stavili ni na jednu stranu(ako si mislio navijacki),vjeruj mi na nasoj temi ima isto vasih koji se ponasaju kao on(UPS i njemu slicni) ali mislim da ako im se ne replicira na postove manje ce pisati a moderatori su se odavno trebali uhvatiti posla i pocistiti ih bez obzira ciji su navijaci.
nemoj da ti se ups sjeti nekoga... jesi cuo??? sta ti imas mene uzimati u usta uopste?? ti na ovoj temi imas vise postova nego ja na vasoj! na vasu temu ne odlazim vec duze vremena zbog jednoumlja administracije ovog foruma koja dozvoljava na vasoj temi uvrijedljiva pisanja tipa stoka, ki**ri... i slicno

p.s. a istina vas posebno boli, to mi je jasno
kome ces se ti sjecati nekoga, idi.ote jedan, moze ti babo biti, a ti se tako ponasas ccc, nikakve kulture nemas
Za zivot cijeli!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 nov 2011, 13:18

Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
večeras igra naša reprezentacija veliki meč, meč života i smrti, veselja, radosti i tuge, suza i plača, emocija na 300 gradi a vi se nastavili ovdje provocirati jedni druge...
stid vas bilo @Ups i @Jug dogovorite se više nađite se negdje pa se pošutajte a pustite ovdje spiku normalnom fonu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 15 nov 2011, 13:20

ramiral je napisao/la:Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
večeras igra naša reprezentacija veliki meč, meč života i smrti, veselja, radosti i tuge, suza i plača, emocija na 300 gradi a vi se nastavili ovdje provocirati jedni druge...
stid vas bilo @Ups i @Jug dogovorite se više nađite se negdje pa se pošutajte a pustite ovdje spiku normalnom fonu
Pravo si me pomijesao s nekim, al hajd vidim nije ti lako, pa ti ne zamjeram ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 nov 2011, 13:30

Jug je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Halo ba momci ohanite malo 'bem vam i nam i sarajevo i želju i koševo i grbavicu...
čiji je tata jači....
nije te pomjesao ni sa kim jarane, nije forum napravljen da ti provociras nekoga, nego za normalno diskutovanje, sto ti ne radis, dobro ti je rekao ovaj ramiral, izadji sa ovim upsom, posutajte se i sta Bog da nek bude
Za zivot cijeli!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 15 nov 2011, 13:47

zanima me kako fercera fan shop i ima li nekih novih artikala
moze i na pp

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 nov 2011, 14:27

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Jug je napisao/la:
čiji je tata jači....
nije te pomjesao ni sa kim jarane, nije forum napravljen da ti provociras nekoga, nego za normalno diskutovanje, sto ti ne radis, dobro ti je rekao ovaj ramiral, izadji sa ovim upsom, posutajte se i sta Bog da nek bude
mojne im odgovarati upali IGNORE,ja vise i ne citam neboluze (zna se ko ih pise)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 15 nov 2011, 14:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Jug je napisao/la:
čiji je tata jači....
To je tvoje misljenje sto ti nesto vidis kao provociranje, a ovu sto sam ja pisao su bila pitanja ili konstatacije koje su tacne. Uostalom koje teba sta pitao. Razligu ..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 nov 2011, 14:33

jug-onostalgicar je napisao/la:zanima me kako fercera fan shop i ima li nekih novih artikala
moze i na pp
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=286" onclick="window.open(this.href);return false;

Početkom sljedeće godine i online kupovina.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 16 nov 2011, 10:44

Pape, pape pape Susic :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bosnas_, Fouzi1, miguelramos, Pena, Tatamata1946 i 21 gost.